💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 056
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
По-добре да не го пускат, че заради него могат да загубят. Той си е котва.

# 1 231
  • София
Може да решат да направят както в сезон 1 - да разпаднат най-малобройното племе. Убедена съм, че няма да оставят четиримата сини заедно. Много тъпо! Голям зор от началото да го приключат това племе и най-после ще го направят.

# 1 232
  • Варна
То е така Дяволо, но си мисля, че трябва да е в понеделник за изравняване на силите

# 1 233
Ръждавичка и тя какво точно очаква от момчетата?Да се жертват за котвите?Това е игра и всеки гледа за себе си.Като толкова го мисли да беше отишла тя вместо Наталия.Просто усети че  мъжете ще удрят по нея ако не се  върне жена.Честно малко неприятно ме изненада.Мислех я за по интелигента в този случай

# 1 234
Няма да коментирам нищо за племената, защото знам кое племе ще се разпадне.

Ръжденцето тук не е права, но реагира емоционално, защото остава сама, без друга жена.

# 1 235
  • София
hrissi_sz,

Така е. Най-силното племе ги прецакват в 90% от случаите.
Ние знаем, че Феномените са най-силни, но от друга страна по статистика Лечителите уж са най-силни, защото имат най-много победи.
На 1 стр. има статистика.
Тази седмица водят с 2:1 на Феномените и по общ брой победи ще са на 1 място преди битката за разпадане в понеделник.

# 1 236
  • София
Ще им вкарат Дечо на сините и ще ги разпаднат като стой, та гледай. И аз мисля като Неделчо, за съжаление.
Ама те и Калин, Лапунов и Ръждавичка в което и племе да идат, ще стигнат до обединението, не ги мисля.

# 1 237
Днес слушах Надкаста на Неделчо и Туджаров и казаха че досега абсолютно винаги били разпадали най-силното племе. Аз гледам Игрите от четвърти сезон, така че не знам така ли е, но е супер гадно, ако е вярно.
Евала на Ивайло. Все повече ми харесва тоя човек. Въобще не даваше вайб в началото, че е толкова чувствителен.

Да винаги е така най - силните ги разпадат , защото продукцията не иска да има безсмислени игри където едните затварят с обиколки другите без да има обрати в битката и съспенс  до края , затова  и направиха тази врътка с  Чикагото да го махнат от сините и да го вкарат при слабите зелени , а сега те са най - силни и очаквам те да се разпаднат , Затова и продукцията се намеси така очевадно и отвратително на една териториална битка където раздаваше огромни наказания на сините само и само да не спечелят и да отидат на лоша локация иначе нямаше да излязат от резиденцията

# 1 238
  • София
Нали Дечо щеше да играе ролята на "кръчмаря" при правенето на сметките? Може би няма просто да цопне в някое племе, а ще решава еднолично кой къде да иде, и сам той.

# 1 239
Тази година не чета спойлерната тема и нищо не знам.
Нали Дечо щеше да играе ролята на "кръчмаря" при правенето на сметките? Може би няма просто да цопне в някое племе, а ще решава еднолично кой къде да иде, и сам той.

И аз това мисля, нали анонсираха, че последния оцелял на блатото ще е кошмара за племената

# 1 240
  • В Града на липите
Ръждавичка просто е много изнервена и се чуди с кого да се заяде.
Нямаше никаква логика Лапунов да рискува,  заради Наталия на този етап. Всяка битка е непредсказуема и двама от тях щяха да изгорят на такива.

# 1 241
Ръждавичка ако много държи някой да се жертва за котвите, няма нужда да го изисква от другите. Можеше самата тя да отиде!
Ама не, по-лесно и удобно е да се сърдим на другите.

# 1 242

Това ако го сътворят от продукцията ще е най-голямото дъно, което ще стигнат след манипулираният вот на Юлиан.

# 1 243
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Добре де нали жените са силни, независими, борбени и ще отвяват мъжете на всяко трасе. Защо се сърдят и изискват постоянно мъжете да се самопредлагат, да ходят вместо тях на всяка битка и да ги добутат до финал. После "силните жени"  да ги отстранят гадните мъже и да кажат ето виждате ли, ние победихме и сме не равни, ами по-силни от тях. Наистина стават досадни и нагли и вече седми сезон мелят едно и също. Никой на никого не е длъжен в този живот с нищо дано поне една женска го разбере и запомни.
Жена съм, но това което постоянно изискват жените за мен е обидно за пола.

# 1 244
Наталия отпадне ли, Дечо влиза в сините, Павката не дава смяна и ги разпадат за назидание.

Общи условия

Активация на акаунт