🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 069
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 795
Габриела, ако четеш - махни я тази гъба, този плондир от устата си!  Няма как устата да .
стърчат пивече от носа ти.. Остави се без тези извратени дунапрени, които те праят да приличсш на кон! Никой мъж няма да те възприеме повече от секс кукла с тези грозни конски джуки, как да те вземат назериозно. Без тях си 1000 пъти по-хубава.

# 796
Бланко Бланко и си грозна, и си тъпа, и си злобна, и си комплесарка! Такова свястно, добро и хубаво момче като Калоян в реала ти никога няма и да помиришеш дори!

# 797
На мен пък точно тези ми изглеждат като истинската двойка. И аз така се сърдех на мъжо, преди да загрея, че той си изразява любовта по други начини Grinning

# 798
Добре, те нали имат уговорка, какво ескалира тази се едно наистина е много обидена?

# 799
Тя го била обгрижвала Калоян.Как ли?

# 800
Реве Габа, та се къса, Калоян не й дал букет, не се грижел за нея.
Красимир решава да я утеши с букетче - от отровен олеандър. Каква символика само, на отровна жена, отровен букет, пасва си.  Joy

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 22:22 от Diorela

# 801
А това легло тип дюшек, на което спят 4-ма души(Криса, Пешо, Габи и Кало) направо избива рибата. Невероятен лукс е цялата стая. Дори място около леглото няма и вероятно като налягат нощно време, ако на някой му се наложи да стане прескача останалите на конче. Ужасни са тези вили.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 22:30 от Fatalina

# 802
Голяма драма, че оня не се сещал. Бе казваш му какво искаш и готово. Много зор той да се сеща.

# 803
  • In The Middle Of Nowhere
Много ме е яд, че Виктория се държи толкова добре с нея, вижда се че няма злоба и отмъстителност в душата. Габа просто не заслужава такова отношение.

# 804
Освен Дениз и Киара не ми допада без грим ,изглежда някак различно ....

# 805
Шермин ядяла само дубайски фурми 😁

# 806
Айде, второ отровно букетче с олеандри и лантана за Габа. Този път от Калоян.
Но тя толкова отрова е събрала в себе си, та тези букетчета надали ще й подействат. Joy
Може вече да вади гърнето, да пали огъня и да спретне отровна любовна отвара. А после да се качи на метлата и да отлети към следващия. Laughing

# 807
Някой беше измислил "маймун Пешо", та Габа баш й приляга това име!

Тоя Краси - беден речник, дефект в говора, и лъжец....бляк!

Калоян ако не говори ми е много готин.

# 808
Джани започва! Къде са вилиците?

# 809
  • Street of Dreams
А това легло тип дюшек, на които спят 4-ма души(Криса, Пешо, Габи и Кало) направо избива рибата. Невероятен лукс е цялата стая. Дори място около леглото няма и вероятно като налягат нощно време, ако на някой му се наложи да стане прескача останалите на конче. Ужасни са тези вили.

Току-що видях, че в кухнята има поне 3 легла! Сигурно миришат на пържен лук и отчаяние. Не съм виждала по-гадно място за почивка от това и не мога да разбера постоянната мантра, как се натискали за "безплатна почивка". Гнусен бардак на безинтересен остров, че и камери те снимат постоянно как страдаш, нямаш грам мир. Пари да ми дават, няма да прекарам и ден в този гнусен бардак, наречен Рай. Като сървайвъри са там, горките.

Общи условия

Активация на акаунт