💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 893
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 545
Дяволо, какво са ти направили зелените? Simple Smile На мен си ми харесват

# 1 546
  • София
Играл го е в някой букмейкър, затова JoyJoyJoy

# 1 547
  • София
При всички положения накрая ще имаме две племена с по 8 човека. Сини са 4-ма, зелени 5 и жълти 6.

Така че разпад за жълти, ако Дечо влезе преди битката и станат 5 на 5 на 6.

Ако Дечо влезе след битката - то зелени падат и се разпадат - тук вече нямам идея каква би била ролята на Дечо. Може би той да избира как да ги разпредели зелените, и съответно и себе си, в кое племе да отиде всеки от тях.

Общо взето, макар че щеше да ми е по-интересно да видя играта на сините в нови отбори, то ще се радвам да съм права и да останат заедно. За зелени е ясно - същите както досега, Пекин и Деси ще мислят коалиции, Дино ще ръси лафове, Траян и Чикагото ще искат добра територия и ще се раздават на арената.

Много се надявам обаче да останат - Резиденция и Стопанство, стига вече с този Изолатор.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 22:24 от gg__

# 1 548
Разбира се, че ще отпадне Изолатора като локация за племената. Все пак там има да пращат отпадналите и да чакаме втория Раду.

# 1 549
Не може ли да разформироват Павел, Ралица и продуцентския екип?

# 1 550
Не може ли да разформироват Павел, Ралица и продуцентския екип?

Топ въпрос за анкета!

# 1 551
Минавам само да вметна, както Раду е присвил едното око на снимката, така най-вероятно и аз ще го присвия, защото с едното не виждам надалеч, а с другото наблизо, но не са с много висок диоптър и двете, тъй че се търпи без очилата, които не нося редовно(дразнят ме). Но ако трябва да се прицелвам надалеко - ще съм картинка.😁Връщам се да чета.🙂

# 1 552
Тая патка в чакалкаста си пръска в носа както е в кадър.
https://youtu.be/fPrsiLJ23kI?t=7750

Точно около тоя момент има раздувки за "непозволено" снабдяване с храна.

# 1 553
  • На Изток от Рая
Аз не разбрах смешката с присвитото око на Раду, когато се прицелвам също си присвивам дясното око, може ли някой да обясни

# 1 554
То не е смешка. Правилният начин е че се гледа с това око от която страна е оръжието. За десняци с дясно око, за левичари с ляво око.

# 1 555
  • София
Аз не разбрах смешката с присвитото око на Раду, когато се прицелвам също си присвивам дясното око, може ли някой да обясни
Значи лявото око ти е доминантно. Теорията е, че това е окото от страната с която пишем, но не винаги е вярно..при мен не е.

# 1 556

Общи условия

Активация на акаунт