🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 215
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 020
  • В Града на липите
Аз пък не виждам никаква причина той да си дава зор за тая фалшива връзка, макар че той си дава. Помня че й правеше закуска и някакви други дребни жестове.
В тази двойка не той, а тя е за превъзпитание, но това е абсолютно загубена кауза.Grinning
Трябваше да й бие шута след тоя панаир, ама е голям добряк и няма да го направи.
Вярно е че е като охлюв, ама такъв му е модела и тя си го избра точно такъв за да го командири.

# 1 021
  • София
Лили и Хиени вчера бяха, като грозните, зли сестри на Пепеляшка. Не, че Виктория е Пепеляшка де, но те двете точно така ми изглеждаха. И разбирам да бяха красиви, а те милите на нищо не приличат и двете, особено пък Лили, обаче седнали да обсъждат Виктория. Гледам, че във ФБ доста хейт отнасят за това - специално Лили.

Ха, явно не само аз мисля така JoyJoyJoyJoy

Скрит текст:

# 1 022
В промото "Италианеца" псуваше като бг тираджия... За втори път му чувам бийпкането... Як ПМС го тресе!
А Габа щяла да кара Калоян да я носи на ръце, понеже носела 35-ти номер и не трябвало да ходи много...то, затова дупето й е като желе.
А Лили и Радо като Козирози, понякога реагират доста безсърдечно към недостатъците и слабостите на хората, но точно в случая наистина са откровени и не лицемерни като останалите към Виктория. Нима студеният поглед на Тихомир и стойка "уф, пак ли ти?!" е по-добро? А онези, които я надъхваха да ходи да си го спечели, а сега гледат сеир, са по-добри? Филипа и Натали са мили и добронамерени. На другите не им пука. Хени не е чак толкова заинтересувана от Тихомир, даже вече го е премерила. Да, бяха отвратителни с Лили като обиждаха Виктория! Аз не намирам Виктория за грозна! Най-малкото, тя е по-слабичка и грацилна в тяло от болшинството момичета там. Даже зъбите са й чаровни!

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 17:46 от Hastar

# 1 023
Между другото докато говореха Краси и Киара на дивана, Филипа обясняваше на Натали и на Орлин за "Този Лъчезар" как било много нагло че два пъти се опитал да скъси дистанцията и за случая в басейна  тя "буквално" почнала да треска в басейна, развяла бял флаг, станала и  си тръгнала Laughing Laughing Laughing
Според мен точно така е станало, просто нарочно са го изрязали, за да правят интрига. Лъчезар също потвърди, че тя е излязла на първата минута. Но така са го монтирали, че да изглежда много по-продължително, като показаха едно и също, но от няколко различни ъгли. Така се създава усещане, че сцената е продължила много време. И най-вече не показват тя да излиза, а реално изглежда е прекратила и излязла.
Много е грозно с такива манипулации да настройват публиката. Сега всички хора си мислят, че тя лъже.

# 1 024
Виктория изчисти имидж този сезон, факт.

# 1 025
Aз като човек, учил италиански, бях потресена от италианския на италианеца... Добре че само веднъж се опита да го говори.

В промото "Италианеца" псуваше като бг тираджия... За втори път му чувам бийпкането... Як ПМС го тресе!
А Габа щяла да кара Калоян да я носи на ръце, понеже носела 35-ти номер и не трябвало да ходи много...то, затова дупето й е като желе.
А Лили и Радо като Козирози, понякога реагират доста безсърдечно към недостатъците и слабостите на хората, но точно в случая наистина са откровени и не лицемерни като останалите към Виктория. Нима студеният поглед на Тихомир и стойка "уф, пак ли ти?!" е по-добро? А онези, които я надъхваха да ходи да си го спечели, а сега гледат сеир, са по-добри? Филипа и Натали са мили и добронамерени. На другите не им пука. Хени не е чак толкова заинтересувана от Тихомир, даже вече го е премерила. Да, бяха отвратителни с Лили като обиждаха Виктория! Аз не намирам Виктория за грозна! Най-малкото, тя е по-слабичка и грацилна в тяло от болшинството момичета там. Даже зъбите са й чаровни!

# 1 026
Женската къща не беше чак толкова разхвърляна в последните кадри; просто е много тясна. Очевидно е, че Кристина чисти.
Не разбирам как Калоян търпи Габи; тя нито е красива, нито има нормално поведение.
Джанито е много досаден с нахалния си тон.

# 1 027
Гледахте ли Дениз и Анка как си крещят за банята? Мернах видео във фейсбук, Дениз си показа истинското лице. Подозирам, че чисто битово нещата ще ескалират съвсем скоро. Интересно ми е защо Нати ще е така разстроена, намесата на Джани е във връзка с нея, но само защото на играта Орлин и Анка са имали съвместимост ми се вижда прекалено. Нали уж са широко скроени двамата, и Нати си позволи флирт. Ще видим къде ще излезе истината.

Тя Шерминчето и светец може да изкара от кожата му!
Щом успя и Дениз да изнерви, дето цял сезон го играе съдржана...
Ще видим довечера, но си мисля че предвид провокациите на Шармани, на Дениз май ще и се оправдае избухването!

За от вчера - драмата между Габи и Калоян ми бе твърде преекспонирана, най-вече на Габи реакциите и сълзите!
Калоян не знам за какво я търпи, явно си я е харесал прекалено много, не знам, но не ги виждам заедно!
Най-фалшивата двойка са ми те измежду всички!
Силно се надявам Орлин да не изглупи и той да се насочи изведнъж към Шерминка, би било абсурдно, с Натали си подхождат повече от добре.
До момента той е от малкото останали неизложили се!

# 1 028
И на мен ми е любопитно коя е дамата с черна коса в гръб по време на скандала Дениз и Шермин.Thinking
Новодошла...или?

# 1 029
И на мен ми е любопитно коя е дамата с черна коса в гръб по време на скандала Дениз и Шермин.Thinking
Новодошла...или?

Не е ли Габи? Тя беше с бяло в последния епизод.

# 1 030
Излезе ми клип на Виктория в ТикТок. Оправила си е зъбите, значително по-добре изглежда. Но задължително трябва да спре да си боде устните, гротеска са почти колкото на онова плашило Гъба.

Скрит текст:

# 1 031
  • Варна
Мисля, че Габа се влюби в Калоян.

# 1 032
В това клипче във ФБ в което Анна и Дениз си крещят не крещи ли повече Анна, аз поне така го разбирам? Дениз иска Анна да си премести гримовете и Анна надува латерната точно като циганка от махалата "Няма да си преместя гримовете!", аз поне така го тълкувам.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 20:26 от Анонимен

# 1 033
Дано да си права! Аз мисля, че тя го презира и преиграва в самосъжалението си! Ако Красимир й е примера за мъж, много ще има да плати....
Мисля, че Габа се влюби в Калоян.

# 1 034

Всичко е оригинал от Тему  Дюбай и ВанКлиф-а също.

Общи условия

Активация на акаунт