🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 530
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 605
Искам Радо да се загаджи с Киара и да стане интрига! 😜

# 1 606
Слушам тия диалози между участниците на ниво 4 клас и единственото оправдание, което се сещам е, че са заедно там по цял ден и на всичкото отгоре трябва да предъвкват пак диалози и по т. нар. “срещи”. Какви срещи като търкат шезлонгите от сутрин до здрач заедно и са изговорили всичко?
Блага е една употребена стара чанта и няма кой да й се върже ,за интрига не става дори, позахабена като Дениз е.
Близнаците имаха шанс ако ги бяха вкарали в подходя момент и условия да не могат да ги изгонят на втория ден, ама за това е нужна мисъл,нали…
Близнаците си казаха, че сами са искали да си тръгнат, не са ги гонили. Видяли са вътре какво се предлага и какъв ужасен климат има там и дим да ги няма.

# 1 607
Отново не догледах епизода, на вторият разговор на Краси с Киара се отказах....умират ми мозъчни клетки да го слушам този човек, той няма елементарен набор от думи да се изрази като хората и тук Шерми беше права, че няма никаква обща култура. То чудене, то мислене ще каже човек че двете са бременни от него и се чуди с коя да остане. Прякора Тъпото му е точно за него.
Искам бонбонката да се завърти и тя покрай него и да му се изпари и малкото мозък дето е останал колкото да пази равновесие.

# 1 608
Според собствените думи на Джан се оказа, че първопричината така да се настърви на Орлин била, че последният си е позволил да се обърне директно към "жена му" в негово присъствие. И че в реалния живот за такова нещо щял да му "изпука един шамар". Орлин бил мъж и затова трябвало да говори с него, а не с нея....Това момче не просто е психар, ами е реално опасен. А Габриела го гледа мила, засмена и само върти очите. Направо се притеснявам за това момиче, честно. Наистина ли не й светва червената лампичка или се страхува да го остави - щото нали пишат, че още са заедно? А, и уж Орлин бил женчо, пък на Джуджан пак му се привидя как му заглеждал Габриелата ...

# 1 609
  • София /Абсурдистан
Имам усещането, че това предаване е нещо като изложение на труженички. И всички се бутат да покажат коя е по-по-най.

# 1 610
Ми Габито бижуто гледа цирк. Знае, че всичко е цирк и какво да се впряга. Джани такава му е ролята. Като вкараш биче ясно е какво очакваш от него. Затова и го държат.

# 1 611
Няма за какво да съжаляваш, то е обществена информация. Да не кажа, почти всички вътре са такива, вкл. Габриела, Шермин, Дениз и т.н.
То нормална жена би ли отишла в такова предаване?
Да, но не в това, а по-скоро в нови, конкурентни формати, без толкова шумна реклама и наложен стереотип, че вътре влизат само инфлуенсърки и платени жени. Например не смятам, че Джулия от ДиК беше от платените, нито пък Ренета. А за някои от участниците бяха казали, че нямали и Инстаграм.

Като се замисля "Ергенът" у нас тръгна още от първи сезон с предимно такива момичета и с всеки следващ сезон тази слава се утвърждаваше. Явно все такива гледат да се записват. Но пък досега поне мъжете бяха на що годе някакво ниво, а в този сезон и те повечето са като събирани от някоя дискотека в Студентски град или Слънчака.

И на мен ми стана скучно, стана по-безинтересно от това да си пуснеш еди колко си хиляден епизод на "Пътеводна светлина" или "Дързост и красота". Там по-може да се случи нещо неочаквано и интересно.
Уви, съвсем други очаквания имах към формата.

# 1 612
😭😭😭
Валката рекламира фалшиви Ванклийфи за по 40 лв, Шърмѝ ще получи гърчове
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 10:19 от DiaMia

# 1 613
  • В Града на липите
Изчетох ви и установих, че най-хубавото, което ми се случи снощи е, че заспах по средата на шоО-то.
Установих също, че този сезон на Ергена ми влияе супер зле. Започна ли да го коментирам и ми се иска само да хейтя, да хейтя и пак-да хейтя Grinning А съм супер позитивен човек и винаги търся, как да оправдая човека и да му извиня поведението. Ама то и да искам няма за какво да се хвана. Grinning
Красьо задмина и Анна Каренина в колебанията си, какво аджеба да избере. Това, което изглежда по-приемливо за пред екрана или да последва низките си страсти. Предричам му трагичен край - от два стола на земята и дълъг и заслужен хейт. О, и е много тъп. Общата му култура е доста под нулата.
Джанко сме го коментирали безброй пъти. Не е наред с главата и има супер грешна представа за себе си и света, като цяло. Много е нелеп, но никога няма да го осъзнае.
Прочетох, че имало ново попълнение. В потрес съм от избора. Но на нейния фон, дори Шермин изглежда класна.
Преди няколко дни слушах Капитонова при Ивка Бейбе и тя каза че в нейния сезон са били нон стоп пияни и са ги подреждали и строявали 24 часа по сценарий. Тук имаме повече импровизатори, защото тези вътре си се излагат и без да има нужда от такъв.

# 1 614
Имам усещането, че това предаване е нещо като изложение на труженички. И всички се бутат да покажат коя е по-по-най.
Ами, то си е така- само труженички са си! Както бях писала преди няколко теми - в момента се реди каталогът- цената ще се съобщи на когото трябва след предаването! И,ако е вярно,че близнаците са излезли сами, като са видели какво е вътре , се чудя останалите т.нар."мъже" какво правят още там? Освен, ако не им е обещана отстъпка в цената  след като излязат навън. Друго обяснение няма! Wink

# 1 615
  • София
Джани си плаче за изгонване, но ще го изгонят само ако наистина удари Орлин или някой друг.
На мен ми олекна много като мъж, а и излезе лицемер, защото защитаваше пред камерата Орлин, като бяха на летия лагер мъжете, а сега когато не знаеше, че има камера мяташе, блъскаше и трошеше и го наричаше 'гей скапан' и псуваше и слагаха пегели.
Габриела също страшно много олекна. Цигара след цигара и само кима и се хили такава и вика, 'Този пак полуде'

Краси мисля, че е ясен на коя ще даде роза. Ами на Шермин. То си личи по езика на тялото коя от двете желае.
С Киара грам химия нямат. Стоят измъчено един до друг. Много кофти я забиха Киара с този глупав и нерешителен мъж. Похаби си участието, влезе за едно голямо нищо, а можеше да завърти някой свободен мъж.

Петър и Криси пак актьорстваха пред камерите. Големи популисти са тези двамата. Карикатури.

Благовеста колко е похабена милата. Личат си годинките вече. Защо и тя влиза, защо така бе момиче. Тя винаги ми е била симпатична, защото е блага по характер. Миловидна. За съжаление и тя е труженичка. Сигурно инфо е. Но какво пък. Това е най-древната професия все пак. Не убива хора, тя си носи това бреме, тя си знае какво и е. Но не е лош човек. Това е разликата между нея и останалите. Няма тази злоба в себе си.
Знаех, че влиза, но ми се искаше да не е вярно. Дано не натрупа много минуси, защото тя беше една от малкото, които не се окепазиха в своя си сезон. Въпреки онези прословути гащи. Тя е много влюбчива. Да видим тук дали ще се влюби и дали ще се тресе на церемониите на розата. 😀😉

# 1 616
  • Варна
Божеее, Красун бил изложен от Шермин, защото отишла на среща! Той за това не я избира, изложен е "пред цяла България"! Тоя не на център! 😆😆
С ДжуДжан от една семка са се пръкнали, те затова се мачнаха толкова. Да се вземат и да заживеят щастливо, орел и орел, гнездо да си свият... Идиоти!
Да заживеят щастливо като ореол и лай..но Satisfied

# 1 617
Снощи поизтървах епизода, а и не го догледах, но напоследък се хващам как лекинко се насилвам да ги гледам и доизглеждам.
Джастев хвана някакъв кадър с Джан и Красьо застанали в близост и си хортуват нещо и вика: Айде охраната и фейс контрола на дискотеката се събраха на лаф моабет. Се едно вика гледам деветдесетарска дискотека и охранителите мутряги на раздумка и отсече: Не, не, не моа ги гледам тия! Joy

# 1 618
Защо никой от мъжете не прояви интерес към Хени? Аз я намирам за привлекателна и смятам, че не е глупава и да няма какво да си говориш с нея?

# 1 619
И на мен ми е странно

Общи условия

Активация на акаунт