🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 040
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 300
Шерминка единственото адекватно което направи, е да защити Орлин относно нападките че е гей!
Останалите и действия са само излагации...тая жена за една малка частица нормалност, няма да се издигне!

# 301
"Ако секса не върви то връзката е....обречена "-алууууу как може да прецениш от първа среща какъв е секса това не ти е платен секс бе моме...аз ти казвам,че ако връзката ти е обречена то секса не ти върви-и да за Кристиана или там как се казва го пиша това....как може в 21 век да има толкова задръстени девойки не е за вярване

# 302
Евала на Натали, направи умен коментар към Джани.

Орлин, браво, че постави проблема на масата. Чакам да видим Кристина как проверява гейовете.

# 303
Шърмата е турила сини/сиви лещи...толкоз видях и чух ( запуших си ушите за бланка).
Кристина и Виктор са идиоти - да обявяваш чужда сексуална ориентация все едно лично си го пробвал... Джанкарло пък изведнъж се идентифицира като италиански италианец от Италия...
Натали и тя с лещи ми се видя... Ама готино защити Орлин.
Хени и Лили красят масата, мълчат и наистина мълчат и красят, без да дрънкат простотии.
Краси се бърка много - не може да СИ гарантира, че синът му няма да е гей.

# 304
Хора търкалям се от смях... Щял да го превъзпита, хормонален дисбаланс било... Тези хора са тоооолкова тъпи, че наистина не знам как са се научили да дишат, да ходят, да говорят...

# 305
Леле, бат Краси и Жанито са много по-прости, отколкото съм допускала.
До 8 клас ли са учили и двамата.

Не се научиха клетите ментално беззащитни хомофоби, че сексуалната ориентация е нещо, с което се раждаш.

# 306
Шермин ми се издигна в очите.

# 307
В Дубай дали си носи тази черната рокля дето всичко и е отвън?

# 308
Краси кви синове го гонят, той не е ли вече на 60 години Joy Иначе браво на ШърмитУ, много добре се изказа Purple Heart

# 309
  • В Града на липите
Старите мъже спретнаха голямо представление на новите.
Май ги шашардисаха.

# 310
Виктория е с патология в емоционалното развитие! Този въпрос го потвърди. Тази жена е абсолютно изгубено същество и няма да се справи в живота да има нормални отношения, и семейство. Ако евентуално не потърси специализирана помощ.
Браво на Тихомир, че го каза пред всички. Ми той не те залъгва, ма, Викторио! Каза ти го, показва ти го, само ТИ не го виждаш.
Хени завижда и злобее.

# 311
  • In The Middle Of Nowhere
Хени е много ехидна и груба, тя щото е голямата красавица…
За Шермин не се учудвам за изказването й по темата за гейовете. Тя нали е много космополитна и на световно ниво, не като някакви си от Балканите

# 312
 толкова да ме занимават с тази шармин ме кара да не гледам и я пропускам...тя ли ви е фактор бе-ужаст

# 313
Истината е, че дори и някой да не одобрява как помагат родителите на Орлин (финансово или по накакъв друг начин),  това са си вътрешно семейни неща и по никакъв начин не ги бърка, защото не са техните средства или усилия.
А въобще не знам защо зачесват темата за сексуалната ориентация.

# 314
Днес обръщаме палачинката - Шармин е на център, Виктория е като серийна убийца, Радо е включил менталния бойлер, а Краси и Джани да започват да събират средства за стрейт лагери (не, нямат ефект, но тези двамата са достатъчно глупави).

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 22:57 от ashley5

Общи условия

Активация на акаунт