Невъзможност да оставам сама

• 1 785
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте! Много пъти съм писала тук,и продължавам да търся помощ и хора с моя проблем.Абсолютно не мога сама да оставам в къщи,или да вървя по безлюдни улици и места.Обхваща ме нетърпима скованост и обърканост,сърцето бие лудо и мисълта за бягство там ,където има жива душа не мога да я контролирам.Пия Сероксат 30 мг.дневно и провеждам всяка седмица Онлайн консултации с психотерапевт,но безуспешно.Иначе работя,и съм Ок,като има хора покрай мен.Ще бъда благодарна за съвети 🙂

# 1
Мислили ли сте да си вземете куче или котка?

# 2
Гледам 2 кученца, майка и дъщеря🥰.
Не ми помага тяхното присъствие, когато ме обхване ужаса.
Толкова е силен страха, мисля , че умирам и няма кой да ми помогне😪

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 18:53 от Sarna

# 3
  • София
Трябва да се натрупа АД и ще мине, успех!

# 4
Аз го пия вече 2 години

# 5
Не се смейте, но съветът ми е да пробвате да ви леят куршум. На мен ми е помагало, а въобще не вярвам в такива неща по принцип.

# 6
В никакъв случай не ви се присмивам, даже ви благодаря че откликнахте.
И това съм правила многократно, без резултат.

# 7
Щом е безуспешно лечението ви със психотерапевт, е добре да го смените.

# 8
Също и лекарството да се преразгледа.
Констелация, регресия тези ресурси също помагат понякога.

# 9
Сменяла съм , правила съм и на живо, и онлайн срещи с различни психотерапевти

# 10
  • Банско
Пробвайте медитация, няма да навреди! Също така опитайте дишане някакво. Има много техники. Една от тях е на Вим Хов.

# 11
Здравейте,

От какво точно ви е страх, какви са мислите ви в тези моменти ? Провеждате срещи с психолог, предполагам се е опитал да изрови от къде идва това чувство, случка, събития от детството ? Първоизточника е там. От колко време сте така ?

# 12
Здравейте,

От какво точно ви е страх, какви са мислите ви в тези моменти ? Провеждате срещи с психолог, предполагам се е опитал да изрови от къде идва това чувство, случка, събития от детството ? Първоизточника е там. От колко време сте така ?

Отговарям ви така...не чувствам собствен ресурс,безпомощна съм с мисълта, че умирам и няма кой да ми помогне.
От над 10 години се мъча😪

# 13
Здравейте,

Отговарям ви така...не чувствам собствен ресурс,безпомощна съм с мисълта, че умирам и няма кой да ми помогне.
От над 10 години се мъча😪

Значи имате страх от смъртта, работете с психолог, за да я преодолеете.
Гледайте клиповете на Аделина Димитрова, ще ви помогнат.
Приемам тезата, че е точно определено кога ще си отидем и каквото и да правим е все тая, та и тя говори неща от този сорт, действат успокояващо.

# 14
Правили ли сте скоро пълна кръвна картина, електрокардиограма?
Имате ли скорошни изследвания на хормони?

Не мисля, че е нещо страшно.
Може да е например някаква форма на анемия.

Общи условия

Активация на акаунт