🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 221
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 990
Петър не просто се занимава с просвета, той Е просветител🤣🤣 С просвета се занимават учители, 😉 посредствените актьори като Петър са Просветители- как не го разбрахте🙂🙃 Посредствен, Петър и Просветител- ами Помни се лесно- все с П🤨
Ох, трагедия- в навечерието на Деня на Будителите, да си имаме Петър Просветителя😱

# 991
На Петър това изказване е стил Шермин 😅

# 992
Какъв е тоя смешен скандал дето спретна Джанко? Големи псувни, голямо викане…. явно иска някой да го забележи, че иначе и той като Габриела е като някаква мебел в това предаване.

# 993
Абсолютно прав беше Джани, може би трябваше някак по- непринудено да протече разговора, не край лагерния огън и отрядния да нарежда. Верно ли сами си готвят тези хора? Всички се поизложиха вече във формата, кои с лични качества, кои с избора си, но колкото Лили и придворната ѝ дама Хения другите едва ли ще имат шанса. Дъно, двойно дъно, неприятно е за гледане дори

# 994
За мен Джанко изобщо не е прав. Нито е негова къщата, че да го раздава наистина като хазяин, нито е начина с викане и псуване да ги строява. Мисля, че се дразни, че другите правят изненади на момичетата (със закуската), докато на него не му се занимава и се опитва да осуети всичко.
Лили и Хиената са отвратителни. Едно, че и двете са ми ужасно грозни, сега като заговориха съвсем, второ, че виждат как всички скачаха на Виктория, та сега и те започнаха.
Съгласна съм с горни коментари, че се чудя защо изобщо са ги вкарали.

# 995
Петър не просто се занимава с просвета, той Е просветител🤣🤣
Да не забравите да го поздравите персонално на 1-ви ноември! Nerd

# 996
Залагам, че довечера няма да има раздаване на цвекета! Има ли други залози като моя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 997
Явно сценария предвижда напускане на досегашни участници и пристигане на нови, затова се завъртат тези скандали/драми да има обосновка.

# 998
Залагам, че довечера няма да има раздаване на цвекета! Има ли други залози като моя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Залагам и аз като теб - на сигурно! Sweat Smile

# 999
  • Пловдив
Гледахте ли Дениз и Анка как си крещят за банята? Мернах видео във фейсбук, Дениз си показа истинското лице. Подозирам, че чисто битово нещата ще ескалират съвсем скоро. Интересно ми е защо Нати ще е така разстроена, намесата на Джани е във връзка с нея, но само защото на играта Орлин и Анка са имали съвместимост ми се вижда прекалено. Нали уж са широко скроени двамата, и Нати си позволи флирт. Ще видим къде ще излезе истината.

# 1 000
А Дениз се възмущаваше , че се надали за битовизми😅

# 1 001
Шерминатора може да е пробвала да пере с Орлин, след като бат Краси избяга.

Гледахте ли Дениз и Анка как си крещят за банята? Мернах видео във фейсбук, Дениз си показа истинското лице. Подозирам, че чисто битово нещата ще ескалират съвсем скоро. Интересно ми е защо Нати ще е така разстроена, намесата на Джани е във връзка с нея, но само защото на играта Орлин и Анка са имали съвместимост ми се вижда прекалено. Нали уж са широко скроени двамата, и Нати си позволи флирт. Ще видим къде ще излезе истината.

# 1 002
А защо няма топла вода във вилата на момичетата? Убягнал ми е този факт, но това е безумие, в 21 век да нямаш топла вода и да притичваш с всичката си козметика до банята на мъжете...

# 1 003
Дениз не знам какъв имидж чисти, но е абсолютно безинтересна като персонаж. В темата и във фб почти не се коментира нейното име, то няма и какво да се каже за нея, освен че грима я преобразява. До там.

# 1 004
На мен ми се вижда много мизерно и тясно в мъжката и женската къща.Доста пестят и от бюджетаом се налага участниците да си готвят...

Общи условия

Активация на акаунт