🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 224
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 945
Петър и Виктор не били носили  чинии и прибори в къщата на жените, а само купи. Така каза Петър и три минути по-късно Кристина излезе с торба с чинии и прибори, която беше толкова тежка, че Радо се завтече да ѝ помогне.
Петър беше моят любимец в първите епизоди, сега ми е жалка гледка. Жалко е да гледаш мъж, който чупи всичко през призмата “какво ще се хареса на публиката”. Публиката не сме толкова тъпи и той не е толкова добър актьор, че да не го усетим.
И целя този зор, за да рекламира сайт за бельо - ниско качество 😂😂😂 “Просвета”,  вика Пепката.

# 946
  • Sofia
Петър напоследък постоянно ми се появява в ТТ с някакви тъпи реклами на козметика,бижута,дрехи…Не знам като актьор как е,но никаква харизма няма в тези му изяви 🫤

# 947
А това легло тип дюшек, на които спят 4-ма души(Криса, Пешо, Габи и Кало) направо избива рибата. Невероятен лукс е цялата стая. Дори място около леглото няма и вероятно като налягат нощно време, ако на някой му се наложи да стане прескача останалите на конче. Ужасни са тези вили.

Току-що видях, че в кухнята има поне 3 легла! Сигурно миришат на пържен лук и отчаяние. Не съм виждала по-гадно място за почивка от това и не мога да разбера постоянната мантра, как се натискали за "безплатна почивка". Гнусен бардак на безинтересен остров, че и камери те снимат постоянно как страдаш, нямаш грам мир. Пари да ми дават, няма да прекарам и ден в този гнусен бардак, наречен Рай. Като сървайвъри са там, горките.

Не е безинтересен острова , просто тях никъде не ги водят ,а вилите не са лоши , но са за малко хора . То бива пестене , ама продукцията много се изложи .Легла в кухнята , не само ,че нямат гардероби , но поне да им бяха дали по една закачалка на човек да си закачат част от багажа . И гледаме нещо като биг брадър , да вземат да им дават мисии ,че да стане по-интересно .
Габа е по-жалка и от Вики - какъв мъж и е Калоян , другите поне се правят на влюбени и са нещо като двойки , а тя му даде роза и вече с претенции ... Тя такова момче ( възраст, външност , образование )  в живота да и обърне внимание , ще види през ''крив макарон ''. Заучила няколко фрази на английски ( пък даже и да го знае добре ) и постоянно говори или използва англ. думи в речта си . ''Ох на мама френчето '', пардон момата англичанка . Но и Калоян не го одобрявам , с този характер , не знам коя жена ще го издържи , може би някоя блейка като него ...

# 948
Следя коментарите тук, но все гледам с ден закъснение и не мога да се включа. Много добро момче е Колоян личи му и със сигурност му е кофти от лошото отношение на Габи чак взех да го съжалявам 😊. Извън формата няма как да им се получи. Обаче Виктория защо така отчаяно, сега на среща го кани Тихомир сама си го прави да е “тъпкана” от мъжете които явно нямат интерес към нея. Киара нали уж и е приятелка съвет не може ли да и даде да спре с това унижение поне в ефир.Хареса ми в този епизод, че имаше някаква позиция и от други жени Филипа и отчасти Натали за словесната агресия към Виктория от двете “красавици”.

# 949
Абе снощи много малко дадоха Шерминка, Краси да не я е бутнал по стълбите?
За краткото време добре нахрани Дениз обаче.
Този път съм за Джанко, добре им сви перките и аз няма да издържа ако всички цапат и оставят след себе си. Петър и Виктор не смееха гък да кажат, не е като да нападат Орлин.
Виктория ако малко повече се конти не е грозна, но някак винаги е небрежна, разрошена, без грим. Когато се приведе в приличен вид съвсем не е грозна както я наричат Аватар и Травестита.

# 950
Аз цяла седмица се приспивам с Ергенът. Викам си, тази вечер вече ще го гледам, обаче стигам най-много до първите 10мин. и после, чао. После разбирам от вас, че се карали за чинийки и храна. Да вземат да го спират вече това предаване, изглежда сценария е тотално изчерпан. Цяла седмица, едно и също гледаме. То вече какъвто и заек да изкарат от ръкава, нищо няма да ме впечатли. Пълна скука.

# 951
Габа да се благодари, че не е друг на мястото на Калоян, досега да й беше обърсал два шамара... Отвратителен дразнител, не знам кой би я изтърпял! Даже Киара каза на него и Красьо, че той поне има една избраница за разлика от Красун.
Лили и Хени, колкото да бяха груби и гадни, Лили искаше "с лошо" да й отвори очите на Виктория... Но, тя е перде и това си е...
Джанкарло егати бабичката с тези чинии и лъжици. Дигна кръвното на Петър!
Шермин пак по прашки се развява на закуска и обяд.

# 952
Шермин си е права за Дениз.

Дениз и Криси бяха същите към Шермин , сега се смеят отстрани.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:15 от Candy_girl

# 953
Шермин освен, че обижда и би обидила и най-добрата си приятелка е толкова първична, че ако си и споделил някоя тайна и после я ядосаш веднага ще те издаде. Не знам кой би имал такъв човек за приятел освен Нора Недкова, която има една гънка в мозъчето.
Иначе как тънко захапа Дениз за Дубай, ама и Дениз не и се дава.
Краси вече удари дъното на тъпотията- Киара да го била прегръщала, а той седи при Анка.
Виктор мъжагата не отиде с Криси да носи приборите да не го набие Джани, пратиха момичето само. Браво на Радо, че се сети да помогне.

# 954
Много тъп епизод. Едвам сглобяват трейлърите за всеки следващи с измъчени кадри от тук там, за да закърпят положението се едно ще е интересно… довечера ще е същото 100%.

# 955
На мен Виктор и Петър са ми най-противните мъже вътре .

# 956
“Мъже” 😂

# 957
Абе снощи много малко дадоха Шерминка, Краси да не я е бутнал по стълбите?
За краткото време добре нахрани Дениз обаче.
Този път съм за Джанко, добре им сви перките и аз няма да издържа ако всички цапат и оставят след себе си. Петър и Виктор не смееха гък да кажат, не е като да нападат Орлин.
Виктория ако малко повече се конти не е грозна, но някак винаги е небрежна, разрошена, без грим. Когато се приведе в приличен вид съвсем не е грозна както я наричат Аватар и Травестита.
Видът на Виктория е най-малкият й проблем според мен. Съгласна съм, че изобщо не е грозна, обаче няма самочувствие, присъствие, харизма. Има и много красиви външно хора без, които поради липсата на вътрешност оставят усещане за постност и невзрачност. Поведението й, мотивирано от всичките й, доста явни, комплекси допълнително отблъсква.

# 958
Да си оправи зъбите Виктория , наистина има нужда . В първите епизоди разбеах защо се настроиха срещу нея , но сега ми се видя абсолютно от нищото тази агресия .

# 959
  • На морето!
Много тъп епизод. Едвам сглобяват трейлърите за всеки следващи с измъчени кадри от тук там, за да закърпят положението се едно ще е интересно… довечера ще е същото 100%.
Тенденцията е да вървят надолу, което е странно защото имат потенициал за развитие на интересни сюжети, но редакторите вместо това, предпочитат скандали в стила на Съдебен спор.
Това ще е сезонът "Тормоз в бунгалата", нито е рай, нито е любов, надпреварват се кой ще обижда по-оригинално общата жертва. Само мога да гадая колко отровна е и за самите участници атмосферата вътре.

Общи условия

Активация на акаунт