🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 966
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Значи направо на изнасилване ми прилича, то не беше мяукане, чекне, пролича си древната й професия. Сега Краси бяга към Киара!

# 586
Красун как шаваше с пръстите на краката от сандалките, опнат назад на кревата и докато Шерминатора му пъхти в ухото, той немощно  почва - аз само да си взема чантата...!
😆😆

# 587
  • София
Краси едвам се откачи от тая пияндурка. Багажа му беше по-важен. Мега криндж. Joy

# 588
Пред скъпоценната чанта на КрасимирЪ всяко женско оръжие е безсилно 😀
Мяу 🐈

# 589
  • София
Красито се тормози за някакви чанти

# 590

Ей тъй съм.

# 591
Ето това е жена да те изнасили Joy

# 592
Шермин вече е обърнала една бутилка и няма да има спирка. Пак ще има откровения за живота.

# 593
Най-смешно от всичко са ми различните гласове на Шърмѝ! Laughing Винаги и в живота съм умирала от смях като някоя жена включи мазния фалцет и ако няма полза от него, проговори с друг глас. А накрая като се оплаква, пусне драматичния запис на дълбок алт Joy

# 594
Защо е толкова жалък тоя Класии

# 595
Красун навива Киара да каже на Шермин да го остави на мира! 🤣 Е, не!!
Давайте му чантата на тоя и да си ходи!

# 596
Красьо е мъжкар за пример, Киара да го спасявала от Шермин. Те се подиграват на Орлин, но не виждам Орлин да кара Натали да му оправя бъкиите

# 597
Шермин е разбрала, че с това поведение на надута псевдопринцеса губи Краси, и почна да му се натиска, но вече е късно.

# 598
  • софия
МЪДРАТА Габриела!!!
Тя ще съветва Шермин... На, краставичар- краставици Blush

# 599
Добре ли чух, Краси казва на Киара да каже на Анна да се разкара от него един вид...?... Голям алфа мъжкар.

Общи условия

Активация на акаунт