🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 373
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 770
Кво я съжалявате Киара?! Типичната разтури- къща , поне да го харесваше ... Не и прави чест ,противна ми е още от миналият сезон! Предпочитам Шермин да беше останала ...

# 1 771
Глупава и непочтена, това е Киара.

# 1 772
Да беше казал на Краси за избере Шермин и щеше да спаси главната героиня - дюбойската принцеса от ромската махала. Защо обвиняват Киара - Краси си  има глава на раменете и избра.

# 1 773
Много са ви "сладки" двойните стандарти - ако четеше конско на Ана, щяхте да ръкопляскате и вълни да правите.

# 1 774
  • here and now
Кво я съжалявате Киара?! Типичната разтури- къща , поне да го харесваше ... Не и прави чест ,противна ми е още от миналият сезон! Предпочитам Шермин да беше останала ...
То па една къща... И сламена колиба не е ... Mr. Green

# 1 775
Този да не се е влюбил в Шермин, та чак пеняса от злоба към Киара?! ГОоркият Краси, излъганото камилче, пуснах сълза. Той щото от най-любовни чувства избра Киара.
Ха ха, голямо мислене и унижение на момите му удари Краси, но Киарчето му го върна тъпкано.

# 1 776
Орлин е много нормален и възпитан човек , направо ми е жал , че се сблъсква с такива бесни селяни.

# 1 777
Всякаква може да бъде Киара, но е факт, че надигра вирнатия нос на Шермин и беше предпочетена от двуликия Янус.
Кеф!

# 1 778
Е, Тушев е най-почтения. Освен Красьо да му е личен приятел и да му е споделил, че умирга за Анка и те са му я поднесли на тепсия, пък той сА обърка нещо, та избра Киара... и стана тя каквато стана!
Айде и тая па, липсвала ѝ Шермин, побъркани хора със Стокхолмски синдром.

# 1 779
Не мога да повярвам, че на някого му липсва ловешката мадона.

# 1 780
Изобщо не разбрах какъв е смисъла от този назидателен тон и разговор с Киара от страна на продуцента. Другите пита ли ги колко са честни? И накрая какво трябваше да разберем, че Киара играела с цел да изгонят Шермин.. и да е играла фино го направи. А Шермин, колко пъти ходи тайно в стаята на Краси и се чекна с цел да остане и то зад гърба на Киара...

# 1 781
Кристина колко е лицемерна, ужас! 😢
Тя също хранеше Шерминка, особено за нейната разхвърляност а сега и липсва 😳

# 1 782
Тая простакеса Гъбелко с тея прякори дето лепи на хората е дъно.

# 1 783
  • На морето!
Имам усещане, че ще върнат Шермин по някакъв начин.

# 1 784
  • here and now
Те всички играят, не бива само на Киара да се карат.
Ето, например Тихомир си казва, че не харесва Виктория, но не го привикват да му държат сметка.

Общи условия

Активация на акаунт