🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 208
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 035
Мисля, че Габа се влюби в Калоян.
И аз така мисля, според мен и двамата си падат един по друг. Калоян прояви канско търпение към нея и си личеше, че му е кофти от ситуацията, направи всичко по силите си за да оправи нещата.

Понеже изгледах вчерашната серия на запис преди малко -  Лили и Хени са потрес! Ама потрес! Как е възможно, големи жени да се държат като най-гадните булита в училища? Невизпитани, злобни, как обиждаха Виктория, направо гадно ми стана да гледам, отвратителна сцена! Как пък само Филипа се намеси да ги укротява, евала й правя за това! Нати само мрънкаше там, никакво отношение.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:46 от Tess d`Urberville

# 1 036
Виктория може и главата да си смени, но докато не си смени инфантилното и незряло поведение и най-вече докато не се научи как да общува с мъже, е обречена. Направо ми е неудобно да я гледам, държи се като хваната от гората и се унижава постоянно, а на синхрон - винаги другите са й виновни. Няма грам саморефлексия при нея.

# 1 037
Виктория не е грозна, но като булитата ти го повтарят непрекъснато, със сигурност почваш да вярваш. Това се отразява на отношенията й с мъжете.

# 1 038
Аз не знам с какво самочувствие точно Лили и Хени я подиграват за визия, като и двете са меко казано груби и неженствени. Много се изложиха, изключително прости и зли жени.

# 1 039
Аз чакам да видя кога Тушев ще нареди в ефир двете Злодеиди -Лили, Хени, и естествено Габи и Шермин заради отвратителния булинг към личността и бруталната вербална агресия показана във всеки епизод. Че нали е много толерантен(нася и навя  д-р Пи)..., но май само по предпочитания. Те останалите според него  са "по възпитани" човеци явно - направо уникално дискриминативно представяне на хуманните възгледи...

# 1 040
Да, Виктория не е грозна! Никое "були" няма контрол над самосъзнанието ти, ако ти не искаш да прехвърлиш отговорността за живота и самоосъзнаването си! Особено пък тези двете, които вече са извън епизодичното си проявление в това предаване. Виктория има лични предизвикателства, които трябва да преодолее. Същото се отнася и за всички останали!
Виктория не е грозна, но като булитата ти го повтарят непрекъснато, със сигурност почваш да вярваш. Това се отразява на отношенията й с мъжете.

# 1 041
В промото някой каза, че май ще се окажат верни приказките за Орлин. А те разгласяха, че е гей....

# 1 042
Аз мислех по-скоро че се отнася до как го нападнаха по отношение на изказванията да даде свобода на партньора, ако с друг човек си подхождат повече (един вид е несериозен). Явно в тази игра са отбор с ШерминЪ и може би изглежда все едно “си пасват.” Според мен той от възпитание си мери приказките спрямо нея, а тя пък си е въобразила, че той я харесва… или нещо такова…

Вчера ми попаднаха някакви снимки на Натали, никак не девически, явно е или е била танцьорка в 33?! Аз защо бях останала с впечатление, че преподава балет на деца?! 😂 Те ли лъжат, или казват нещо пък аз после си го донагласям, че да ми пасне на представата, която са създали у мен…

# 1 043
Дали Пешо и Виктор 3-rd ще върнат паниците и лъжиците или  ще ги напердаши Джанко Sweat SmileSweat Smile

Май май ще се напият "на куче" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 044
Не съм ви чела от днес, но интрото е същото като от вчера.
Преди поне правеха различни видеа за следващия път и за текущия епизод.
Изобщо ни смятат за балъци...

# 1 045
Виктория.... Защо с тва скрънчи бе... Защо... Мандела ефект. Този сезон си правят ставка за следвашия епизод и си я повтарят в текущия. В предните имаше Досега в Ергенът...

# 1 046
Много грешен подход на Викито към мъжете. Защо го пита какво мисли за външния й вид? Разбира се, че няма да й каже - не те харесвам.

# 1 047
Горкият младеж … 😀

# 1 048
Ма как може да питаш мъж какво точно му е мнението за твоя външен вид?!? Ахххх, Виктория, Виктория.... " кИнем си дреИте и с тебе...."

# 1 049
Вики продължава с грешките си от предния сезон......
Отново несигурност и ниско самочувствие.....
Дано научи как да излъчва гордост,а не да е зависима от мъжкото внимание!

Общи условия

Активация на акаунт