BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 343
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 810
ББ ги показва такива каквито са и ние им се подиграваме с основание. Така, че видяхме как въшката на никого за нищо не слугува, защото си седя на плота с качените крака..там където се реже хлябът. Това е толкова гнусно, колкото облизването на Минка.. Време е да мине на поправителен, ама надали..
Същото нещо направи и Елена, но не видях никой в къщата да се възмущава. Даже Елена освен задните си части си беше поставила и краката, супер хигиенично на плот, на който се приготвя храна.

# 811
  • София
Най-добрият епизод този сезон по изключително нелицеприятен начин. Именно затова харесвам формата - защото е психологически и социален експеримент, в който всички черти на хората, хубави и лоши, стават по-ясно изразени.

Големите губещи са Стоянов, Елена и Ебру.
Големите печеливши са Въшка, Лена и Давид.
Положителни още са Котов и Цецо.
Отрицателни още са Калин, Иван, Стефан, Мина.

Това е равносметката. Жалко, че не го разбират.

ПС: Въшка ми беше несвойствен образ и ми се струваше фалшива. Смятам, обаче, че емоциите ѝ са искрени, но могат да оставят различно впечатление заради кифленския маниер. Ако поработи над същия, съдържанието, въпреки своите дефицити, е по-приятно от това на Елена, Ебру, Иван, Калин, а след днешния епизод…дори и на Стоянов (който е един комуникативно и интелектуално ограничен нарцис, което се бъркаше, включително и от мен, с хладнокръвие и стоицизъм в началото).
Радвам съм, че попаднах на това мнение, споделям го на 101%.

Идват ми и две допълнителни неща наум.

Стоянов все още не искам да го класифицирам като осъзнат манипулатор. Той много се разочарова от Въшка след миналия лайв, когато тя искаше той на момента да стане и да иде да реди с нея куфара ѝ. Тя му се фръцна и стана от масата, а след това упорито отричаше, че го е направила. Още тогава той ѝ каза, че това поведение е манипулативно и иска тя да си признае истината. Мисля, че това го вкара в някакъв негов филм (подозренията ми са, че някой яко го е гаслайтвал преди). Също още оттогава той си промени отношението към нея и започна да си влачи едни убеждения, че тя "се прави", че не разбира. И в снощния им разрив държанието му беше, сякаш искаше тя да признае някакъв грях, с който той е убеден, че тя е наясно. Допускам, че той няма точна връзка с действителността, и е в някакъв негов си филм.

В следващото съм почти убедена. Стоянов (умишлено или не) има участие в негативния начин, по който Елена възприема Въшка. Въпреки че подобни кадри не сме видяли, но предните дни, докато назидателния образ на Елена тепърва се завихряше, тя 1 или 2 пъти спомена, че Стоянов ѝ е казал, че не може да си играе сам образа заради това, че се е оказал "слепен" с Въшка. Снощи го видяхме да пуши в компанията на Елена, Ебру и Иван, и съм сигурна, че това не е първия път. Или той през цялото време сам си е споделял с грешните хора, и така е допринесъл Елена да види Въшка в още по-негативна светлина. Или Елена е видяла възможност и го е обработвала през цялото време.

Много ми стана жал за Сияна. Добре че беше Давид, да ѝ признае реалността, евала на това момче. Много стабилен. И се надявам Въшка да се усети да започне самостоятелна игра, и час по-скоро да се върнат "изолираните", та да има поне малко подкрепа в тяхно лице.

# 812
Еднакво неприятни са ми всички, освен Давид и Котов. Не помня много миналия сезон, да не кажа хич, но помня, че май рано-рано спрях да го гледам, сега ми е интересно, като любовният сюжет далеч не ми е интересен, както друг път.
Истинската любовна история тази година е Каспър+Ваньо, не Въшка+Стоянов. 😁

# 813
Казвам ви, че когато Иван напусне, ако е преди Стефан, ще е по-ревливо от миналата година, когато Виктор остана без Беба...

# 814
  • София
За съжаление с лошия пример най-бързо се свиква. Елена го е взела от въшката, щом се е намърдала на плота.

И аз искам развитие на сюжета Паранормален-Психо. Там е интригата 😄

# 815
Двойни елиминации ни очакват! Пуснаха в ИГ

# 816
  • Сф
Без значение ситуацията или как наблягат сценаристите на определени моменти или хора,  много добре се вижда кой се държи разумно, възпитано и колко му е мозъчния капацитет. Кой е егоист, кой злобен, кой прост, кой състрадателен, кой загрижен, кой добродушен.
Котов и Давид харесвам , Лена от жените.Цецо също, но не го дават хич.
*Елена много неприятно фъфли ,особено като се запени. Освен че удари и дъното.

# 817
В ИГ са пуснали въпросници на стори - снимки на четиримата номинирани участници с въпрос “Харесвате ли този човек?”. Към този момент резултатите са:

1. Цецо - 74% да, 26% не
2. Валентин - 74% да, 26% не
3. Лена - 38% да, 62% не
4. Мина - 31% да, 69% не

# 818
Викайте модератор и да се приключва тази драма... Joy

Вчера, когато им пускаха в изолатора кадри от това, как реагират на разпределянето на бюджета, Котов нали не чу нарежданията на Калин, че ще козирува?

Дано е чул и като се върне ще го направи на 5 ст.

# 819
На мен ми се струва, че Цецо ще поиска да напусне сам, а Мина ще е с най-нисък вот и те ще отпътуват към вкъщи днес. Няма да са елиминирани и двамата напуснали, а Цецо ще е по собствено желание.

# 820
На мен ми се струва, че Цецо ще поиска да напусне сам, а Мина ще е с най-нисък вот и те ще отпътуват към вкъщи днес. Няма да са елиминирани и двамата напуснали, а Цецо ще е по собствено желание.
Дано! За Мина де, за Цецо ми е безразлично.

# 821
Ето снимката, която търсих… Къде си седнала, Еленке? 😄

# 822
# 823
Щом тази вечер ще си тръгнат двама, вариантите са два:
Цецо по собствено желание, Мина/Лена от вота на зрителите
Ако Цецо не иска по собствено желание, тогава Мина и Лена се хващат за ръце и чао чао Grinning

# 824
Ето снимката, която търсих… Къде си седнала, Еленке? 😄
Мда. И тя, и Въшка, и Мина са мърли, седящи там, където се приготвя храна или бъркащи в храната.

Общи условия

Активация на акаунт