Мадрид - тема 5

• 2 867
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Няма да сме 3 дни, ще бъдем 5, но денят на обратния полет не го броя изобщо, защото трябва да сме на летището ранния следобед.
Били сме 7-8 пъти в зоопарка във Виена, 2 пъти в този в Лос Анджелис, били сме в този в Париж, в още няколко европейски, знам си децата и тяхното темпо. Повече от 4 часа те няма да обикалят. Просто ще седнат някъде и дори да им кажа, че не сме видели част с истински динозаври, които можеш да храниш от ръка, няма да се впечатлят. Затова и залагам в зоопарка в Мадрид от 13 до 17. Това им е максимума за пешеходно обикаляне. Както казах - аз си знам нашето темпо и приоритети. Благодаря за загрижеността Simple Smile
В края на краищата, в реално време и да решим да пропуснем нещо, няма да е фатално. Задължителните ни неща са Сантяго Бернабеу и Сепулведа. От там нататък - каквото - такова Simple Smile

# 46
  • Мадрид / София
Така е по-ясно и се съгласявам с теб. За стадиона поне лятото още беше в ремонт отвън и не знам дали са го приключили, че отдавна го почнаха. Не слизам често в центъра, затова и информацията ми е от последния път, когато трябваше да ида до един офис близо до Бернабеу. Не е разкопано, но имаше ламаринени ограждения.
Приятна разходка и дано случите на хубаво време.

# 47
Едната ми дъщеря е луд фен на Реал Мадрид, а аз и баща й - на Walking Dead. Та затова така. Да, видяхме, че още не е напълно готов стадионът, но гледам снимки наскоро - вътре още покриват терена, цялото съоръжение е готово и турът включва обиколка и на терен, съблекални, скамейка. Докато на Камп Ноу плащаш пълна цена, а влизаш само в музея и фен магазина.
Дано само на време случим. Другото ще го натаманим Simple Smile

# 48
  • Мадрид / София
Тази и другата седмица го дават дъжд и облаци. Доста е студено тези дни. Обикновено затопля края на февруари, но до към средата на април като цяло температурите са около 10 градуса и превалява, но не всеки ден. Може да има дни на по-високи температури. Ако има вятър се чувства по-студено отколкото е.

# 49
Тази и другата седмица го дават дъжд и облаци. Доста е студено тези дни. Обикновено затопля края на февруари, но до към средата на април като цяло температурите са около 10 градуса и превалява, но не всеки ден. Може да има дни на по-високи температури. Ако има вятър се чувства по-студено отколкото е.

На 23 февруари кацаме сутринта, с полет от Букурещ. Много ме зарадва изречението, че края на февруари се затопля Simple Smile Студът не ни плаши, 4 поредни години сме в Норвегия за Коледните празници Simple Smile Дъждът ме притеснява само.

# 50
  • Мадрид / София
Ако е студено животните няма да са навън поне тези, които са от по-топли места. Иначе дъжда е преваляване на пресекулки. По рядко са поройните дъждове. Вятъра и влажното време са тези, който създават усещането за студ и бих казала неприятност. Ако няма вятър е поносимо.
Дано да случите на хубаво време.

# 51
Като говорите за време и аз да питам - знам, че е относително и зависи Simple Smile Какво е стандартно за температурите от средата до края на март?
Миналата година умрях от студ по същото време в Южната част на страната, което хич не беше типично и очаквано Simple Smile

# 52
  • Мадрид / София
10-15 градуса може да превалява, може и да духа вятър, но може и да има топла вълна със слънце. И температурите да са доста приятни. Ще видим какво ще е тогава.

# 53
Здравейте,има ли в България ири сайт от който да си закупя карта на Мадрид със забележителностите,опитах да копирам от нета ,но на А4 не се чете.Вчера се върнах от там,доста обиколих с помощ на телефона  но сега ми щукна ,че искам да си маркирам всико което посетих и да си набележа нови места,след дъжд качулка ,но...ще съм благодарна на предложения.

# 54
  • София
Не мога да ти отговоря конкретно, но ако не намериш каквото търсиш, всичко това можеш да си отбележиш и в телефона :

Стъпка 1 - Запазване и Стъпка 2 - Маркиране с различен знак :

Така тези, които вече са посетени ще са със един знак, а предстоящите - с друг.

# 55
  • Мадрид / София
Опитай от този линк :
https://www.esmadrid.com/sites/default/files/mapaturisticomadrid_15102025.pdf

Направи шорткът само на картата и тогава я принтирай. Пробвай дали ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт