Контакт на проф. Доброслав Кюркчиев / болница Иван Рилски

• 165
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
Имам здравословни проблеми, които налагат преглед от имунолог, който специфично да е специализирал в тази област а да не му е втора, трета, четвърта специалност.
Препоръчаха ми проф. Кюркчиев или някой от екипа му, но в супердок няма часове, ходих на място и ми казаха: "дебнете в супердок"...
Не откривам друга тема по въпроса, освен тази, но в нея няма много информация. https://bg-mam.ma/t/1447934 ...
Моля дайте ми някаква информация, ако някой го е посещавал, контакти и като цяло как да се добера до него, д-р Куртева или доц. Тодорова, които са от екипа му.
Благодаря предваротелно.

# 1
Д-р Цветелина Великова е вариант, но тя май само онлайн консултира.

Едит: вижте и клиниката по имунология на Александровска болница.

# 2
  • София
Благодаря ви, ще погледна и там.
Реално като нямам избор, ще е където ме приемат.... 🙂

Д-р Цветелина Великова е вариант, но тя май само онлайн консултира.

Едит: вижте и клиниката по имунология на Александровска болница.

# 3
Запиши си час за преглед в "Иван Рилски", за който имунолог ти дадат, ако не ти е толкова от значение при кого ще си. Голям е шансът да се паднеш точно при тези, които си изброила, защото са основно те в екипа, останалото са специализанти и лаборанти. В супердок май са само платени прегледи на частно без направление и часовете са, когато са свободни от основната си дейност.

# 4
  • София
Опитах, но на рецепция ми казаха, че нямали достъп до графика и работели само през супердок...

Запиши си час за преглед в "Иван Рилски", за който имунолог ти дадат, ако не ти е толкова от значение при кого ще си. Голям е шансът да се паднеш точно при тези, които си изброила, защото са основно те в екипа, останалото са специализанти и лаборанти. В супердок май са само платени прегледи на частно без направление и часовете са, когато са свободни от основната си дейност.

Общи условия

Активация на акаунт