На море в България 2026 г.!

• 1 828
  • 18
  •   1
Отговори
  • В.Търново
Добре дошли в първа тема за сезон 2026г.!
Тук може да пише всеки с отзиви и въпроси към всякакъв вид почивка на море, ALL INCLUSIVЕ, HB, BB, OB, бунгала или къща за гости, апартаменти, квартири.
Цените за сезон 2026г започват все повече агенции да публикуват. Време е за коментари. SurferAnimal Tropical FishBoat

Прави ми впечатление, че доста хотели са си повишили сериозно цените, докато например хотел Тиара Бийч няма промяна за двойна стая. Още не съм ги рагледала достатъчно обстойно, но на пръв поглед повишението е сериозно. Не е само например с 5-10%, както по ТВ рекламираха, че ще е минимално.
В Хелена парк за 3 възрастни в апартамент пик сезон за 5 нощувки ни е 5000лв, а с намалението 4000лв. Grinning Grinning Не мога да повярвам, това не е нормално. Grinning Струва ми се, че ще плачат хотелиерите, че имат слаб сезон. Не знам кой ще е луд да дава тези пари.

Хотели, приемащи домашни любимци:
Скрит текст:
Гранд Хотел Свети Влас - Свети Влас
Хотел Емералд Ризорт - Равда
Хотел Палма
Хотел Палм Бийч
Хотел Сънрайз, Мадара - Зл.Пясъци
Хотел Калиакрия Ризорт
Хотел Елмар, хотел Ариана
Хотел Нева
Хотел Каменец-Китен
Вилно селище Жасмин- Китен
хотел Каменец в Несебър
Комплекс Мидия Резорт
Ваканционно селище Санта Марина
Лонг Бийч в Шкорпиловци
Хотел Best Western PLUS Premium Inn
Бохеми
Адмирал Плаза
Империал Палас
Чайка Бийч резорт
Ларго Бийч
Хотел Балатон
Голдън Ина
Хотел Тарсис- Слънчев Бряг
Хотел Флагман- Созопол
Хотел Сперанта Бийч
Хотел-Кранево
Терма Еко - Кранево
Приморско дел Сол -Приморско
Престиж сити 2- Приморско
Хотел Магнолиите- ММЦ
Хотел Форест Бийч- ММЦ
Хотел Вемара клуб- Бяла
Всички хотели в Албена
Хотел Парайзо Бийч- Обзор
Старите теми:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 23:48 от Moderator3

# 1
Благодаря за новата тема ! За следващото лято май ще се насоча към апартамент , детето вече се води възрастен в почти всички хотели .

# 2
  • Сф
Благодаря за темата, Русалка!
Ще се включа с коментар ( тъй като и ние сме в категорията 3ма възрастни) ,че в Хелена парк ,вероятно и Сендс това настаняване е било винаги проблемно. Така че мисля, че тяхната цена не би трябвало да е ориентир. И миналата година излизаше много по- скъпо сравнено с други хотели. Така че нека излезат и другите хотели да сравняваме нещо реално.

# 3
  • В.Търново
Да, аз огледах поне 10-ина. Има си увеличение. Ние може дас е ориентираме към апартамент под наем или прословутия хотел Ариана в Китен. Нашите бяха във Вилно селище Жасмин, но той е по-обикновен хотел.Искаше ми се Турция или Тунис, но нещо времето, в което ще сме отпускари не ми пасва. Ще видим...

# 4
Миналата година в Дриймс Съни Бийч резервирахме на ЧП за около 2500, тази година текущо е 3100 за същия период и стая. Ще видим дали и колко допълнително отстъпка ще има на ЧП.

# 5
10-15 процента срещам, не за този хотел, принципно за лято 2026...на ранно записване.

# 6
За Дриймс има доста сериозно увеличение, а си го бяхме харесали и за тази година.
Аз съм между чука и наковалнята , защото търся за няколко семейства и всеки мрънка за нещо, че на всичкото отгоре и ММ с претенции. Толкова много избирам и гледам най-доброто възможно решение откъм цена-качество и личностни предпочитания, накрая пак недоволни.
Сега задачата ми става съвсем сложна с тези цени Sad

# 7
  • моята мила родна страна
Миналата година в Дриймс Съни Бийч резервирахме на ЧП за около 2500, тази година текущо е 3100 за същия период и стая. Ще видим дали и колко допълнително отстъпка ще има на ЧП.
В стая Prefered club ли бяхте или в "нормална"? Какви са Ви впечатленията от хотела? Колко процента беше отстъпката миналата година на Черен петък?
И аз го заглеждам за другото лято, но като че ли цената ме спъва.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 18:37 от jovigirl

# 8
Аз съм с резервация за Биляна бийч. Разлика между миналата и тази година за един и същи тип помещение - 680 лева по спомен. Тази година избрах обикновена, а не висок етаж стая за да смегча финансовата корекция с около 280 лева.

# 9
Аз съм с резервация за Биляна бийч. Разлика между миналата и тази година за един и същи тип помещение - 680 лева по спомен. Тази година избрах обикновена, а не висок етаж стая за да смегча финансовата корекция с около 280 лева.
Storm, откъде резервира. И ние си мислим за Биляна бийч.

# 10
Storm, откъде резервира. И ние си мислим за Биляна бийч.
Солвекс, много съм доволна от обслужването още от миналата година.

# 11
  • В.Търново
Погледнах вчера на сайта на хотела, но не видях цени за 2026г.
Сега вудях, че си отговорила над моя пост.

# 12
Бихте ли ми предложили в Приморско приличен хотел с басейн, на добро място, но да е само със закуска HB?
Решили сме да видим дали се харчат повече пари от AI,  а и да не е постоянно тъпчене с храна. 2 семейства с по 2 деца.

# 13
  • Сф
Бихте ли ми предложили в Приморско приличен хотел с басейн, на добро място, но да е само със закуска HB?
Решили сме да видим дали се харчат повече пари от AI,  а и да не е постоянно тъпчене с храна. 2 семейства с по 2 деца.
Сиена Палас, но си е скъпичък. Влезте в темата за Приморско, има много писано в годините. Питайте там по- добре.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1734122
HB е закуска и вечеря. ВВ е само закуска, но за какво ви е? Пълно е с баничарници и подобни. И ако не познавате градчето , за плажове и подобни ще прочетете там.

# 14
О, повече пари се харчат. Сок, сладолед, бира (за мен), след всяко излизане от морето някой е гладен. Направо в чудо се виждам. И аз не искам ОИ, но миналата година на Обзор бяхме с една сободна нощувка, седнахме за вечеря, поръчахме салата, порция картофи, сафрид и миди, една бира и една вода (сач и пилешки хапки, които не дойдоха). За онова, което дойде, платихме 65 лв. И никой не се беше наял, а бяхме с две деца. Тръгнахме си след като за час не можаха да донесат поръчка, и ядохме стари пици, понеже пред дюнерите имаше опашка от 30 човека, а ние бяхме озверели от глад. Ако не е ОИ, за мен трябва да има кухня, където да може да си готвим.
Да не говорим за размера на порциите, нещо като на помен бяхме.

Общи условия

Активация на акаунт