💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 049
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде другаде
Ръждавичка и Наталия дърпат , а Алекс ходи след лодката. Много обича да имитира дейност.

# 166
  • София
Сетих се миналия сезон, Анджи как извади дънера ..със суплекс Simple Smile

# 167
Калин няма чиста груба сила и въпреки това се справя добре. Благодарение на това че имат синхрон на лодка/дърпане са първи. Обаче Калин е много уморен.

# 168
Забелязахте ли, че всички скачат в лодките, ОБАЧЕ само Калин скача напълно за да облекчи лодката, докато другите отскачат с краката, но натискат с ръцете и ефект - нулев.

# 169
Абе сините не стига, че имат само двама мъже да бутат, ами единият яко се е покрил и имам чувството, че само тича наоколо. Дай му да дава акъл на Алекс.

# 170
  • В Града на липите
На сините пъзелиста им е Алекс, а той щеше да грохне още на втория дънер. Калин не знам дали ще се справи с пъзела и ще отнесе вината, ако се издъни, макар да изнесе по-голямата част от битката.
Лапунов как ли е на пъзели?
За пръв път Миро ми се открои. И то гладен.

# 171
  • Варна
Забелязахте ли, че всички скачат в лодките, ОБАЧЕ само Калин скача напълно са да облекчи лодката, докато другите отскачат с краката, но натискат с ръцете и ефект - нулев.
Ами то малко се иска, ама навреме да ти дойде, както са казали хората 😃
Искам сините или жълтите в резиденцията.

# 172
Ами много добре и синхронно работят феномените, при това са с 3 жени. Да видим може ли Калин да профука на пъзела цялото предимство

# 173
Забелязахте ли, че всички скачат в лодките, ОБАЧЕ само Калин скача напълно са да облекчи лодката, докато другите отскачат с краката, но натискат с ръцете и ефект - нулев.
Ами то малко се иска, ама навреме да ти дойде, както са казали хората 😃
Искам сините или жълтите в резиденцията.

И някакво познаване на елементарната физика.

# 174
На сините пъзелиста им е Алекс, а той щеше да грохне още на втория дънер. Калин не знам дали ще се справи с пъзела и ще отнесе вината, ако се издъни, макар да изнесе по-голямата част от битката.
За пръв път Миро ми се открои. И то гладен.
Ами Калин не е гледал Игри на волята досега. Не мисля, че има идея за какъв тип пъзел става въпрос - специфичен. Язък му за блестящата игра ако се издъни на това, ама го очаквам.

# 175
Доколкото си спомням Траян закопа победителите и ги прати на блатото, единствено той беше нов и не беше от кастинг и беше голяма грешка да му се доверят. И сега за втори път закопава племето си. Нищо, че е най-нахранен. Не харесвам целия отбор на лечителите вече, освен Чикагото. Няма да ги жаля ако са на изолатора. Апропо в събота го видях изолатора на Дуранкулашкото езеро и си го снимах за спомен. Simple Smile

# 176
Абе сините не стига, че имат само двама мъже да бутат, ами единият яко се е покрил и имам чувството, че само тича наоколо.

Мда и въпреки това, почти винаги водят на другите племена. Ако не им бяха взели Чикагото, спокойно можеше да закрият останалите две племена и само сините играчи да участват във финалите. Ех, мечти! Grinning

# 177
Доколкото си спомням Траян закопа победителите и ги прати на блатото, единствено той беше нов и не беше от кастинг и беше голяма грешка да му се доверят. И сега за втори път закопава племето си. Нищо, че е най-нахранен. Не харесвам целия отбор на лечителите вече, освен Чикагото. Няма да ги жаля ако са на блатото.
Траян си влезе след кастинг битка.  Победителите един Давид ги закопа

# 178
За мен е удоволствие да гледам Калин в тази битка. Не вярвям да провали пъзела, самият той е много спокоен и изпипва нещата. Така като гледам ще има достатъчно предимство, другите издъхнаха още ня първия дънер, особено Траян

Доколкото си спомням Траян закопа победителите и ги прати на блатото, единствено той беше нов и не беше от кастинг и беше голяма грешка да му се доверят. И сега за втори път закопава племето си. Нищо, че е най-нахранен. Не харесвам целия отбор на лечителите вече, освен Чикагото. Няма да ги жаля ако са на блатото.
Траян влезе с кастинг битка. Този, който закопа Победителите беше Давид

# 179
  • София
Абе във визитката се каза, че Калин се е подготвял на пъзели.

Иначе това с пикелите е много гадно. Не случайно половината мъже окапаха.
Мирослав мина 3 пъти, а това натоварва много ръцете. Браво на него. Явно е жилка, защото няма телосложението на някоя силова батка, точно обратното. Но вади сили и бори дънерите, въпреки, че не е ял на Изолатора.

Общи условия

Активация на акаунт