🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 969
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 600
Голям смях с този Красимир, толкова го е страх да каже НЕ на шерминаторката, че другия вариант, който му идва да я бутне по стълбите и да я приключи.

Не разбрах Красимир какво накарваше да му пипа Киара, но тя отказа.

# 601
Гледах преди това едно интервю на Камен Донев, който имитираше учителите си от техникума/с цялото си уважение ктм тях/, как единият го извива на фалцет точно като ШерминЪ.
Всички куртизански техники на съблазън приложи, но Мечо излезе железарка.

# 602
  • В Града на липите
Свършиха ми лайковете Grinning
Най-сетне получихме забавен епизод. Доживяхме. Не бях виждала скоро мъж да се излага така. Нито Йовчо, нито Джанко, нито Викито могат да го бият.

# 603
Краси не знам какви бизнеси има, но е безхарактерен плазмодий.

# 604
Краси не знам какви бизнеси има, но е безхарактерен плазмодий.
Значи са гъвкави бизнеси, тоест е много успешен! Joy

# 605
В един момент си помислих, че Краси ще бъде размазан между циците на Шермин 😂😂😂

# 606
Постоянно забравям, че Красьо е всъщност на 30 и няколко, с тия маниери с чантичката и прочие все мисля, че и на 40 и нещо, та като го видях как се опитва да нагъне Киара и ми стана гадно. Още малко щях да кажа да остави младото момиче на мира 😀

# 607
  • у нас
По-скоро Краси се пази за пред камерите. Да не го изкарат гадняр. В реалния свят отдавна да беше я отсвирил, а преди това о*правил.

# 608
Човек ще рече, че наградата за финалистите е 1 милион евро. Не мога да си обясня иначе това отчаяно драпане за оставане - един каменист плаж, по 3-ма в стая без прозорци, заринати от чинии, ядат в пластмасови кутии...момичетата от сезона в Шри Ланка бяха на безплатен Ол инклузив , но тук ми е непонятно.

Виктория звучи толкова адекватно, когато коментира останалите, но стане ли въпрос за нея самата губи всякаква реална представа.

Краси как отиде и се оплака на Киара за лошата какичка, която го тормози Joy не мога....

# 609
Хем боли, хем сърби е работата. Ще видим коя ще получи роза, каквото и да говори май повече си харесва ШерминЪ. Странно ми е това, с Киара изглежда добре да хармонират, съвсем свободно си говорят, нищо общо с разговорите им с ШерминЪ.

# 610
Красимир е безхарактерен тип.
А Шърмън е страшна излагация… да се държиш така с мъж и да те отхвърли по национална ТВ, е това е дъното.

# 611
Ами Йовица ако чуе разказ от трето лице за Филипа  и Лъчо?- за коя ще се бори после? Да влязат малко нови жени.

# 612
По-скоро Краси се пази за пред камерите. Да не го изкарат гадняр. В реалния свят отдавна да беше я отсвирил, а преди това о*правил.

Дори и да я беше отсвирил в реалния живот, пак щеше да е по някакъв мекушав начин - я със съобщение във вайбър, я просто като спре да й отговаря на обажданията. Баш на такъв прилича.

# 613
Хайде още една, на която нищо не й се разбира като приказва. Все едно е лапнала голямо бонбон, който нон стоп въргаля между зъбите си. На Красьо сложиха субтитри, но Джанковицата повече има нужда от такива. Шерми вече говори шести език - мяу.

# 614
Голям смях с този Красимир, толкова го е страх да каже НЕ на шерминаторката, че другия вариант, който му идва да я бутне по стълбите и да я приключи.

Не разбрах Красимир какво накарваше да му пипа Киара, но тя отказа.
Нуя, трябвало да пере. Знае, че има камери в стаята и отива за пране в женската къща.
Малко гнусно - отива натопорчен от Ана и предлага на Киара да го обара.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:58 от mauigirl

Общи условия

Активация на акаунт