🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 221
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 960
Петър и Виктор снощи затвърдиха мнението ми, че са като едни безгръбначни.  Държаха сметка на Орлин, че бил гей, обиждаха го и тн. А снощи, когато Джани им каза истината в очите взеха да се обесняват и да въртят очи. Оправдаваха се с млекцето, били просветители, будители, не били там да чистят. Нищо не му казаха, а  след това отидоха да се перчат пред жените си и дори накрая пратиха Кристина с торбата. Ми кажи го на място и в очите, а не зад гърба на човека, нали уж са големите мъже. Орлин поне си казва всичко ясно и право в лицето.

# 961
  • Варна
Да си оправи зъбите Виктория , наистина има нужда . В първите епизоди разбеах защо се настроиха срещу нея , но сега ми се видя абсолютно от нищото тази агресия .
Проблемът даже не е в зъбите, тя има тясна челюст на която тези джуки стоят отвратително. И не знам дали заради хиалурона, губят чувствителност, защото тя вечно като яде има залепнали трохи там.
Иначе очевидно не е лесно "да си оправи зъбите", проблемът е в захапката и челюстта, която освен трудно и скъпо е и сигурно много бавно - поне 5-6 години ще й трябват с брекети.

# 962
Може да си сложи брекети , явно не и е приоритет. Съжалявам , но за мен е много смешно да си оправиш носа и да слагаш филър , но да имаш толкова сериозен проблем .

# 963
  • here and now
Явно спешно иска да стане хубава, та затова така действа.
Може и стайлинга да оправи. Дрехите ѝ са с кройки и цветове, които никак не ѝ правят услуга.

# 964
  • София
Излезе ми клип на Виктория в ТикТок. Оправила си е зъбите, значително по-добре изглежда. Но задължително трябва да спре да си боде устните, гротеска са почти колкото на онова плашило Гъба.

# 965
Може да си сложи брекети , явно не и е приоритет. Съжалявам , но за мен е много смешно да си оправиш носа и да слагаш филър , но да имаш толкова сериозен проблем .

Беше качила в Тик-ток,  оправила си ги е, което отново показва колко е несигурна в себе си, след предния ерген я обиждаха за носа и си го оправи, сега зъбите. Не знам тя сама не може ли да си види недостатъците, а чака да и кажат сто кукумявки. Няма самочувствие, може да не е идеална на външен вид, но не е чак толкова грозна колкото я изкарват тези вътре. Ако си подчертае очите и остави устните да се разградят ще има по-хубав вид. А, и да качи някое кило.

# 966
  • София
Лили и Хиени вчера бяха, като грозните, зли сестри на Пепеляшка. Не, че Виктория е Пепеляшка де, но те двете точно така ми изглеждаха. И разбирам да бяха красиви, а те милите на нищо не приличат и двете, особено пък Лили, обаче седнали да обсъждат Виктория. Гледам, че във ФБ доста хейт отнасят за това - специално Лили.

Относно Виктория - ами и тя малко да вземе да се постарае. Всички момичета облечени добре, гримирани, с прически, а тя - облякла нещо подобно на пижама, отгоре метнала някакво светлосиньо дънково яке, което изобщо не си отива с въпросната електриковозелена пижама и чучнала някакво розаво ластиче на главата. Ами баш на излязла от махалата се беше докарала. Не е трудно да се облече нормално, да се гримира, да си оправи косата. Когато се гримира и се оправи изглежда доста, доста по-добре. Не знам защо постоянно ходи така, все едно си е вкъщи, в хола и няма никакви камери около нея.

# 967
Тя някак и много небрежно ходи, в лошия смисъл на думата. Покани Тихомир на среща с една червена вързулка на косата, сложена по никакъв начин, все едно отиваше да чисти някъде ..

# 968
Избелила ги е , друго не пипа😀

# 969
  • Варна
Излезе ми клип на Виктория в ТикТок. Оправила си е зъбите, значително по-добре изглежда. Но задължително трябва да спре да си боде устните, гротеска са почти колкото на онова плашило Гъба.
Да не ги е "оправила" с филтър. То не се оправя току-така.

# 970
След операцията на носа не е грозна Виктория, доста е неглиже наистина и така няма как да я забележат и като добавим и отчаяното поведение да се хареса на всяка цена на някой и хич няма да и се получат нещата нито в предаване нито навън.
Джани я промото пак псува като каруцар Орлин ли нещо не можах да разбера.

# 971
  • София
Да не ги е "оправила" с филтър. То не се оправя току-така.
Мисля, че не е филтър, защото каза нещо от рода на “Я, вижте кой е с нови зъби” или нещо подобно.

# 972
  • Варна
След операцията на носа не е грозна Виктория, доста е неглиже наистина и така няма как да я забележат и като добавим и отчаяното поведение да се хареса на всяка цена на някой и хич няма да и се получат нещата нито в предаване нито навън.
Джани я промото пак псува като каруцар Орлин ли нещо не можах да разбера.
Нати плаче, Габи Бижу я успокоява. Май Шермин и Орлин са сгазили лука.. Joy

# 973
Запълниха епизодите само с интриги, караници, обиди и нелепо поведение на мъже и жени. Вярно е, че в предавания като това скандалът продава, но всеки епизод да е такъв..нито е интересно, нито пък е истинско. Никакво не е. Изтъркано отдавна.
Най-вероятно те това и правят по цял ден, /интриги,хейт и тн/, но не помня откога не сме гледали интересна среща, разговор, добро отношение като цяло..нищо, абсолютна боза.
И най-тъпото е, че масово седим до посред нощите, зяпайки…..аз това не разбирам.

# 974
Чудя се защо Лили-Естер и Хена нападат така Виктория🤨Седят пред огледало, нали, дали се виждат и как в него???
Едната е откровено грозна, другата с маниерното си говорене и криво лице- почти грозна. Как две некрасиви обиждат на външен вид трета некрасива в лицето на Виктория?! Толкова ли им свършиха другите аргументи или понеже са когнитивно бедни Лили и Хена, та толкова си могат? Виктория достатъчно се самонаказва с това унизително положение…
И как беше: “Толкова години еволюция и на края- АнаШ, ГабаБ, ЛилиЕ и една Хена😵💫😵💫😵💫😱😱🤮🤮,

PS: Единственият резултат от видяното снощи е, че ще ме принудят да преосмисля отвратителните думи на д-р Пенко😉

Общи условия

Активация на акаунт