🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 306
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 890
Много тъпо и скучно стана...Защо и набиват канчето на Киара, като концепцията на предаването е да има стабилни двойки и да вкарват хора, които да ги разбутват?

# 1 891
  • София
Нямам думи за тъпотията, която ни сервират. Краси е антимъж. Избра си по-евтината стока, евала. Толкова нелепи разговори, каквито тук има, не съм чувала. Защо начукват канчето на плиткоумната Кира, като всички са там за ефирно време. Като Ш.е любовта на живота му, защо дава роза на друга?! Не знам какво да кажа наистина. Защо не смъмрят и Джани за отношението към Орлин? Докога ще се толерира и Габи?! Дъно, просто дъ-но. Блага доста поувяхнала и тъпичка, милата. В първия сезон беше по-свежа. Но това да й е кусура. Ако Тихомир се впечатли от нея, няма много акъл. Въобще всички са много зле. Добре че Лъчо се спаси.

# 1 892
Тия от продукцията както са я подкарали скоро очаквам да им спретнат една сватба на КраТун и ШерминЪ и да ги цанят за най успешната двойка на всички сезони. В задачата се пита какво лошо Красимир е направил на екипа, че тъй да му отмъщават натиквайки му Шармани. Joy
Няма проблем да спретнат сватба. Нали Шери иска на село при баба. Тя и рокля - перде си има подходяща и няма да охарчи Тушев. Мда, там нещо с каручката и магарето, маси под военните палатки, салата със зеле и морковки и няколко кюфтаци( това по Вики ли беше, че вече не помня). Само да не канят Пешо, че той кюфтаци не яде с любоФ сЪ храни. Повечко алкохолец само да предвидят, за да им е гот на статистите. Аз пък така се зарадвах, като видях Красун да излиза театрално през синята врАта у пОле, че си казах, ох кеф и от тоз се отървахме, ама май няма да е. Дано пък не върнат Шерми, а и Красьо и Киара да си събират куфарите. Тоз триъгълник вече е тъпоъгълник от всякъде. Да вкарват там още някоя и друга перачка, и още някой наргилист - моделЪ на ВИрсачИ, та да се вземат младите и може да пускат коледните песни.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:38 от Fatalina

# 1 893
Розораздавснето гледам и време беше да си идат хора. Шермин добре постъпи. Габа "Мъчно ми е за Кокорчо". Дано й лепнат някой прякор, като ГабаГибона, че да види колко е хубаво да наричаш хората Пър и Кокорчо! Непоносима, нагла простачка!

# 1 894
Аз вчера, се отнесох, щастливо, в света на сънищата, малко след като доволно видях, как това чучело си тръгна и какво да видя днес, в трейлъра за довечера? Краси и чучелото пак на една маса…

Най-после церемонията! 🥳
Манифестирам Шерминчето дубайската принцеса да е чао и да си търси old money по Дубай и Израел 🤣

# 1 895
  • SF
Лъчо не е много спасен, щом се лепна на Лили. От него очаквах повече.
Лили е були.
А типове като Джани колко не понасям. За съжаление са много масово разпространени. Уона-би мъжкарчета. На Джани всичко му е грозно - и безформената брадичка, и липсата на косичка, и издадената напред челюст, готова за бой, заяждане и разбиване.
Джуката на Габи, която виси върху брадата й, също бълва само обиди и квалификации на смешен английски.
Защо се държат толкова грозно всичките??

А Вики с нейната неконтролируема ревност ще загуби всяко едно момче, което й обърне малко внимание.

# 1 896
Гледам оттук-оттам, затова може би съм пропуснала моментите, в кото Киара говори, че не може да понася КрасимирЪ. Така ли е или са ни ги "спестили", независимо, чв само това приказвала през цялото време.

# 1 897
Не знам, но Киара изигра Краси и си отмъсти на Шермин. Поне Краси можеше да пере с Шермин. Киара няма да му пусне дори да я целуне, защото доколкото разбрах от думите й, я отвращава.

# 1 898
Ана е направо китка пред Джани, толкова злобен и агресивен човек не е за такъв формат, не е приятно за гледане, не е редно. Не мога да си обясня какво толкова им прави Орлин, явно нещо не виждаме. Колко горд беше с лафа си Джанко......Видя ли къв лаф вкарах? Очаквах Габриелата му да му скръцне със зъби, да го овладее малко, но не.....пуши си момата и гледа тъпо, язък, че е най- красивата, хубавите ябълки......знаем кой ги яде.

# 1 899
Аз вчера, се отнесох, щастливо, в света на сънищата, малко след като доволно видях, как това чучело си тръгна и какво да видя днес, в трейлъра за довечера? Краси и чучелото пак на една маса…

Най-после церемонията! 🥳
Манифестирам Шерминчето дубайската принцеса да е чао и да си търси old money по Дубай и Израел 🤣

И аз така, но като погледнах днешното интро и Краси ще я връща. Честно да си кажа ще се радвам да я върнат и да продължи да го мачка- той това заслужава. Всички упрекват Орлин, че е женчо, но този удари дъното на дъната.
Даже и Шермин не заслужава такъв мухъл.

# 1 900
  • SF
Там никой не е наясно какво иска. Колебаещият се ще се разколебае след първите 3-4 чашки, които Шермин погълне. Тя ще се разколебае веднага, щом не получи часовник, Киара се колебае от първата минута.
Да покани Колебаещия се на среща не беше нейна идея. Продукцията я набута в този триъгълник, сега я разпитват защо била казала, че не го харесва. Ами какво да му харесва на този колебаещ се мъж с леко маймунски черти. Не искам да го обиждам, но нищо привлекателно не намирам нито във външността му, нито в поведението му, нито в избора му на приятели (Шермин и Джани са ми крайно неприятни на мене. Само Лили му липсва за съветник.)

# 1 901
Спирам да гледам, щом са върнали онова чудесо.

# 1 902
Че си отмъсти - отмъсти си. В тази ситуация и аз бих направила нещо за отмъщение, макар и не в този план. Да се представя КрасимирЪ като клета жертва на женски бой, е нелепо. Той имаше възможност да излезе с чест от положението, като свие сърмите на едната (Шермнин), без да се усуква около другата. Не е работа на Киара да носи отговорност за това, дали не е провалила "любовта на живота" му. Ама пуста "Репутация", незнайно каква.

# 1 903
  • SF
Ако Колебаещия се знаеше какво иска, Киара нямаше да е поставена в условия да отмъщава.
Но идеята да покани Красимир на първа среща е на продукцията, не е на Киара.

# 1 904
Розораздавснето гледам и време беше да си идат хора. Шермин добре постъпи. Габа "Мъчно ми е за Кокорчо". Дано й лепнат някой прякор, като ГабаГибона, че да види колко е хубаво да наричаш хората Пър и Кокорчо! Непоносима, нагла простачка!
И аз мисля, че е време на Габа да и излезе прякор, че да мирне с обидите

Общи условия

Активация на акаунт