Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 45 645
  • 657
  •   2
Отговори
# 450
Севда, той нали се използва от време на време, а не всеки път? Или ти имаш предвид, че си го използвала два пъти през определено време?

# 451
Веднъж на няколко измивания бива, вече кой колко често мие коса е различно. Но е агресивен като за постоянно миене с него, премива си доста.
То зависи и кой колко има нужда, за мен такъв шампоан не е толкова заради мазна коса (според мен редовно премиване даже влошава мазен скалп), а по-скоро за натрупвания от продукти, които се използват върху косата и не винаги се измиват добре с шампоани за честа употреба.

# 452
  • 1st floor
Не съм ползвала никога до сега такъв тип шампоани. Взех го точно за отмиване на натрупани козметични продукти и препарати в басейна, затова ги и изредих. Зная, че не се ползва всеки път, но на различни места чета различни неща, затова питах.
Севда, възможно е. Аз само веднъж съм го плозвала. За тази цена даже нямах някакви очаквания...

# 453
  • София
Нали за този шампоан става въпрос?
Не съм ползвала досега, но ме заинтригува; дали би помогнал и при сърбящ скалп, или ще го раздразни повече?

Да споделя, вчера пристигна онлайн поръчката, новият шоко чай е невероятен! Още снощи изпих 2 чаши! Simple Smile Дано го заредят вече и по магазините.

Бях загледала подаръчния комплект с шам-фъстък, та си взех първо течния сапун, за да тествам аромата (виждам, че са пуснали и такъв душ гел). Ами както подозирах - твърде сладникав аромат на захаросани бисквити по-скоро, отколкото на ядки (поне аз си представям друг аромат, като е нещо "ядково"). За течен сапун за ръце е супер, но за лосион за тяло не би ми допаднал.
От сладникавите серии ми допадна много този лосион със синя слива, сякаш мернах, че вече има и душ гел.

# 454
  • 1st floor
Да, това е шампоанът.

# 455
Този шампоан се ползва отвреме-навреме.За сърбящ скалп- Низорал, после поддържащ Низорал със синя капачка.Също щадящи шампоани , хидратиращи, може да се пробва с безсулфатни.Това не мен ми помага.
Дълбоко почистващия ползвам 1-3 пъти месечно.

# 456
Извинявам се, но ми е интересно какъв е този шампоан за дълбоко почистване на косата. Ако човек се къпе редовно, и при обикновения шампоан косата се усеща чиста.
Ех, този чай с какаови люспи, който беше показан по-горе. Бях склонна да го купя, но прочетох, че има джинджифил, а мразя джинджифил. Само чай пия вече ш търся вкусни чайове. Сега пия на марката Ahmad Tea с горски плодове и хибискус.

# 457
Почиства косъма от наслагвания на силикони и други такива съставки, които се натрупват около него от козметика.Няма никаква връзка с поддръжка на хигиена.
То и в нета го пише:

# 458
Почиства косъма от наслагвания на силикони и други такива съставки, които се натрупват около него от козметика.Няма никаква връзка с поддръжка на хигиена.
То и в нета го пише:
Ясно. Благодаря за пояснението.

# 459
Мисля, че също преди боя е хубаво да се използва.

# 460
  • София
Ех, този чай с какаови люспи, който беше показан по-горе. Бях склонна да го купя, но прочетох, че има джинджифил, а мразя джинджифил. Само чай пия вече ш търся вкусни чайове. Сега пия на марката Ahmad Tea с горски плодове и хибискус.
Джинджифилът се усеща, но не е натрапчиво. По-скоро е лееееко лют (то си има и черен пипер в него), като първо и най-много се усеща вкуса на какаото. Simple Smile С уточнението, че аз ям люто и за мен това е съвсем, съвсем леко.

# 461
Мен пък ме отказа женското биле. Защо го слагат навсякъде по чайовете това женско биле, не знам.

# 462
Аня, аз съм много по лютото. Ще го пробвам, само да пуснат купон.

Този дали е хубав? Имам още кутии от лидлските, но май ги спряха.

# 463
Последния съм го пила, харесва ми. И аз обичам люто. Слагам по две пакетчета, да стане наситен вкуса.

# 464
  • София
Мен пък ме отказа женското биле. Защо го слагат навсякъде по чайовете това женско биле, не знам.
За да има естествена сладост чаят. Аз не обичам подсладен чай, ако мога избягвам и такъв с такива билки (че не знам как ще ми влияят на КЗ и инсулина), обаче оооообичам какао, и канела, и люто, та реших да го пробвам чая и много ми хареса!

А защо избягваш женското биле? Заради вкуса, или влияе нещо?

Аня, аз съм много по лютото. Ще го пробвам, само да пуснат купон.
Този дали е хубав? Имам още кутии от лидлските, но май ги спряха.
Скрит текст:
Не съм го пробвала този, че имам още от запасите от Лидлския джинджър чай.

Общи условия

Активация на акаунт