Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 844
  • 667
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Момичета не знам какво върлува точно,  но моето момиче не се подобрява . Продължаваме с АБ и с инхалации и тази седмица. Мен ме зарази и съм с фарингит. А е едва ноември. Много изпусна от училище , а трудно наваксваме като не и е добре.

# 661
  • shumen
Пуфе,ние тоя филм го играхме с Ковида.Вместо да се оправя детето се влошаваше.
Аз днес съм една идея по добре.Кашлям и подсмърчам още,но поне мускулите не ме болят.

# 662
  • София
Ние бяхме на пулмолог при д-р Лазова. Меко казано съм очарована. Още не разбирам как след толкова години ми е била до гъза буквално и аз не съм знаела за тази жена…

# 663
Тя е работила в Пирогов, та сигурно има доста голям опит. Какво каза за кашлицата? Пусна ли изследвания за 200 лева? Grinning

# 664
Какво върлува в момента из Софийските градини, знае ли се..? Моето дете го повали изведнъж, даже се чудя дали да не тръгваме сега по нощите по спешните кабинети...

# 665
  • shumen
Емилова,какви са оплакванията на детето?Остро начало и висока Т е характерно за грип.

# 666
Какво върлува в момента из Софийските градини, знае ли се..? Моето дете го повали изведнъж, даже се чудя дали да не тръгваме сега по нощите по спешните кабинети...

В нашата поне е вирус са брутална акашлица и хрема, но започна с повръщане, мина през температура и накрая останаха само кашлица и хрема

# 667
  • София
Точно така беше и при детето както го описва Antilop_9723 .
Повръщане , температура ,хрема и кашлица. Но тя трудно го преборва.
За първи път прави инхалации с Milian разтвор. Вие имате ли впечатления от него?

Общи условия

Активация на акаунт