На море в България 2026 г.!

• 3 404
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • оттам, откъдето започва България
Трябвало е да седнете на ресторант Севастопол, който е в центъра, там винаги успяваме да се направим, но си е скъпичко. Simple Smile

# 16
Бихте ли ми предложили в Приморско приличен хотел с басейн, на добро място, но да е само със закуска HB?
Решили сме да видим дали се харчат повече пари от AI,  а и да не е постоянно тъпчене с храна. 2 семейства с по 2 деца.
Сиена Палас, но си е скъпичък. Влезте в темата за Приморско, има много писано в годините. Питайте там по- добре.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1734122
HB е закуска и вечеря. ВВ е само закуска, но за какво ви е? Пълно е с баничарници и подобни. И ако не познавате градчето , за плажове и подобни ще прочетете там.
Свети Димитър
Повярвайте, на НВ излиза по-скъпо. От опит.

# 17
Сол несебър палас засичали ли сте го с оферта за ЧП?

# 18
  • В.Търново
Сол несебър палас засичали ли сте го с оферта за ЧП?
Няма за съжаление черен петък за веригата .

# 19
  • Пловдив
Аз налазих морските теми 🤦🏽‍♀️
Както се очакваше бунгалата, където ходихме са с увеличени цени, та реших преди да резервирам да разгледам и други места тук и в Турция.

Приемам препоръки за бунгала /Синеморец, Ахтопол и т.н./, където допускат домашни любимци, с две деца сме и ако е на първа/втора линия на плажа ще е супер.

# 20
  • В.Търново
И аз търся нещо с домашни любимци, но не съм фенка на бунгалата. Хотелите, които предлагат настаняване с домашни любимци и ол инклузив или не са много на ниво , или самите хотели не са много като избор.....

# 21
Къде ще препоръчате бунгала? Гледах Елмона на Камчия и Поморие - Европа Юг, Охана и Козлодуй. Има ли някой с пресни отзиви?

# 22
В Козлодуй сме били преди 5 години.  Плажът е до бунгалата,черен пясък. Най последните са,имайте го напредвид.  Не беше лошо бунгалото,но многоооооо мушички вечер на лампата и по вратата. Ако сте претенциозни не е за Вас. Наоколо гледах  бунгала Мак,отвън изглеждат добре.Преди 2 години бяхме на "Слънце и море"(май така се казваха) там беше добре,имат си и пуфове на плажа с масички.

# 23
  • София
Някой има ли идея как е паркирането последната седмица на август в Слънчев бряг? Намират ли се места?

# 24
Всички бунгала са вдигнали цените. Ние ходим три лета под ред на Шкорпиловци и искаме да разнообразим.Приемам препоръчки за бунгала и аз, двама възрастни и три деца сме.Просто искам малко място за готвене.

# 25
Някой има ли идея как е паркирането последната седмица на август в Слънчев бряг? Намират ли се места?

Всички малки улички около хотелите са пълни, има спрели и по тротоарите, въпреки заплахата от вдигане, което излиза солено. Ние почиваме в северната част на курорта, не знам как е в централната, но предполагам, че е все същото. За толкова сезони не посмяхме да си позволим паркиране извън платен паркинг.

# 26
Всички бунгала са вдигнали цените. Ние ходим три лета под ред на Шкорпиловци и искаме да разнообразим.Приемам препоръчки за бунгала и аз, двама възрастни и три деца сме.Просто искам малко място за готвене.
На Ахтопол  бунгала Котвата. Лично не съм била,но приятелско семейство бяха там и им хареса. Имаха бунгала с 2 стаи. Видях ги отвътре добре изглеждаха. В ресторанта им готвят вкусно,лично проверено.
На Ахтопол мога да ви кажа къде да не ходите- на Рилски лен,на Белите къщи, на Синята лагуна(мизерни или влажни) . На Рилски лен беше преди години, гоних буболечки по стената през нощта.  Не бих си го причинила никога повече.

# 27
  • В.Търново
снуки,
 в Сл.Бряг е сериозен проблема с паркирането, тай като гъмжи от хотели. За кой хотел сте?

# 28
Само да спомена, че бунгала Котвата в Ахтопол тази година ще са с нов собственик. За висок сезон 25 евро на човек само нощувка. Ресторанта ще работи на свободна консумация. Резервирах, ще видим как ще е.
Старият собственик на Котвата ще държи бунгала Морски полъх. Хубави са бунгалата но са големи за нас. С по две - три стаи в бунгало с общ вход. За по-големи групи са, а ние сме само двама.

# 29
Може да се каже, че спада към централната част, малко зад х-л ''Кубан'' западна посока, има общински паркинг ''Млечен път''.Там е и паяка, който вдига колите.Последната седмица на август има места.Не мога да кажа цени, не сме го ползвали.

Общи условия

Активация на акаунт