Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 822
  • 667
  •   3
Отговори
# 450
Дани, а на уролог ходила ли си? Аз имам приятелка, която правеше така цистити много често, вечно беше с някаква бактерия. Ама това години наред. Накрая се оказа нещо урологично, не знам какво точно, някакви пластики на пикочния мехур и правиха. Слагаха и стендове на пикочните пътища..

# 451
Бяхме при Кисьова за кожни тестове

# 452
Момичета, аз съм в депресия. Бях толкова щастлива, че за момента му се вижда края на драмата със зъбите. Но не би…. Както ви споделих, първата седация мина супер - нищо не помнеше. Точно две седмици след нея в сряда беше втората. Чакаха около 30 минути да го хване сиропа, и го вкараха… Аз и мъжът ми имахме съмнения, че нещо ме беше наред. И за наше съжаление се оказахме прави - детето помни някакви неща.. Вчера започна да удря мъжа ми и каза: “ти ме остави и седна на столчетата. Правят гадни неща, ти ме остави. Повече няма да отида при тези тъпите зъболекари и няма да пия сироп.” Това просто е един кошмар, който няма да свърши. На финалната права сме. Остана да се пломбира само един зъб другия път за няма и 5 минути. Но…. Няма да стане 😭😭😭😭😭 отново травма, отново мъка, отново ад.
Не знаем защо не го хвана напълно… нито беше ял 4 часа, нито нищо…

# 453
Тони  какво казва зъболекаря? Обсъдете от тук нататък какво следва. Едва ли е първото дете в подобна ситуация.
Някой друг също попита. Той като го изпие този сироп спи ли или е буден?

# 454
  • Sofia
Каква е хремата? Водниста или е по-гъст секрета?

Воднисти са сополките.

# 455
  • София
Аз харесвам Назик кидс. Иначе Виброцил също може. Но по-скоро да се вземе физиологичен на спрей и да се пръска по-често да промива нослето.

# 456
Тони  какво казва зъболекаря? Обсъдете от тук нататък какво следва. Едва ли е първото дете в подобна ситуация.
Някой друг също попита. Той като го изпие този сироп спи ли или е буден?

Буден е, но е замаян, със забавени движение, завалване в говора, некоординиран и т.н. Като много, много пиян човек. Така беше първия път. Втория път не стана чак така, стана агресивен….Започна да завалва чак вкъщи.

# 457
Тони , помнят всичко и усещат, чуват и рисуват картини в техните си глави.

По друг повод, но аналогично се държеше моето дете, след спомен как го стискат трима човека да му сложат абокат със сила, защото трябва да обслужват за два часа поне 50 човека и няма време за уговорки. Детето щом видеше бариерата на Пълмед и викаше - тук не.

# 458
Момичета, комбинирани тестове 4 в 1 на много добра цена. Искаше ми се да са повече в 1, ама и така става на тази цена. Аз поръчах 20, като 5 ще дам на свекървата. Има и още десетина може би от предишни зареждания
https://www.emag.bg/test-za-byrz-antigen-4-v-1-grip-a-b-covid-19 … 024588049_60887_1

Тони, съжалявам много 😢 Милото дете, много болно ми стана каза е казал на баща си, че го е оставил сам. Опитайте се да му обясните, че е за негово добро, защото, ако не се лекуват зъбите ще стане по-лошо. Помислете и за дори единична консултация с психолог, да даде съвети какво да му говорите и как да подходите. Из форума има такива теми, но понякога отговарят със закъснение. Ние пускаме на нашите Чук и Пук от Сторител, пробвайте да му я пуснете....

# 459
Тони, звучи ужасно. А боляло ли го е? Дали можи до му додете сиропа вкъщи и бам в колата, т.е. да не знае какво пие, а после да е зашеметен.
Дайте ми съвет за пробиотик, който да "оправи" много пръцкащо дете 🤣 Голямато е така от известно време и мисля че я притеснява.

# 460
Момичета, комбинирани тестове 4 в 1 на много добра цена. Искаше ми се да са повече в 1, ама и така става на тази цена. Аз поръчах 20, като 5 ще дам на свекървата. Има и още десетина може би от предишни зареждания
https://www.emag.bg/test-za-byrz-antigen-4-v-1-grip-a-b-covid-19 … 024588049_60887_1

Тони, съжалявам много 😢 Милото дете, много болно ми стана каза е казал на баща си, че го е оставил сам. Опитайте се да му обясните, че е за негово добро, защото, ако не се лекуват зъбите ще стане по-лошо. Помислете и за дори единична консултация с психолог, да даде съвети какво да му говорите и как да подходите. Из форума има такива теми, но понякога отговарят със закъснение. Ние пускаме на нашите Чук и Пук от Сторител, пробвайте да му я пуснете....
Видях цената е добра.
Аз последно за комбиниран тест дадох 12 лв.
Аз ще си поръчам 10 бр
Да има, че със сигурност ще трябват.

# 461
Тони, вторият път го е хванало по-късно. Нямам безкраен опит с упойки, но от наличния ми... според мен е трябвало да изчакат. Изтръпвам като чета.

# 462
Здравейте вече съм яко във филма.
Голямата има две  дози за варицела,групата е в карантина съответно беше болна като започна карантината, оздравя и я пуснах.
Вторник имаше пъпки по крака от глезена нагоре като пътечка,днес петък пак нови по торса,пръснати по две по три на корем,кръст и тн.
Водих я на дежурен защото съм паника той каза че е ухапано от нещо (уикенда бяхме на село)
Сутринта нямаше по торса,прибира се от градина и хоп надвечер излизат ....вече нз какво е според майка ми другата паника е варицела.
Понеделник сме при личната ест.
Ако кача снимки може ли някой да каже .....

# 463
Пъпките като пътечка не са варицела. Обикновено са дървеници. Торс и прочие - също типично. Като знам каква адска напаст са, не знам кое е по-добре - да имате дървеници или варицела. Ужас! Пуснете антитела утре и ще знаете със сигурност.

# 464
Благодаря възможно ли е да са в  градината тези гадории....може да сме ги донесли от село
...ох....

Общи условия

Активация на акаунт