Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 826
  • 667
  •   2
Отговори
# 435
Дами, кои бяха добрите варненски УНГ? Освен Давидов.
Искам да видят видят за трета сливица..

# 436
Мммм да. Това с нелекуванвто на млечните зъби и аега си е така в Англия. Чудно. Там подозирам причината е финансова.

# 437
Аз с малката съм обиколила доста и за мен лично са Давидов и Сапунджиев защото гледат с камера. Иначе съм чувала и за Мутафова и други но тя май не гледа с камера

Дами, кои бяха добрите варненски УНГ? Освен Давидов.
Искам да видят видят за трета сливица..

# 438
Сапунджиев в ДКЦ на терапията ли?
За Давидов ми е невъзможно да се вредя сякаш.. часове за май!? Аз ще го следя дали ще се освободи, но не смятам да звъня през ден.....

# 439
  • София
Връщаме се от вторичен преглед. Искат да изключим астмата с въпросната спирометрия и да пуснем някакъв панел за алергии Алекс. Някой тук го беше споменавал. Тя има правени панели за алергии, но беше на 3-4 г. възраст. Каза да не давам билкови сиропи повече, защото не знаем какво може да я подразни вътре.

# 440
От вчера беше неотложно да включим антибиотик при проблема с ухото на детето.
До вторник всичко нормално върви към подобрение,  доктора писа да продължим с капки и другите неща ... В сряда сутринта става с рев, че другото - дясно ухо го боли, почна антибиотик, дадох нурофен за болката, утре на преглед.

# 441
Да там е Сапунджиев , гледах за една приятелка и видях че няма свободни за ноември. Аз вчера бях рожденничка а днес бяхме на алерголог на кожни тестове за упойката и моята ме изкара извън нерви. Едно че чакахме 2 часа и другото че така пищя, че все едно я колят че чак ме хвана срам а имаше и други деца дето изобщо гък не казаха а дори им слагаха инжекции. Според алерголожката моята прави към полени, бактерии и т.н но ще я тестваме след операцията на сливицата. Изписа също и бронховаксом, но мен ме е страх малко с него но ще видим. Също така каза че в този период на вируси е хубаво да се дава и антихистамин.

# 442
  • shumen
И аз мразя близалки и сокчета и не давам.
Щефи,ухо много боли.Моя е бил с отит един път и много го боля и ревеше и бяхме стигнали до болница.
Мимчо,при кого я води на алерголог?Аз моя съм го водила във Варна при д-р Неделчева и бях доволна.
Аз ходих при педи с изследванията.Изписа Ципрофлоксацин по антибиограма за 10 дни.Моля се да изчисти бактерията,че тия чести цистити и бактерии не са много на добре.

# 443
  • София
Може да почнеш да правиш курсове с червена боровинка ако още не са ти изписали де. Стискам пакци да е за последно.

# 444
  • shumen
I.R.бяха ми изписали Уроваксом за 3 месеца и Неоринал SR също преди това,но спра ли ги и пак се започва.Не знам какво е това чудо,че и всеки път са различни бактерии.

# 445
Тези чести инфекции са свързани с микробиома ти. От там трябва да започнеш.
Има на Омнибиотик пробиотик за такива ситуации- Омнибиотик woman. Но не е достатъчен сам по себе си.
Голямото два дни се оплаква от много силни болки в гърлото. Чак правих тест за стрептококи. Няма, но температура 38° вдигна.

# 446
  • Sofia
Нещо ефективно за хрема какво бихте препоръчали? Назориг и Силверус не помагат.

# 447
  • София
Каква е хремата? Водниста или е по-гъст секрета?

# 448
Приятелка с чести цистити се оказа, че ги прави като вторична инфекция, защото има супер много песъчинки в бъбреците и непрекъснато раздразват. Пие само бутилирана вода вече и разни билкови препарати, два пъти в годината курс чай от царевична коса. И понякога АБ.

# 449
  • shumen
Спасийка,и аз пия само минерална вода и от време на време Уроваксом.
За хрема съм доволна от Виброцил аз.

Общи условия

Активация на акаунт