BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 504
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 315
  • Сф
Еее! Готино! Явно това е идеята за номинация тази седмица.
Да, защо са толкова тъпи тия останалите, че не се сетиха. И сега в събота трябва Цецо да си тръгне. Да подкрепим другите. А Цецо никой.
Тая Елена е страшна Ковра. Лена ме изкефи и юриста. Най - долните без Стоянов останаха вътре. Сияна е много зле, момчето да бяга далеч..

# 316
Елена е доста неприятен персонаж. Просто е една идея по-умна от останалите жени и изглежда прилично, не е мумифицирана. Но иначе нито играе играта, нито е стратегът, за който се е самопровъзгласила.

# 317
Не мога да повярвам колко бързо Елена успя да настрои останалите. Толкова много "стратегии" и накрая ще се наиграе.

# 318
Мина казва за Сияна, че цял сезон си решела косата, а тя какво прави цял сезон?

# 319
Карабатаци..
Мино, Мино...

# 320
Поне Мина и Лена показаха толкова много качества, направиха сезона двете.🤡

# 321
Мина и Въшката нали бяха приятелки? Голяма злоба от страна на Мина.

# 322
Колкото и да не харесвам Въшка, постъпката на другите беше долна. При наличието на доброволци, се опитват насила да я изгонят. Оставете това на зрителите.

# 323
Мина наистина прекалява с поведението си…

# 324
Вчера Мина и Елена даваха съвети на Сияна, а сега се чудят как да я изгонят.

# 325
  • София
Ами нормално е, след като не харесват Въшката и мислят, че използва връзката си със Стоянов за трамплин,  да я изгонят.

# 326
Според мен на всички им е ясно, че не си тръгват, само се превземат

# 327
Имам теория, че Котов се усети, че “жертвениците” не напускат, затова се самопредложи и нави Лена, която той знае, че е с много ниска подкрепа от зрителите.

# 328
Леле, тази любовна двойка-Стефо и Ваньо бият дори и Бебо и Беба.
Абсолютно съм съгласна с всички за поведението им към Сиана, даже и на Мина. Тази е нетърпимо фалшива, а пък колко е досадна докато си изкаже глупостите.

# 329
Според мен на всички им е ясно, че не си тръгват, само се превземат

И аз така си мисля. Няма как да вярват, че трима човека си тръгват за два дни, финалът сигурно ще е утре.

Общи условия

Активация на акаунт