🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 030
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Ана милата е толкова ограничена, че изобщо не разбира какъв е проблема в нейните истории. Анче, проблема не е, че разказваш истории от Дубай и ИзраелЪ, защото никой рИЯлно не е чул няккава кой знае каква история, с която да обогати общата си култура. Проблемът мила е, че циклиш едно и също, като развалена плоча по 785 пъти на ден. И рИЯлно само повтаряш, че си живяла там и рИЯлно нищо интересно не разкаваш.
Интересен е факта, че до сега постоянно говореше против българския манталитет и българските мъже, а сега рязко обърна плочата и започна да обяснява, как иска да се задоми в България.

За Радо да попитам, който разбира - това момче слагало ли си е нещо в устните според вас? Изглеждат ми пипани и изкуствено надути - малко повече от нормалното за един мъж.

Връщам се да ви чета

п.п. Евала на Лъчо. Филипа излъга, ч
е е изляза от басейна още на първата минута и той потвърди, за да й запази достойнството. Истината е, че ако наистина беше излязла веднага, той нямаше да я прегръща после на диванчето.

# 436
Краси и на мен ми е смешен. Като каза на Шармин "да не ти е пукната чашата нещо.."JoyJoy
Фифа буквално с всеки нов ход се закопава все повече. Не стигат лъжите в които се овъртоли и набеди Лъчо но и с това изправяне накрая, че уж влюбена ....това вече беше последния пирон в ковчега на нейната репутация. И да не беше синхрона в който в прав текст си каза, че става от немай къде за да затвори темата, то се усети. И на Тъпица в този момент трябва да му е станало ясно колко може да и се вярва. Глупава жена. Тръгнала да угажда на психарчето вместо да направи осъзнат избор. Лъчо много точно разчете ситуацията и честно ...възхитена съм от начина по който го отигра. Забравих му и поглед и всичко..за мен той вече е прекрасен Blush

# 437
Гласувах в анкетата, че Филипа си подхожда с Йовица, защото и двамата са си лика прилика. Йовица ми е адски неприятно парче. На Филипа такъв й трябва, а не като Лъчо.

# 438
Според мен на Лъчезар погледа е малко особен, защото е с много тъмни очи. На мен вече ми е симпатичен.

# 439
Този Йовица коментирал ли е защо няма един зъб...

# 440
  • В Града на липите
Този Йовица коментирал ли е защо няма един зъб...
Май не, обаче зъба му е най-малкия проблем според мен.

# 441
Ако някой се е чудил дали Лъчезар превъзхожда Тъпица с друго освен един зъб повече - да! Вчера на масата изнесе мастърклас по мъжество, чест и достойнство на всички не алфа, не бета, а омега мъже наоколо. Евала!

# 442
И аз се присъединявам към добрите думи за Лъчезар от вчера. Да видим как ще се развие образът му, стискам палци да си остане такъв до края, защото изглежда качествен мъж. Поне засега, там няма жена от неговото ниво, въпреки че съм сигурна, че момите вътре няма да му обърнат внимание, не е техен типаж и слава богу.

Аз не разбрах Орлин какво искаше да направи? Разобличаване за какво и на кого? Нищо не се получи и то главно защото той е ужасно мекушав и не може да се заяви с категоричност.

Харесаха ми въпросите на Дениз, много на място, нещо трябва да раздвижи тази седянка там, че е страшна скука. А и лицемерието е толкова очевидно, че чак се сгъстява като мъгла на моменти...

Шермин имаше адекватни включвания. Като цяло, мисля си, че доста преекспонира самата себе си съвсем умишлено (не това е истинското й лице, поне не цялото), но й личи, че е нещастна. Съчувствам й искрено. Пътят, по който е избрала да върви, не е никак лесен. От нея зависи дали иска да промени ситуацията си, или просто ще продължи да се хлъзга по течението. Красимир я харесва, според мен. В него има една нежност и мекота на моменти, коeто е страхотен контраст на фона на мачовското му излъчване.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 14:28 от slastna

# 443
Виктор беше много кротък този път- не като на лагера да ниже безкрайно. Краси удари дъното- Емили, Шермин и Киара. Явно няма сито за жени този Ерген.

# 444
На мен ми направи впечатление и с каква категоричност Лъчо избра Филипа буквално от пръв поглед и че си отстоя избора докрай. Нямаше стратегически ходове и проверки и пробване на тая или оная. Според мен между тях от пръв поглед се случи нещо и бих се радвала ако след предаването са продължили като двойка. Вярно е че Филипа се изложи, но и го прощавам защото очевидно изпитваше ужас от реакциите на Йовица и се оплете, обърка...Лъчо също го разбра и затова не си оттегли интереса, а го заяви ясно и категорично. Страшно бих се изкефила ако Филипа осъзнае кой е стойностния и даде роза на Лъчо. Ама...надали. Нали и на влюбена се направи...но пък..не е казала в кого Joy

# 445
Аз имам теория за Шермин, че преди наистина е била доста оборотна и с богаташи, на старите си снимки изглежда много по-свежа, стегната и като кукличка. Сега овехтяла, като голям принос със сигурност има алкохола.

# 446
Ей, не мога да повярвам че на два пъти се хванах да съм съгласна с Шермин.Grinning

Лъчезар май ще отсрами мъжете.

Виктория се гмурна дълбоко в море от  жалкарство и патетика. Защо си направи такава анти услуга, не знам.

Джани..този  дагестански Тарзан...не съм ни очаквала от него нещо различно. Но сега разбрах че с неговата Мона Лиза са си един за друг. И да я нямаше, нямаше да забележа.
И не знам дали е живял в Италия, дали изобщо е стъпвал там, дали има роднини, или всичките са жени и не посмява да разговаря с тях....но Италия оглавява всички класации за най-късно напускане на родния дом. (Не че на балканите сме за хвалене). Даже и след напускането, италианците не пускат полата на мама.

Хени е няколко епизода назад и действително все още в седми клас. Даже и Шермин и Габриела млъкнаха, тя още обижда.

Искаше ми се да видя Йовица как се връща и Филипа вече е с друг, но не, Неделчо точно предсказа преди някое време че Филипа ще е лоялната съпруга стояща неотлъчно до мъжа си, но когато той отиде на командировка......и когато се върне, ще е пак лоялната съпруга.

Петър и Криси и двамата с излъчване на 'пакет леща', и двамата драпат да са известни. Защо се мъчат? Единия за една реклама за плочки, другия за снимка на опаковката на бельо от магазина в подлеза (не че имам нещо против бельото което се продава в магазините в подлези, ами мисля че се цели на друго място, но неуспешно).

Виктор има поглед на сериен убиец. За мен. А Дениз, Дениз си е взела поуки как ще изглежда на екран, да не би да ѝ потръгне кариерата на психолог/подкастър... А да се е променила ...не мисля. Вижда ги нещата реално, мери си думите, но се въздържа да разгърне целия си потенциал.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 15:24 от Glutenfree

# 447
Джани каза, че живее в Румъния, като прибавим и името му, имам съмнения за етноса.

# 448
В началото съм още- Шермин правилно каза на Джани ,че сме 2025-та.

# 449
И аз да се присъединя към групата харесваща Лъчо. За мен това в е най- адекватният мъж там. Филипа беше ужасно смешна и жалка как шептеше оправданията си на ухото на Йовица. На мен са ми интересни Виктория и Тихомир. Противно на всеобщото мнение тук, аз смятам, че той наистина си я хареса. Алек също я харесваше, спомнете си с каква жестокост гонеше другите моми. Обаче, незрели мъже като Тихомир много се влияят от чуждото мнение и се страхуват да не им се подиграват. Когато чу как всички в един глас повтарят колко е грозна, той обърна плочата и почна да обяснява, че всичко е стратегия. Ми, той можеше и с Хени да се мачне, ако толкова не му харесваше Виктория, но не го направи. На мен външно от жените най-противни ми се виждат Шермин и Габи. Учудена съм, че на Шермин непрекъснато и се обяснява, че е красива. Наистина ли го мислят? Освен всичко друго, косата и е много гнусна, винаги мръсна и сплъстена. На Габа цялата долна част на лицето е подпухнала от несъразмерните джуки.

Общи условия

Активация на акаунт