🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 590
В "Дързост и красота" имаше повече динамика, а доколкото си спомням го даваха 10 години.

# 1 591
Съжалявам, че ще го кажа, но Блажка си я поръчват група мъже по партита и я правят на не знам си какво. Не мога даже да се изразя. Знам го от сигурен източник.

# 1 592
Няма за какво да съжаляваш, то е обществена информация. Да не кажа, почти всички вътре са такива, вкл. Габриела, Шермин, Дениз и т.н.
То нормална жена би ли отишла в такова предаване?

# 1 593
Само стари муцуни гледаме. Толкова ли няма желаещи за това предаване, че влизат бивши участнички?

При Тото онзи ден гледах Николов, който прави другият Ерген, обсъдиха и този Ерген на Тушев, каза че в американската версия ,идеята да връщат стари участнички е нещо като втори шанс за тези, които не са намерили любовта в старите сезони ...

# 1 594
Няма и да я намерят... И в десети сезон пак ще са същите!

# 1 595
Никой от участниците не влиза във формат каро Ергена да търси либоФ. Всички са там за последователи, и тем подобни

# 1 596
Само стари муцуни гледаме. Толкова ли няма желаещи за това предаване, че влизат бивши участнички?

При Тото онзи ден гледах Николов, който прави другият Ерген, обсъдиха и този Ерген на Тушев, каза че в американската версия ,идеята да връщат стари участнички е нещо като втори шанс за тези, които не са намерили любовта в старите сезони ...

Тия хора на кой свят живеят, че с такъв мотив излизат?! Старите участнички влизат с  още по-обогатена слава в бранша, която трупат в антрактите между сезоните, кой би погледнал насериозно подобни изхабени от показване  лица?!  С какъв нов номер за прелъстяване да излезе сега Блага - и реването като маньовър, и свалянето на гащи, вече са изчерпани?!

А зрителят наивно да вярва, че в нов бардак със стари коври  някой там търсел любовта.
В надкаста с Ивка Бейбе Дениз сподели, че е влязла за трупане на последователи.

# 1 597
  • SF
Красимир, стожерът на мисълта, какви позиции пази отвън. Каква РЕПУТАЦИЯ има този човек? За какъв характер говори Колебаещия се?
Киара си загуби времето с това нерешително същество. Трябваше да си хване някое от свободните момченца, вместо да обещава на Колебаещия се, че няма да остане без роза.
Шермин много е объркала корекциите. Прилича на маймуна. Идеална е за Колебаещия се, който също има маймунски черти.

Джани е абсолютният невъзпитан и неконтролиращ се неандерталец. Даже не искам да го коментирам. Мадамата до него е видимо доволна да общува с човек, който не знае и азбуката. Изявява се като душеприказчик на всички. Лошото е, че не я разбирам какво ги съветва.

Радо, мисля че се казва новото момче, сякаш насила прегръща Лили.
Продукцията се намесва и ги съветва кой кого да задържи в предаването. Сега Лъчо от немай къде, този АйТи специалист ще дава роза на Термин?????????????? Ама така са му казали, така ще направи. "Искаш ли ги и двете в играта, аз мога да дам роза на едната." Превод: Да знаеш, че ще дам роза на Шермин, от продукцията така ми казаха. Трябва им за сеира тук.

# 1 598
  • София
Ох, наистина е обидно такива образи да ни се сервират и да слушаме такива диалози. С Емили и Вальо се смях, а тези будят съжаление. Не че искам да гледам и споменатите. Защо обаче продукцията не постави на място Джани?! Бижуто му много се излага, да не говорим за жълтия й грим. На моменти е много красива, а в други ми прилича на някоя от махалата. Красьо и двете му избранници са трагични. Не виждам ниво и нищо интересно и в Киара, не знам как се харесва толкова тук. Шермин даже не си струва повече да се обсъжда. Сега за капак влиза и Блажка. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 12:43 от Elwing

# 1 599
Красимир е страшен мухъл.
Когато Шермин го обиждаше ми ставаше малко кофти за него и не мога да повярвам, че ще го напиша, но май беше права.

# 1 600
Блага - на 35 да ти викат Бонбончето... Това може само на платена жрица да се случи. На 35 дори най-отчаяните вече са направили нещо с живота си, а не обикалят риалитита без гащи!
Красимир има вид на някой, на плещите на когото е стоварено решението за бъдещето на човечеството! И коя от двете овци да избере изглежда е най-трудното нещо, което е правил в живота си. Направо съм безмълвна от тая тъпотия. Тушев се подсмихва и си вика "тъпотия, ама седиш до 23 часа и зяпаш". Зяпам, пич, за да видя до къде е възможно да стигне човешкото падение и творческата импотентност! Подозирам, че не е достигнато дъното на това дъно...

# 1 601
  • SF
Красимир е абсолютно безхарактерен, нерешителен, плашлив, търси застраховки, търси признание, търси доказателства. Това може да го прави само един неуверен в себе и човек. Непрекъснато се оглежда за подкрепа.
Изказът му е... като на човек без репутация. Simple Smile Това нещо, онова нещо, ами хайде да ставаме.... Ами аз ако...., ти дали....
Нито в лице е нещо особено, нито поведение вади.
Шермин е ясно, иска да се облажи с някоя и друга вечеря навън, часовник, букет... преди да решат, че не са един за друг.

# 1 602
Ами не разбрахте ли, че тови формат е друг и е точно основно с участие на бивши участинчки?! И да, такива бръмчалки кандидастват за тези формати и респекстивно такива се избират. Не очаквайте да видите доцент по молекулярна биология или професор по физика, нито някое скромно девойче не видяло мъж до сега.

# 1 603
  • Варна
Слушам тия диалози между участниците на ниво 4 клас и единственото оправдание, което се сещам е, че са заедно там по цял ден и на всичкото отгоре трябва да предъвкват пак диалози и по т. нар. “срещи”. Какви срещи като търкат шезлонгите от сутрин до здрач заедно и са изговорили всичко?
Блага е една употребена стара чанта и няма кой да й се върже ,за интрига не става дори, позахабена като Дениз е.
Близнаците имаха шанс ако ги бяха вкарали в подходя момент и условия да не могат да ги изгонят на втория ден, ама за това е нужна мисъл,нали…

# 1 604

О, да!
Те всички там любовТА търсят. Към растящия брой последователи в социалките.

Микелето защо го държат? Отдавна трябваше да е изгонен. И неговата буля също- седи, мълчи, пуши и до там. Може и да е красива, но Бог дал, Бог взел е при нея положението. Слуша му простотиите и кима съучастнически. Което я прави същото були като него.

Общи условия

Активация на акаунт