BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 492
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 420
Въшка, стискаше една снимка, на малко детенце, как мислите, кое е то? Нейно дете или братче/сестриче?
Нали все повтаряше, че иска да каже нещо на Стоянов, но все се спираше. Каква ли е интригата, с тази снимка?
И за протокола и аз не харесвам Елена, повярвала си е повече от необходимото и доста се изложи вчера, докато правеше цирк с подигравките си , към почти непознато момиче ( Въшка), което все пак е човек, със собствена история.

# 421
  • Bayern
- Мина, която завижда, че Сияна е в центъра на мъжкото внимание;
Не че има значение, но само 2 мъже са проявили интерс към Въртиопашката.
В началото на сезона всички в къщата гласуваха за най-секси съквартирантка и избраха Мина, като съобщиха резултата камерата ни показа как Сияна преглъща на сухо... Иначе не ги харесвам и двете, та не защитавам Мина

# 422
  • София
Племенник й е детето от снимката.
Минусите на Елена са в пъти по-малки от тези на въшката. Почти непознатото момиче, каза на почти непознато момче- Обичам те... И това ако не са цирки 🤣  Разхожда се гола пред камерите, слага се на човек, който каза, че е приключил връзка и не иска нова.. Но нея това не я интересува и го примамва с отработени методи .. Пошла и грозна картинка..
Не иска да е слугиня, иска да е от випа.. Спала на легло, докато другите спали по земята. Иска да каймака, но е загорялото на тенджерата.

Мина е под всякаква критика, когато и да си тръгне все ще е късно..

# 423
Подкрепям на 100 процента. Направо не мога да повярвам какво чета и какви претенции имат хората и какви критерии. Пипнала Въшка мускулите на Иван и му се умихнала- ужас, какво безсрамие и доказателство, че е влюбена или  не може да се влюби или и аз не знам какво.
Ако наистина е влюбена и въпреки това нарича в национален ефир мъжа си “женски полов орган” и то многократно, представам си как щеше да го нарича, ако не беше влюбена. 😂

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 14:58 от Lilly_85

# 424
Едно и също предаване ли гледаме? Въшка първо опипа почвата с Паранормалния като директно го пита дали има връзка и когато получи положителен отговор, веднага отиде при Иван. След това при Стоянов, а вие казвате, че не скачала от цвят на цвят...
Иван, че не е в час - не е. Но според вас защо откачаше така? Точно защото Сияна му се слагаше, а после врътна опашка. Това, че тя имаше някаква игра с него не е само в неговата глава.

# 425
Не иска да е слугиня, иска да е от випа.. Спала на легло, докато другите спали по земята. Иска да каймака, но е загорялото на тенджерата.
Това беше адски тъпо от нейна страна. Отстъпили на някои от дамите леглата и Въшка решава, че няма проблем проблем другите да спят на земята и не е нужно да се маха това наказание…

Пуснах глас за Лена, защото се надявам Мина да остане с най-нисък вот. В началото събираше доста гласове, но не мисля, че това все още е така. Битката ще е между нея и Лена.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 17:52 от Lilly_85

# 426
Стоянов още от самото начало показа, че няма кой знае какъв интерес към нея. Закачаха се нещо - повече тя, а той вяло се опитваше да ѝ влезе в тона. Та сега не виждам защо са тези ред сълзи и ред сополи. На мен са ми много досадни. И изобщо, единствената любовна история, която истински ме развълнува, беше тази в Биг Брадър 2. Готини бяха и двамата, особено Мариян. Grinning Тези са скучни и всичко е толкова измъчено, че ми се иска единият вече да излиза и да се свършва с тая сюжетна линия.

# 427
Аз искам мина да си тръгне... Незнам сияна колко е лека, но мина за мен е парцал.

# 428
Лена ми е по интересен съквартирант, предпочитам тя да остане.
Мина искам да си ходи но надали, очаквам да има голям процент подкрепа за нея.
Каквато и да е въшка, за мен (по-скоро е недорасла и хвърчаща) се представя по добре от Мина.
Елена много олеква с тези цигари. Ако има наказание да не пуши, ще си покаже истинския характер.
Стоянов също ми олекна. Ми кажи ясно и категорично бе момче, какво се сърдиш, пък после целуваш...

# 429
Смятам, че и двамата участници в лов сторито просто играят роля. Стоянов го играе голям умиритворител и уж влюбен джентълмен, но не му вярвам също както на въртиопашката. Няма с какво друго да блеснат и да задържат интереса към себе си.

# 430
Може ли много принципната да се паркира на плота, където месят хляб и изобщо приготвят храна?!🤦‍♀️
Да си плеснеш г@з@ и краката върху плот, където се приготвя храна е отвратително и не знам защо никой от съквартирантите не и направи забележка, предполагам че я имат за силен играч, който влияе върху останалите и не искат да се конфронтират. На мен досега Сияна ми беше скучна и може би хитричка с нейното мяукане, но откакто чух какво говорят за нея трите "дами" смятам, че и трите са за изгонване определено.

# 431
  • Bayern
Може ли много принципната да се паркира на плота, където месят хляб и изобщо приготвят храна?!🤦‍♀️
Да си плеснеш г@з@ и краката върху плот,където се приготвя храна е отвратително и не знам защо никой от съквартирантите не и направи забележка, предполагам че я имат за силен играч, който влияе върху останалите и не искат да се конфронтират. На мен досега Сияна ми беше скучна и може би хитричка с нейното мяукане, но откакто чух какво говорят за нея трите "дами" смятам, че и трите са за изгонване определено.
Преди няколко дена Сияна седна и си качи краката на плота и Биг Брадър й направи забележка. Вчера обаче забелязах, че няколко от съквартираните седяха на масата. Може би са се разбрали , докато не могат да ползват столове да седят на масата, но пак е неприемливо, можеха да се хранят на земята

# 432
  • София
Флиртът в реалити, е най-евтиният трик за по-дълго задържане в предаването и изстрелване към финал. Още от ББ1 това е актуално. В ИВ в момента също се завъртя една такава сюжетна линия, но няма да я бъде...

Наивни хора е имало и преди, има и сега, които вярват, че любовта в ББ е истинска и грам не допускат, че актьорите няма с какво друго да изпъкнат и да задържат вниманието на публиката върху себе си, затова завъртат една афера, реват кат' магарета, а част от публиката реве с тях  Laughing 
Изкючително тъпото и плоско изпълнение на аматьорите, е супер досадно за останалата част от публиката, която не вярва в евтините сценки и млясканици..

# 433
Аз също не вярвам в искреността на двамата от двойката, нито единият нито другият са ми автентични. И са безкрайно скучни в разговорите помежду си, че и не могат да се изразяват като хората. Някакви безкрайни разсъждения, обаче нищо не казват. Засега фаворити са ми Котов и Давид, като предпочитам втория, защото Котов е хитряга, а Давид просто си е готин и естествен по природа.

# 434
Въшката говори така  насечено, заучено, с паузи, все едно ще каже Велико откритие.
    Да , хитър е Котов.

Общи условия

Активация на акаунт