💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 977
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 530
https://www.youtube.com/watch?v=fPrsiLJ23kI
Ако на някой му е интересно,въпреки че е малко по-дълго.Разказва изключително вълнуващи и скандални неща от сезон 5 и коментират малко и сегашния.Става въпрос за Дани от Гладиаторите,за който не може да отвори линка.
Ами почнах да го слушам, ама първите 15 минути се надпреварват да говорят само колко е слаб този сезон, колко са безлични участниците и колко е скучно. Ами аз категорично не споделям тези твърдения. Очевидно с тези хора имаме съвсем различен поглед и критерии.
Няма да мога да ги изслушам.

# 1 531
  • Be realistic - plan for a miracle.
Споделете набързо тия изключително скандални неща за онези от нас, които се влачат в задръстването до Пазарджик и не могат да пуснат сега 🥲

# 1 532
  • София
Ами почнах да го слушам, ама първите 15 минути се надпреварват да говорят само колко е слаб този сезон, колко са безлични участниците и колко е скучно. Ами аз категорично не споделям тези твърдения. Очевидно с тези хора имаме съвсем различен поглед и критерии.
То и аз ги пуснах днес да върви докато вършех други неща (3 часа брат!?!?!) и всъщност за всичките 3 часа само тези 15 минути казаха нещо за сегашния сезон, останалото време Дани разказваше за 5-и сезон (имаше доста интересни неща от кухнята: най-вече обясниха за храната заради която наказаха всички заедно с телефона). Но нямаше "скандални неща". Единственото нещо, diavolo го разказа вчера: Ясмин пробва да се включи с "факс" който е получила от космоса, но бързо превключиха на други неща.
Изобщо в тазгодишните епизоди на Чакала за игрите много малко говорят за насточщия сезон (те не го и разбират, бъркат участници, битки, изобщо са пълна скръб "обзорите на седмицата" Joy), но затова пък канят гости от 5-и сезон и често има интересни неща за този сезон.

# 1 533
То и аз ги пуснах днес да върви докато вършех други неща (3 часа брат!?!?!) и всъщност за всичките 3 часа само тези 15 минути казаха нещо за сегашния сезон, останалото време Дани разказваше за 5-и сезон (имаше доста интересни неща от кухнята: най-вече обясниха за храната заради която наказаха всички заедно с телефона). Но нямаше "скандални неща". Единственото нещо, diavolo го разказа вчера: Ясмин пробва да се включи с "факс" който е получила от космоса, но бързо превключиха на други неща.
Изобщо в тазгодишните епизоди на Чакала за игрите много малко говорят за насточщия сезон (те не го и разбират, бъркат участници, битки, изобщо са пълна скръб "обзорите на седмицата" Joy), но затова пък канят гости от 5-и сезон и често има интересни неща за този сезон.
Напълно нормално е да говорят повече за сезон 5,който беше в пъти по-интересен от това,което гледаме сега.

# 1 534
  • Bayern
Напълно нормално е да говорят повече за сезон 5,който беше в пъти по-интересен от това,което гледаме сега.
На мен точно 5 и 6 сезон ми бяха най-скучни. Най - интересен ми беше 3 и след това 4.

# 1 535
Поздрави за Diavolo

# 1 536
  • Варна
На мен четвърти сезон ми беше топ. Пети също ми харесваше, но шести не особено.
Между шести и седми предпочитам засега седми.

# 1 537
Как да го кажа... Радостина никак не ми допада. След тези снимки е вече с много минуси.

# 1 538
  • София
Мда, ама вече знаем какво точно означава "силна жена"?
Това е жена, която мъжете си я запазват за финалната седмица да имат там по-лесен противник и съответно по-малко усилия за да се класират на финал JoyJoyJoy

# 1 539
Снимката на Радостина със Симона говори много и Радостина с Николета говорят много....Да видим какво ще се случи утре...

# 1 540
  • тук, на мястото си
Сигурно ще стане нещо, което не искам да става. Ще разделят сините, Калин и Алекс при зелените, Лапунов и Ръждавичка при жълтите.
Разглеждах старите сезони, така се случва, че все сините ги затриват. Колкото и да е "различно" този сезон пак е старата песен на нов глас.
Дано не съм права!

# 1 541
  • София
Разглеждах старите сезони, така се случва, че все сините ги затриват.
Е чак пък "все", само два пъти е било досега.
Всъщност ако направим статистика досега кои са се разпадали:
Сини - 2 пъти  (4 и 6 сезони)
Жълти - 2 пъти (3 и 5)
Червени - 2 пъти (1 и 2, ако приемем че в първи са червени, а не розАви Joy)
Досега само зелено племе не е било разформировано.

# 1 542
Дидо, само да вметна, че в 4-ти Сезон сините се разпаднаха заради саботажа на Мануела и кънкьорката - не заради друго.

Още ИГ-снимки. Калинката си е близък и с Чикагото.

# 1 543
  • София
Еми, то и в 6-ти ги разформироваха само заради една Императорска Воля (и един бурно ръкомахащ редактор зад кадър Joy). Така че може да обобщим, че досега сини са били разпадани единствено и само поради не-спортни причини Joy

# 1 544
  • София
Ами ето, значи е време за първи път в историята да се разформирова зелено племе.
Направо дюшеш ми идва статистически. Grinning
По пътя на футболната логика, като има нула в графа победи/загуби се търси противоположния знак.

Общи условия

Активация на акаунт