Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 436
  • 674
  •   2
Отговори
# 660
Долче, има описано и онлайн като разглеждаш продукта, виж надолу където пише начин на употреба. Би трябвало и на опаковката да пише.
Лимонена киселина е основно, гледам че и още някакви киселини също, аз съм чистила и с оцет (мирише ми и за кафемашина избягвам), и с лимонтузу, все става.

# 661
Нямам навик да чета описанията онлайн, изобщо не се сещам.😅 А в магазина изобщо не ми се четяха дребните шрифтове (за дозите в пакетчетата пък съвсем).

# 662
Долче, слагаш го в резервоара за вода и пускаш няколко пъти да превъртиш водата. Аз така правя. Накрая с чиста вода промиваш.

# 663
  • при моите деца .....
Препопъчайте ми гланц за устни - да овражнява, подхранва устните в студеното време.
Може и глос.
Предварително благодаря.

# 664
  • София
* Боби *, за хидратация и подхранване в студено време, разчитам само на балсами за устни. Гланцовете и глосовете не ми помагат особено. Иначе от балсамите най-голям ефект при мен има Nuxe Reve De Miel Honey Lip Balm. Другите ми любимци са Balea Балсам за устни Intensive, синия Сиен на Лидл, Apivita и Burt's Bees.

# 665
По принцип има и гланцове с грижа - с ХК, с пептиди. Не знам само какво точно има в ДМ. Пептидните гласове са по-скъпички по принцип.

# 666
  • Перник
Има ли препарат за спортни дрехи, ски екипи и т.н, които са непромокаеми?

Аз пера спортни дрехи с този препарат https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-gel-za-prane-fresh-sensa … 066447792911.html
а дали става за такива с мембрана?

Не съм сигурна. Аз пера основно бегачески екипи и обувки с него. И ски якето си пера, но то е от Лидл, т.е. нищо специално Simple Smile

По-напред някой беше показал препарат за импрегниране от ДМ. Бих искала да попитам мирише ли? Защото преди време взех импрегниращ спрей от Декатлон, който вони ужасно.

# 667
dolce miele, същата спирала взех и аз с недоверие и още на касата исках да я отворя за да я видя. Писах тук- то нямаше косъмчета на четката, толкова запекла беше- ужас...Чудя се как ги продават така...Заслужават да отида и да купя всичките 3-4, които са останали на щанда, да ги платя и да ги върна, за да може поне да ги свалят от продажба. То пък голям резил за тази верига...

# 668
После се чудите защо свалят марката. Личи си колко е оборотна стоката. Кой знае тия спирали на колко години са, за да са засъхнали. Според мен имат 3/4 години от производството. Да не и повече. За 1/2 години неотворена спирала не би трябвало да изсъхне.

# 669
  • София
При мен пък си е читава спиралата (поне първата, която си отворих и ползвам в къщи). Но специално си ги избрах в магазина, нищо че често пускам онлайн поръчки, за да преценя на място дали е отваряна - то обикновено си личи и без да я отварям. Ама ясно е, че за тези пари ще са позастояли по рафтовете.
От намалените на She си взех фон дьо тен и съм приятно изненадана - и цвета, и консистенцията ми допада.

# 670
Този гланц за устни харесвам много:

dolce miele, същата спирала взех и аз с недоверие и още на касата исках да я отворя за да я видя. Писах тук- то нямаше косъмчета на четката, толкова запекла беше- ужас...Чудя се как ги продават така...Заслужават да отида и да купя всичките 3-4, които са останали на щанда, да ги платя и да ги върна, за да може поне да ги свалят от продажба. То пък голям резил за тази верига...
Да, и моята беше такава. Чак такава сплъстена четка не бях виждала досега. Но според мен е била и отваряна от клиенти. Т.е. нищо защитно няма по опаковката против отваряне. Оранжевите спирали всичките са ок обаче.
По принцип не съм останала с впечатления да не е оборотна марката She. Редовно забелязвах клиенти да си купуват по нещо - не само сега от намалените цени.
Дева, мерси! А в цедката не се ли слага нещо, за са се почисти?🤔

# 671
Долче, моята е за капсули.

# 672
Цедката бих я накиснала отделно в същия разтвор, все ще е по-добре отколкото само да мине през нея набързо. Даже както е току-що минал през машината, а не изстинал.
Но това са си мои хрумки, не знам доколко е нужно. То и много зависи къде каква е водата и колко котлен камък се трупа. Аз в кафемашината сипвам вода от филтърната кана и съвсем пък нямам натрупвания. Цедката си я накисвам от време на време понеже там отлаганията са си от самото кафе вече.

# 673
Слагам и аз само филтрирана вода. Пак се натрупва, но доста по-бавно. Просто филтрите в началото филтрират идеално, после не чак толкова, колкото в началото. Чела съм как цедката я минават над пламъка на котлона, за да почистят остатъците от кафе, но ние не сме на газ (а и не съм сигурна, че бих пробвала точно така🤔).

# 674
И аз вече само от каната с филтър слагам вода и няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт