🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Не знам кое е по-малкото зло - да слушаме тъпизмите на Джанкарло или тези на ловешката полиглотка. Негледаемо е, хора!

# 1 501
  • here and now
В тази ситуация, всеки говори всъщност за себе си...

# 1 502
Молее Джани не спира за Орлин да говори и за китарката му... Grinning

# 1 503
Непоносим е тоя гном! Драйфа ми се от тия сценки.

# 1 504
Не знам кое е по-малкото зло - да слушаме тъпизмите на Джанкарло или тези на ловешката полиглотка. Негледаемо е, хора!

Абсолютно!

# 1 505
  • София
Не бях гледала от дни, възмутена съм, пошлост - простотия.. идва ми в повече. Направо загубих мозъчни клетки. То ще се види във времето кой какви уговорки е имал.

Божеее, Габа, Габи и Калоян какво са зяпнали и му се радват на това леке... Голяма излагация! 🫣
Какво хвалене, изтъкване, чудо.

Молее Джани не спира за Орлин да говори и за китарката му... Grinning
Явно завижда на таланта му, охх..

Изключвам ги, не мога просто, мега простотия и агресия, минало е абсолютно всякакви граници.

# 1 506
  • София /Абсурдистан
Непоносим е тоя гном! Драйфа ми се от тия сценки.
Тя и приятелката му не е много по-умна от него.

# 1 507
Джани - Орелът...

# 1 508
  • София

Върла простотия, то те напрягат с поведението си, с превземането си, с лигавщината и простотията. Това е пример какви да не бъдат хората, показателен пример.

# 1 509
Тоя Джанъм е толкова неуверен в себе си примат. Цяла вечер ще гледаме неговата оплаквация.. "Иначе лафа, а?" Страшен лаф бее, детската градина. Жалкар, комплексар, грозник, смешник. И отново цял епизод скукааа

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:49 от Catfish

# 1 510
Браво бе Габриела! 🙄
Зяпнала до него и се радва на тъпотиите на wannabe мъжленцето Джан, вместо да му каже да престане!
Вече ми е в хикса това момиче...

Джанко всичко описа за себе си КАКВО ДЪНО е той и жалък комплексар!
Срещу Орлин да бяга, няма да го достигне! 🤣

# 1 511

И двамата са голямо зло Laughing

# 1 512
  • София
Мен даже ме е срам да гледам и слушам тъпизмите на Джани пък не знам хората около него как е възможно да се преструват, че им е интересно

# 1 513
Откога Лили и Радо стоят прегърнати през кръста?! Той още малко и на барчето ще я опъне. Сигурно има бинго картонче и още не е зачеркнал квадратчето "афро"...

# 1 514
Извадих ли лафа, а?! - за орела и лай**то...
Джани е такова зле, толкова е прост! Но това е видно веднага и с невъоражено ок, а някои, които изглеждаха малко по-ок - като например Калоян, как се изложиха, много ми падна в очите това момче!
Какво седи и му се кефи на простащините... 🤢

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 07:09 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт