🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 473
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 665
На мен някак си, ми смърди тая работа със заложните къщи…нали бързите кредити бяха бързата смърт на заложните и за това изчезват от градското пространство постепенно. Как пък неговите са толкова “успешни”?

Бе тоя путьо Красимир какъв му е бизнеса, че всички му треперят на тоя жалкар?! Мутра ли е, власт ли има?
Има две заложни къщи, което си е мутренски бизнес.

# 1 666
Най-неприятните същества за мен са Джуджани (този прякор му отива ) и хленчещият Красимир. Габриела Джуджанова е ваза, така че не е от голяма полза. Ма другата Габриела липсва всякакво домашно въпитание и ще е добре да си ходи с мрънкалото до нея.
Шермин също се изчерпа, трябваше да вкарат един палестинец за нея, в Бъгария едно време имаше по университетите доста.

# 1 667
  • София /Абсурдистан
Този сезон е мазето на дъното. Все да е било зле, никога не е било като сега.

# 1 668
Ох, това Джан Мишеле така ме разсмя. Много сполучливо.

# 1 669
Сега проверих - в неделя е станал календарен месец от последното изгонване (на 26.09).
Оттогава са излъчени 21 епизода без церемония.
За справка - сезон 1 и 2 имат по 27 епизода всеки. За времето, в което Ергените нацелуваха половината жени, ходиха на многобройни срещи, говореха с клишираните си фрази и разочароваха много дами, Краси още се чуди дали да е с Киара или Шермин.
Абсурдно решение на БТВ това предаване да се излъчва всеки ден.

Днес ще има церемония, но дали ще има изгонен... шансът е много малък, предвид, че има само 1 за отпадане и има Златни рози или там каквито бяха.

# 1 670
Хм, все повече сериозно се замислям дали и аз като "орела" Джани да не отлетя от това посредствено шоу. То бива , бива ама бивол за мезе не бива , казва българската поговорка в такъв случай.

То не остана нищо и никой за коментиране - дъвчем- и шоуто , и ние едни и същи претоплени манджи от 3 седмици.
Тъпотията и нечленоразделната реч на Красимир, простотията и комплексарщината на Джани, джуките, носовете, циците , роклите на Габита, Шермин и пр. - последният да затвори вратата.
Няма човек за какво да седне , пък да наостри перото си ( пардон клавиатурата) и да развихри остроумието си за сметка на тези нещастни хора.

Шоуто отдавна загуби инерция и сега какъвто и контрол на щетите да се прави- кел файда.

# 1 671
Красимир, на който аз една дума не разбирам седнал да коментира Орлин, че говорел на диалект. Ни мъ занимаай, брат!
Киара дано да си тръгне, че е есна от малкото вътре, които все още не са започнали да се излагат. За другите вече е прекалено късно. Краси не искал отвън да излезе глупав, оле,мале! То тъпоумието му е изписано на челото. Шермин даже малко го тъпка, човека няма топки и за мен не е мъж.
Джанко като стара свекърва нарежда ли нарежда, на цялата къща рязказа драмата му с Орлин, който го отсвири набързо и озобщо не му обърна внимание на нападките. Смешко е тоя плешивец и това е.

# 1 672
Най-сигурният признак, че шоОто не става е, че още не сме се скарали тук. За нищо не сме се карали 😀 Помните предните години какво беше 🤣

# 1 673
  • София
Според мен тази вечер церемонията на розата ще започне, но кулминацията ще я оставят за следващия епизод, т.е. колебаещия се Краси и на кого ще даде розата. Дано не съм прав и цялата церемония да мине в този епизод.

# 1 674
Според мен Краси харесва Шермин ,дори да се дразни на приказките и за Дубай и тн си мисли ,че е много вървежан и желана

# 1 675
За кое по-точно да и завиждат на Шермин? За увисналия бюст, кофти захапката, конските ефтинджос зъби, грозния нос, екстеншъните от Тему, че си мие косата при новолуние, класния произход, крякането, ниската култура???!!! - ако беше от високоплатените в нейната професия нямаше да влезе да се излага и рискува клиентелата. Та е ясна що за елит е, дет се хвали с орГинални гривни за по €5к, все едно носи картие за €50к
Натка не знам дали е най-глупава, но безхарактерна - да, както и безлична. Никакъв характер не виждам в това момиче.  Абсолютно безинтересна. Добре, че е това сладко личице, че да се лепят мъжете.

Лошото е, че и мъжете са изключително безинтересни. Дай им да вдигат гири във фитнеса от сутрин до здрач и толкова. Няма интересни личности в това шоу, пълна скука. Само едно се сетих за Шармин - донякъде я разбирам. Тя иска да си разказва историите, но понеже са много пикантни, ги украсява премълчавайки подробности и ги разказва с апломб, което ги прави неавтентични и поради това събира доста хейт. Със сигурност й завиждат много от дамите от Олфанс, защото все пак тя е доста по-напред от тях с материала. А на нея със сигурност й се иска да си има приятелки, обаче няма как да стане тази работа, защото за да има приятелки, трябва малко да си възседне егото, пък тя не може. Няма как и двете неща наведнъж - хем да се хвали, хем просто да си споделя. Или едното, или другото, но така или иначе ще й завиждат, дори и просто само да споделя преживявания, защото винаги се възприема като хвалба от хората. Човещинка.

Е, хайде сега. 5К може да не са 50К, но за дамите с нейната професия в България 5К е огромна сума, а тя я носи на ръката си. Тези с 50К определено не са компаньонки, а в днешно време се наричат трофейни съпруги. Шармин изглежда много по-добре от доста от другите момичета в Ергена, с изключение на Габриела и Кристина. Натали не я слагам в бройката, защото тя ми се вижда все още в началото на "кариерата", за разлика от Шармин. А за жена от "кариерата", Шармин е доста знойна мадама - на мен дори ми се вижда прекалено знойна, но явно това се търси на пазара в момента. Не случайно най-големият баровец в шоуто - Краси, се засили към нея.

# 1 676
На мен ми е интересно. Логично е да има повече епизоди, защото проследяваме и много повече персонажи с различни цели/половинки. Разточиха го малко в повече, ама аз пък си обичам сеира, Биг Брадър вече е тотално негледаемо, та това ми го заменя. А на тези, на които им е безинтересно от няколко седмици, по-добре не го мъчете. Не вярвам да промени рязко към романтика. Grinning 

# 1 677
Той Красьо заради нея е влязъл уж....може да си има някакъв таргет за жени и да го гони. Киара сама каза, че не вижда връзка с него.

# 1 678
Джанката милия е толкова смешен. Пусна някакъв лаф за орела и л@йното, който беше модерен сред 16-годишните през 90-те и после гордо го повтори на всеки отделно, все едно е някаква изключително мъдра мисъл, получена по време на духовно уединение в Тибет. А е толкова тъп, че не се сети, че човека, на който я казва се казва Орлин и по пътя на логиката л@йното е именно той 😆

# 1 679
На моменти като ги слушам Киара и Красимир, имам чувството, че Шермин го държи с нещо едва ли не. Grinning Знам, че не е така, ама като говорят с недомлъвки, все едно го е хванала за топките с нещо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт