BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 333
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 840
  • SF
И според мене е закачка с Теодори много, Беба е само една!

# 841
Определено е закачка. Не мисля, че Стоянов е тооолкова самовлюбен колкото го изкарват.

Дано всичко с Цецо да е наред! Много тъжно! Предполагам, че той няма да може да се върне, а Мина ще бъде изгонена от зрителите. Дано Лена да остане, а не Мина, защото е далеч по-приятен персонаж. Котов е ясен, че ще остане със сигурност.

# 842
Аналогията е очевидна, но пък изборът е показателен.

# 843
  • София
Намерих профила на жената, има доста приятели, изглежда нормален профил, реален, явно е истина, дано да се оправи. Подобни експерименти ... явно не са за всеки.

Почна, да видим какво се случва.

# 844
Мале ужас, дано е добре момчето!

# 845
За първи път показаха резултатите с лицата на хората. Мина е с най-нисък вот, след нея с 3% повече е Лена.

# 846
Мина ще хвърчи

# 847
Поне за лайфа да ги бяха върнали в къщата Grinning

# 848
Калин, Сия/ана, Елена, Иван и въобще повече се сърдят и палят за критика, намек, поглед, а Цецо, на който Мути му каза, че не иска да яде храната, защото я е пипал, а има пъпки и може да е HIV позитивен, реагира толкова смирено, че направо пиша и ми е мъчно. Някой дали се замисли как му се е отразило на психиката и физиката, и дали го ожали, както ожалиха нападнатата Сиа/яна, нападната за нещо дето ѝ дреме, та ѝ пука - мързела ѝ. Или Мина, която се засегна, че Котов не я харесва.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 21:18 от anmasu

# 849
Гащеризонът на Богданска ми напомня на банския на прасето на плажа в онзи епизод на Ну пагади 😀. Бързо възстановяване на Цецо.

# 850
  • София
За първи път показаха резултатите с лицата на хората. Мина е с най-нисък вот, след нея с 3% повече е Лена.
Това може да обърне играта. Лена нека да ѝ дадем поне още една седмица да остане.

Богданска отново е потресаващо облечена, защо?! Тази хубава жена един път не я облякоха с тоалет, който ще ѝ ходи.

Дано всичко да е наред с Цеци и да му останат само хубавите спомени.

# 851
Гащеризонът на Богданска ми напомня на банския на прасето на плажа в онзи епизод на Ну пагади 😀.
😂😂😂
Once you see it, you can’t unsee it.

# 852
  • София
Казаха, че ще дадат за отношенията им - явно вече нямат нищо общо, не са един до друг.

# 853
Поне за лайфа да ги бяха върнали в къщата Grinning
Явно това е идеята, да са изолирани, докато не стане ясно кои се спасяват и тогава да се върнат.

# 854
Въшка е пропуснала да залиже едната вежда 👀

Общи условия

Активация на акаунт