🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 355
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 815
Благовеста е отслабнала , сладка е .

# 1 816
  • София /Абсурдистан
Аз така и не разбрах защо и начукваха канчето на Киара.

# 1 817
Какво е казала Киара?

# 1 818
  • София /Абсурдистан
Какво е казала Киара?
И аз това питам.

# 1 819
Гледам, че разни уонаби кифли вече реват за шерминджата из фб... Не мога са повярвам, че някой я харесва тая, не могаааа!

# 1 820
Има нещо много нечистоплътно в двойката Йово и Фифи.

# 1 821
Йово е прост, грозен и злобен.
Къде го бутат тоя Тишо с 10 години по-дърта от него!
Виктория пак... ужас, ужас, ужас, много е зле тая жена.

# 1 822
# 1 823
Има видео във фб, сега го видях. Казала е, че го е изиграла, за да натрие носа на Шермин. Чудо голямо 😀

# 1 824
Виктория е много жалка , не знам как не се усеща

# 1 825
Е, не Тушев, ако ще нашокваш  канчета давай подред. Ти ги караш по предпочитания, или ако ти развалят сценария тогава. Е, какво я захапа Киара, ще кажеш, че Шермин е дълбоко влюбена в часовника на Краси, и разбираш ли, тя(Киара)развалила цялата тази безусловна любов между Анна и Краси - трогателно. Прекали вече сериозно, остави всички кофти булита да си говорят каквото искат( само сценария да върви),и да бъдат за пример без реакция от твоя страна( да не говорим, че има кофти развития заради вербалния тормоз при млади хора). Кофти, кофти...доста кофти...

# 1 826
Виктория , защо бе? Айде малко достойнство запази поне

# 1 827
Уау, отвратителни са Йовица и неговата шматка! Буквално си правят гавра с труп в очите на Вики.

# 1 828
Блага влиза пренавита, за да засилят драмата на Вики. Елементарен сценарий.
От друга страна,  момичето няма правилен ход- всички са по двойки,  ама той и даде зелена светлина.

# 1 829
Тихомир как се радва, че отива на среща.. Виктория можеше да избере Лъчо, много по-добър избор от Тишо, според мен. Не е само проблема, че не знае как да се държи с мъжете, които харесва, а и кaкъв тип мъже избира.

Общи условия

Активация на акаунт