Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 577
  • 663
  •   3
Отговори
# 615
Оправяйте се бързо, Дани.

# 616
Емилия, проучи босите обувки за тези крачета, както и работа с физиотерапевт, закото с упражнения и правилни обувки нещата се оправят.
Likeawind, ако това със забравянето е от скоро бих напрарила консултация с невролог. Моите много помнят и помнят неща от преди години, когато са били доста малки.
Дани, много неприятно.... Дано мине леко и при двамата. На работа все вякой се разболява, аз страня от болните, за дани донеса нещо вкъщи.
Моите уж са добре, малката нещо леко гъгнеще през седмицата, но мина бързо.
За обличането, аз също не ги навличам, прибират се с влажни коси от басейна и другите майки изтръпват....

# 617
През нощта дъщеря ми се събуди от болка под ухото, така показваше, освен ако не е в самото ухо. Няма температура, но имаше позиви за повръщане, само слюнка изкара. Сега е по-добре, но не е съвсем добре. Не знам как да процедирам, дъждовно е времето, да я карам ли на лекар или по -добре да си почива вкъщи?

# 618
  • София
И двете ми деца са с възпалени уши в момента. Първо почна малкото с температура кашлица в началото на седмицата и баткото от петък почна да се оплаква от Ухо. Малкото е само на капки за уши с АБ, обаче при баткото е по-зле и почнахме и АБ през устата. Най-вероятно е параинфлуенца вирус, като гледам доста деца ги е тръшнал.

# 619
Ваня и той се сеща някакви минали неща ..но направо ме втрещи вчера с разговора ни нещо толкова прясно не можеше да си спомни от предния ден ..в момента пак е в някакъв период хем реве за всяко нещо ,хем се опитва да се обяснява с повече думи и не може ..

# 620
На колко години е?
Иначе нашият често се прави на "заспал" като го питам нещо. Не че не си спомня, а не му се занимава да мисли.

# 621
Мами,някоя от вас давала ли е Изорекс? Доволни ли сте? Много съм страхлива на тема лекарства .
Детето е с вирус от Четвъртък ,педиатърката изписа Изорекс и сироп за кашлицата (докато друг лекар директно искаше да ни даде антибиотик ,че “идвали почивни дни” ) .
Каза ,че е аналогично на изопринозин (който съм ползвала преди) .

# 622
Давала съм, същото е като Изопринозин. Педиатърката беше написала и двете в рецептата, в зависимост кое има в аптеката. Добре се повлия. Беше преди време и не помня за какво точно го пи, но беше за кратко, около 4-5 дни.

# 623
Здравейте, знаете ли дали има някъде в Сф дежурен УНГ, детето цяла нощ не спа от болки в ухото. Цяла седмица беше с кашлица и хрема и тази нощ го заболяха ушетата.

# 624
  • София
В правителствена имам добри отзиви от УНГ лекар ама дали сега би се паднал точно той… Хдили сме и по други случай и съм била доволна от отношението и лечението.

# 625
Здравейте, знаете ли дали има някъде в Сф дежурен УНГ, детето цяла нощ не спа от болки в ухото. Цяла седмица беше с кашлица и хрема и тази нощ го заболяха ушетата.
За УНГ - ИСУЛ. Имайте предвид, че прегледът се заплаща, защото това състояние не се води спешен случай.

# 626
Имам усещането, че всички ги болят уши...

# 627
Bonnie, изорекс е друго име на Изопринозин, аналог е, но е 2-3 лева по-евтин...Ползвала съм няколко пъти, детето беше под 2, с тежък вирус, добре повлия.

# 628
На 6 г ..и той се прави доста ..ей сега в петък госпожата ми се оплака че не си знае стихчето за тържеството ,вчера го погнах да го учим еми знае го и още как ..доста често го питам нещо за градината и ми казва незнам незнам или забравих ...
На колко години е?
Иначе нашият често се прави на "заспал" като го питам нещо. Не че не си спомня, а не му се занимава да мисли.

# 629
  • shumen
Кукумицинка,ако няма други оплаквания или е било еднократно аз не бих бързала да водя на лекар.За болки давам Нурофен.
BonniKate,Изорекс е като Изопринозин.Давала съм и детето добре се повлия.
Моето дете днес е по-добре,но аз съм зле.Нямам сили за нищо и все ми се лежи.

Общи условия

Активация на акаунт