🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 980
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 375
Хени, Габа и Лили са три изключително прости и невъзпитани моми, които цял живот ще си останат такива 😏

# 376
Тая па Габа за кво па ще крещи на любимия и Калоян утре 🤢
Нещо много почва да напряга, никва поука не си взе от миналия сезон!

# 377
Горкия Калоян, как се заблуди това момче ..

# 378
Поздравления, момичета, този банкет го гледахме само две вечери, а не три, както обичайно Trollface

# 379
  • В Града на липите
Утре вечер може да стане интересно. Някакви земетресения дадоха, обаче тактиката на Красун се оказа много успешна. Направи си харем човека Grinning че и за едната роза, най-моралната доста омекна.

# 380
  • София
Ау, Габа каква е грубиянка! Много е неприятна!

Ще гледаме и биполярността на Краси утре за пореден ден.

Тъпица, де късмет да стане и да си оди! Да вземе и Фифица! Joy

# 381
  • На морето!
Фифата много жалка. Естествено Шейнминатара е по-зле, ще се пусне на КрасимирЪ за едната роза.

# 382
КрасимирЪ еднопосочният ➡️
Йовица баш балъка 🫎
Калоян  Run Forest run от тая надуваема чума
Петър и Виктор са братя Цър пър 🐭 🐭
Джани поправителят на гейове
Орлин поднесе своето гаспачо
Тризнаците май разбраха къде са попаднали

# 383
тъпо е жените че си мълчаха и то нито думи не казаха пълни шматки,защо не защитиха Лъчезар нали бяха в реал и знаеха какво се случва с очилатата въртиопашка-жалко е ,че всички са един сеир,а тая Шермин ми идва в повече,както казах не и вярвам и това е,а Краси от Видин изглежда,че не е много вървежен сред жените и за това си хареса грозната ловешкаДубайка белким го огрее и той да потопи смока си с едно око в оборотна катеричка...и се почуства на дърти години,че още го може-цирк бе ,голям цирк..Този Лъчо ми става много симпатичен.

# 384
Габа Тутан Камьона не се е ли поглеждала в огледалото ?? Не стига, че се е направила по-зле и от Мара отварачката в устата, но има доста пълни и увиснали задни части....А и като се прибави, че е кинта и 20, какви са тези рокли , които слага, единия път червена с " бричове " едва ли не... ? Шут !
А тази вечер, с тази рокля полу гола от едната страна, това може да отива на някоя висока, снажна жена, но не и на ниска и трътлеста. Не знам, тази девойка приятелки няма ли, които да и кажат, че изглежда зле ?
Хени ли е не знам си каква е изключително груба.
Дениз - ехидна, саираджийка, на махленско ниво.
Греша ли или Кристина каза, че тя била казала, че Орлин е гей и това никой не го отрази ?
Йовица и Ф въобще няма какво да ги коментирам, доста са ми неприятни.
Петър - фалшив, политкоректен путьо.
КрасимирЪ - глупав и прост ку..вар.

# 385
На Красимир перилният препарат не свърши ли…

# 386
Шермин опита да настъпи Натали, но клъвна Лили без да ще.
Непоносима популистка е Анифе, обръща във всички политкоректни и патриотични ракурси само като вади изгода. Заради България, въх, то само тя дето не се беше захванала да я оправя.
Според Анка България ще я оправят само българите, които живеят в чужбина! 😆
Руса жена ще спаси България и ще я извади от кризата🤣

# 387
  • На морето!
Ана едната вечер разказва как е отраснала в семейство с ценности, другата как баща й тормозил майка й и на жената й се е наложило да избяга в Израел и да се омъжи за евреин, за да се спаси.

# 388
Криси и Петър - нещо се е пропукало там, но поради липса на по-хубави (за Криси) ергенчета, си заложи на сигурното.
Наталито накъде поема, не зная. Радо чака, ама на сигурно (Лили) залага.
Орльо може и с интернационалната да се захване.
Джани на мястото на Йовица, ще набие натрапника веднага - италинаско възпитание има, и той с 9 езици влезе, не с 5! Габриела ми е много скучна, ако искам някой да си ходи, е тя. Дори Хени отвреме на време взима някаква позиция!
Лили, защо не седна до Радо, уж с радост прие розата? Нищо няма да излезе и там? Радо само гледаше тази вечер, не е толкова загубен.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 23:55 от Pepina_n3

# 389
Дениз свали маската най-накрая и си показа истинската злобна същност. Много си отиват с Викторчо, гърнето си намери похлупак.

Общи условия

Активация на акаунт