BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 342
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 825
Елена обаче да не прави забележки за нещо, което и тя е правила… голяма моралистка!

# 826
Е, жалко, че ще са двама, аз исках само Мина да си тръгне, защото Цецо, Котов и Лена са ми в отбора на свестните и искам те да имат превес.

# 827
  • Между гори и планини
Пълен нарцис!

# 828

Видях това в коментар в страницата на предаването. Дано всичко е наред с Цецо! Тъкмо гласувах за него, като разбрах, че ще изгонят двама.

# 829
О, ужас, дано да е добре.
Изглежда с крехка физика, ББ може би прекалява с тези изолатори, без чист въздух, само консерви, стрес и тн.

# 830
  • София
Дано Цецо се възстанови бързо! Не е добра идея тоя изолатор, няма прозорец, няма въздух, може да е получил паник атака или клаустрофобия. Горкия..

# 831
О, милото момче! Дано е добре! Аз си мислех, че може да не се чувства добре и затова да е не толкова включващ се и тих. Един от положителните образи, за мен - добър и възпитан. Интересен ми е бил да го гледам, защото разсъждава интелигентно, не проявява злоба, не клюкарства и интригантства. Широкоскроен и разбиращ е, което някой би казал, че е заради това, че е различен, но може да си различен и пак консерва.

# 832
Вече не откривам коментара, жената беше писала също, че Цецо е в безпомощно състояние и е преживявала нещо ужасно 😢

# 833
Ехее! Горкият Цецо! Дано всичко е наред с него скоро!
Наистина изгледжаше много блед, слаб и изнемощял, когато ги даваха вчера в изолатора, докато гледаха какво се случва в изолатора.

# 834
Горкият Цецо. Надявам се бързо да се възстанови, а на майка му - кураж!

# 835
  • SF
Олеле...! Какви обрати. Цецо беше симпатичен участник. Малко го даваха, но никога не беше участник в скандал или издънка. Наистина не се сещам и с 5 процента да ги е ощетил. Най-много да е казал Сияна вместо Въшка или Михаела вместо Овца.
Пожелавам му здраве и да се храни повече!

# 836
И аз бях доста изненадана, че ги държат с дни в този изолатор, в който нямаше дори един прозорец, през който да влезе естествено светлина и чист въздух. Доколкото разбрах Цецо е прекарал там дните от понеделник вътре... Другите се появяваха през следващите дни и, когато влезе мина, ББ каза, че ще стоят там три дни още.

# 837
  • София
Дано Цеци да е добре и това да е някаква много грозна шега, не знам, трябва да се включат след малко и да кажат какво се случва, най-важно е неговото здраве. Дори заслужава и утешителна награда и да му върви. Дано да е много щастлив и най-вече здрав!

# 838
Е, то е очеизвадно, че имитира Беба от предния сезон.

# 839
  • София
Е опитва се да се прави на интересен.. с тип шегичка и препратка към предишния сезон.

Защо тази вечер си тръгват двама? Така и не разбрах. Мина да си ходи и ако наистина Цецо не е добре и не може да продължи и не е за него това.. и той. Иначе съм за Лена след Мина, Котов има какво още да ни покаже.

Общи условия

Активация на акаунт