Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 577
  • 663
  •   3
Отговори
# 630
Оо и на мен така ми се отговаря, не знам и не помня, просто няма желание да споделя.

# 631
Оо и на мен така ми се отговаря, не знам и не помня, просто няма желание да споделя.

Моят син ми казва само коя го е цункала. Рядко казва какво са правили и какво са говорили. За протокола зодия Водолей е. Иначе ако някой го е ударил или тормозил - задължително се казва след  градина.
Разбирам, че са учили стихчета и песни, когато той реши да ги казва , не реши ли, разбирам от страницата на градината какво са правили. Характер. Приела съм го.

# 632
  • shumen
Моя също имаше период,в който нищо не споделяше.Само,ако са го тормозили или са го ударили.
Какъв е тоя вирус не знам,но яко кихам и подсмърчам аз.Т нямам и си мисля,че не е грип.

# 633
Likeawind, изследвали ли сте B12? Много силно свързан е с когнитивни проблеми, ако е в дефицит.

# 634
Вкъщи сме с вирус само с кашлица и сополи, малката получи едната вечер пристъп на кашлица.Вадим сополи с литри, ужасно е.

# 635
Здравейте ,минаха 18 дни от контакта с дете с варицела ,мога ли да се укпокоя вече или ?

# 636
Хич не се успокоявай. Края на периода е по-възможно да се разболее, отколкото средата.
Голямата след плуването почн да киха, да подсмърча....чакам до утре преди да си правя заключения, защото и преди се  е случвало така и на сутринта нищо и няма.

# 637
  • shumen
Лисе,не се успокоявай.При варицела мисля,че беше 21 дни инкубационния период.
Антилоп,при мен е само гърло и хрема.
Ваня,дано не се разболее каката.

# 638
  • София
На 6 г ..и той се прави доста ..ей сега в петък госпожата ми се оплака че не си знае стихчето за тържеството ,вчера го погнах да го учим еми знае го и още как ..доста често го питам нещо за градината и ми казва незнам незнам или забравих ...
На колко години е?
Иначе нашият често се прави на "заспал" като го питам нещо. Не че не си спомня, а не му се занимава да мисли.
Редовен номер беше… Или нещо от сорта “Помниш ли вчера еди какво си..”, а то е станало преди 2 месеца, например

# 639
Не никога ,как се изследва с кръв от вената или ?
Аз усвоявам само метилирана форма на б12 ..установиха ми го след хиляди изследвания генетични и т.н
Likeawind, изследвали ли сте B12? Много силно свързан е с когнитивни проблеми, ако е в дефицит.

# 640
  • shumen
Likeawind,мисля,че с кръв от вената се изследваше В12.

# 641
Ами щом ти имаш ппоблем, който е установенпи на генетика има шанс и детето да е така. Има вариант да се изследва детето само за конкретната мутация ако имаш такъв резултат и е описана геномната позиция. Или другия варинант е на сляпо някой лекар да му изпише метилиран б12.

# 642
От вена абсурд да му вземат сега кръв едвам дава от пръста то ревове то писъци ..но като цяло си е доста емоционален и темпераментен ...май ще се окаже че доста нещица съм му предала 🙂

# 643
  • София
Не никога ,как се изследва с кръв от вената или ?
Аз усвоявам само метилирана форма на б12 ..установиха ми го след хиляди изследвания генетични и т.н
Изследвай дали има мутация, защото после следва въпроса ако това дете има дефицит какво да приема. Аз съм с мутация и дъщеря ми и тя е все с дефицити. Нямам още силите и това да изследвам, но след някоя друга година ще ги пусна.

# 644
Генетично изслидване би могло да се пусне и с букална лигавица, т.е. натъркване отвътре на бузката, но ще е в чужбина, в която и лаборатория да го пуснеш.

Общи условия

Активация на акаунт