🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 239
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 975
На снимката на темата една до друга са Виктория и Габа. Честно Виктория е по-хубава /поне според мен/ от имащата се за красива Габа. Това подреждане една до друга определено е в полза на Виктория.

# 976
Джани ги смъмри като учител непослушни ученици. Тонът не беше ок.
Хени и Лили - не отива на жени да се изразяват така грозно.и двете са невъзпитани и груби.

И грозни! Grin

Отново скучен епизод. Сценката между Габи и Кало също приличаше на режисирана

# 977
  • София
Не виждам никаква химия между Краси и Киара.
Мразя тази дума, но при тях е 100% сценарий, за да има поне един триъгълник през сезона. Киара за това и беше вкарана. Само че много лош избор за актьори.
Киара не може да говори. Краси също. Краси няма и външен вид. А поведението му е всичко друго, но не и мъжко.
Киара уж му потвърди, че ще е с него (ест. за формата), той пък хъката-мъката и е нерешителен.

Вярно ли е Хения? Звучи ми като Тения... 🤢🤮
По-добре да е Хенриета.
Сестри Злобюл са отвратителни за гледане и слушане. Дано час по-скоро си заминат. Класически енергийни вампири. Особено Лили-Естер, която има вайба на вещица. Хиени отново демонстрира бедния си речник.

За пореден път се видя в каква кочина живеят. Особено при жените. А това е още по-жалко и казва много за тях самите и какво представляват.
Представям си и каква смрад е там.

Виктор и Петър освен, че са фейк и диви популисти излязоха и страхливци. Виктор почти не гъкна, а Петър се хранил с любоФ. Доббрееее бее, ''актьорче''
хахахаха, жалки са и двамата.
Абсолютно подкрепям Джани. Лошото е, че не може добре да си формулира мислите в думи и стоеше като анимационен герой. Но беше прав за всичко което каза. И малко по-късно това се доказа с факти. Петър и Виктор са и лъжци, защото наистина се оказа, че взимат от мъжката къща, но не го връщат там. И даже пратиха Криси да връща приборите.
Насраха се брутално в ефир. С извинение за думата.

# 978
Избелила ги е , друго не пипа😀

Ами изглеждаха доста по-равни.

# 979
Джани и той голяма домакиня се извъди! Можеше да не прави ЧАК такъв проблем, но явно му е дошъл цикъла, или няма с какво друго да влезе в ефир! И Красимир и той му приглася - пъпеши, та пъпеши. Една чиния не го видях да измие, чака Киара да му сготви и сервира, после студена била, не му отвръщала на мераците... Да си ходи при Шърмина, да го храни по 10 пъти на ден с обиди и глупости на килограм, вечер като се напие да го натиска по леглата и да е щастлив и удовлетворен! Да вземе и Габа да му готви скариди срещу един букет - и тя ще е доволна, че е попаднала на мъж, който я оценява.

# 980
Ей, най-сетне нещо да ми хване вниманието за повече от 5 минути в епизод.
Останах безмълвна от хайскул булитата Хени и Лили. Отврат, бляк, думи нямам. Такава простотия и агресия чак не очаквах от първите хубавици в Рая.
Изненадана останах и от Виктор, Петър, Дениз и Кристина. Тези хора наистина са мърлячи, щом не им прави впечатление кочината около тях и им е под достойнството да коментират "битовизми". А не бяха досадни  битовисми, когато хванаха на къс пас Шавармата да й обясняват юо е то чистота. В тази ситуация, макар и пресилено назидателен, Джани беше прав и аз също щях да се подразня. А на Петър май най-важно му е "в 9 часа да е пиян на куче", защото "е гадно да си трезвен". Само Кристина се юрна да им носи посуда на мъжете, но не й пречеше и тя да се надсмива над ситуацията в хор останалите мърлячи.
Красимир си изкопчи някакво уклончиво "да" от Киара, но е толкова нескопосан в опитите си да й вмени вина, че не показвала интерес към него. Да де, да, нали отказа да го опипва онази вечер. Но пък, човекът се оказа поет: "Киара, Киара, звярът в мен изкара". Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Виктория е много зле горката. А при предложението за среща, физиономията на Тихомир беше красноречива. Горкият и той, не може да се скрие от мома Виктория дори и на мъжката седянка.
Габа и Калоян са толкова безинтересни с този пресилен семеен скандал, че ги пропускам.
Май довечера няма да гледаме нищо интересно, а е петък и си бях обещала да не заспивам на първата реклама.

# 981
  • somewhere near the sea
Чудя се защо Лили-Естер и Хена нападат така Виктория🤨Седят пред огледало, нали, дали се виждат и как в него???
Едната е откровено грозна, другата с маниерното си говорене и криво лице- почти грозна. Как две некрасиви обиждат на външен вид трета некрасива в лицето на Виктория?! Толкова ли им свършиха другите аргументи или понеже са когнитивно бедни Лили и Хена, та толкова си могат? Виктория достатъчно се самонаказва с това унизително положение…
И как беше: “Толкова години еволюция и на края- АнаШ, ГабаБ, ЛилиЕ и една Хена😵💫😵💫😵💫😱😱🤮🤮,

PS: Единственият резултат от видяното снощи е, че ще ме принудят да преосмисля отвратителните думи на д-р Пенко😉
Не стига, че си карат безплатна почивка тия двете, но правят толкова злостни коментари, че пред тях Шарма и Гъби са момини сълзи. Чудя се защо, обаче, Виктория продължи да седи там и да ги слуша. Стигам до извода, че е стратегия - да се изложат докрай, а тя-жертвата - да остане в играта, защото като гледам отношението на Тихомир...мале, мале.
Гъба се надува да плаче, но не сваля очилата, за да не се види, че играе. Още ми звучат думите й, когато мъжете ги нямаше: "Липсва ми Калоян да си го юркам" А после нищо не правел за нея.
Красимир се излага все повече и повече. Мънка пред едната, маже и лъже пред другата, а пред мъжете и двете ги пуска по пързалката. И дете би разбрало, че Киара се ядосва, че е план Б, а Шарма прави тънки сметки за предстоящата церемония (мъжете са наред). За всеки случай е пуснала въдицата към Орлин и това, според промото, е накарало Наталийка да чувства застрашена.
Като цяло живот си живеят, няма игри, няма състезания, няма куизове, почти няма индивидуални срещи. Добиха тен. То в Биг брадър има повече мисии и изпитания.
Само висене по шезлонгите и ядене и пиене от сутринта.

# 982
Не харесвам Джани, но тука беше напълно прав за чистотата и храната. Явно той държи и поддържа чистота и подреденост. Но не може да им набие главите на хора, които живеят в мизерия и неподреденост. Това не им прави впечатление. Те така си живеят и в реалния живот, ако някой няма кой да им чисти и подрежда. Раздорите и напрежението с брат ми идва именно заради това. И двамата сме израстнали в еднакви домашни условия, но за съжаление, той си обича мизерията.
За Калоян - не ми харесва. Инфантилен е и лежерен. Но като заговори-майко мила. Ужас. Нали той беше финансов анализатор? Ако е така, не знам какъв финансов анализатор е изобщо.
Хахаха как Краси отблъсна Шерним. Но е мекушав. Видя се, че го е страх от Шермин.Joy Но Шермин показа какво работи в действителност. Умее отлично да съблазни мъж. Днес Краси ще изяви, че всеки ден иска да прави секс. Той прави секс с една жена и хайде довиждане и на друга жена налита. Това е. Не мога да го харесам. И стилът му на обличане е покъртителен.
Виктория пак тича подир Тиховир. Не разбра ли, че досажда и тормози човека. Ужас. Такива жени са с психични проблеми.

# 983

Лили и Хени, колкото да бяха груби и гадни, Лили искаше "с лошо" да й отвори очите на Виктория... Но, тя е перде и това си е...

Може би те трябва да си отворят очите, че Тихомир не се интересува от Хени (поне на този етап).
Обидите за външния вид  също са прекалени. На мен Виктория ми изглежда по-добре от тях и явно не отделя време да се гримира, но поне често си мие косата за разлика от други хора в имението. Наистина се надявам от продукцията да са ги накарали да правят този сеир. Все пак Лили се възмути, когато беше зададен въпроса кога Виктория ще си оправи "конската" захапка.

# 984
Ей, най-сетне нещо да ми хване вниманието за повече от 5 минути в епизод.
Останах безмълвна от хайскул булитата Хени и Лили. Отврат, бляк, думи нямам. Такава простотия и агресия чак не очаквах от първите хубавици в Рая.
Изненадана останах и от Виктор, Петър, Дениз и Кристина. Тези хора наистина са мърлячи, щом не им прави впечатление кочината около тях и им е под достойнството да коментират "битовизми". А не бяха досадни  битовисми, когато хванаха на къс пас Шавармата да й обясняват юо е то чистота. В тази ситуация, макар и пресилено назидателен, Джани беше прав и аз също щях да се подразня. А на Петър май най-важно му е "в 9 часа да е пиян на куче", защото "е гадно да си трезвен". Само Кристина се юрна да им носи посуда на мъжете, но не й пречеше и тя да се надсмива над ситуацията в хор останалите мърлячи.
Красимир си изкопчи някакво уклончиво "да" от Киара, но е толкова нескопосан в опитите си да й вмени вина, че не показвала интерес към него. Да де, да, нали отказа да го опипва онази вечер. Но пък, човекът се оказа поет: "Киара, Киара, звярът в мен изкара". Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Виктория е много зле горката. А при предложението за среща, физиономията на Тихомир беше красноречива. Горкият и той, не може да се скрие от мома Виктория дори и на мъжката седянка.
Габа и Калоян са толкова безинтересни с този пресилен семеен скандал, че ги пропускам.
Май довечера няма да гледаме нищо интересно, а е петък и си бях обещала да не заспивам на първата реклама.

Е как на Дениз и Кристина им прави впечатление само, когато се отнася за Шермин Satisfied

Само на мен ли ми се струва, че женската  вила е по-лоша или стаите, в които спят Кристина и Габи са кофти?

На промото, когато Орлин влезе при Джани , на кого последният каза "не ме занимавай с глупости"?

# 985
Етажът на който спят Кристина и Габи е гаден, горният си е окей (където спят Виктория и другите). Но и те май не се разпиват до сутринта.

# 986
Не ви знам защо сте изненадани от това какви мърлячи са. Не знам помните ли Дениз какви дрехи продаваше... Като извадени от контейнера на Червен кръст. За такива като нея и Кристина баба казваше "отвън красива, отвътре червива". Кристина е такава излагация, преди поне си мислехме, че е надута и студена, а тя е преди всичко глупава. Дениз си я знаем... траш!

# 987
Гледам на запис сега. Красимир пита Киара дали може да подари букет на Габа… ох, не мога… Този Краси не е мъж за една жена.

# 988
Красимир, като каза 'всичките ми бивши ме търсят и сме приятели", се замислих Габа дали не му е бивша също. Очевидно е, че си го харесва и го ползва за пример за мъж.

# 989
Ох, забравих, че Петър се занимава с просвета! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile От смешен по-смешен, но пък евала, че до скоро удържаше фронта на имиджа: забавен, умен и приятен мъж. Най-неприятно ми е, когато някой, когото съм считала за изключение от общото стадо (в случая групата на брадясалите батки с бръснати глави), се срине на пух и прах за части от секундата.

Някой коментира, че Виктория има намерение да се прави на жертва. Ами, доколкото помня, тя точно така "изгони" Теа от техния сезон, макар втората да беше доста по-пияна и брутална от Х. и Л. ... Много, много тъжна картинка е Виктория, не виждам оправия там. Трбявало да си момиче в офис, за да се занимаваш с нещо смислено, ОМГ!

Общи условия

Активация на акаунт