🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 882
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 660
Габи не се види какво чучело е. Намира кусури на Калоян - малко театър ми се струва. Тушев е режисьора?

# 661
Виктория да ходи  - пу, за мене Калоян!, и да го взема. Той се дава лесно и даже съдейства. Вики и без подарени листа се навива.

# 662
Не го е грижа, защото не сте истинска двойка. Толкова е просто!

# 663
Тоз сезон стана пълна лудница.
Аз се чудя що не виждам много луди по улицата, че нали нямало място в психиатрии и домове, а те ги натикали в ЕргенинЪ.
Викторията - човека и казва, че грам не я харесва и не го привлича, че не иска да я опознава, но си играе според уговорката с отметката, че, ако има нови момичета и той си хареса някое, уговорката им отпада. Тя се прави на неразбрала и пита как да тълкува това. Wtf, бе Вики, уж не си съвсем глупава, а се правиш от глупава по глупава. Що и бил давал рози, ами щото имате уговорка, бе моме, ей затова. Не те харесва момъка и ти го каза, колко по ясно да стане.

Габа направи драма във ваза с вода, но без цветя, даже и порева. Калоян какъв мискинин, не го е срам да и подари две листа, а да няма цветя. УжасТ някакъв. Срам и позор, на кладата веднага. Обици от листа, ай сиктир. Joy

ШерминЪ се натиска и съблазнява Красун, той па натиска Киара. Лудница.

Фифица лъготи на поразия.

Изобщо всички яко изтрещяха.
Да вземат да вкарват новите персонажи, че тия още малко и ще се избият.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 07:50 от Джаста Праста

# 664
,,Чудесно" промо!
Габчето сърдита все още и в сълзи, Краси не може да избере между Киара и Шермин, направо и двете най-добре 🤣 Джан полудя тотално, може и да го изгонят и него...
Криндж!
То нормалните които останаха не знам вече дали се броят на едната ръка!

# 665
  • София
Джанкарло шъ ги избии в другия епизод, ни гу интирисува. Joy

Всички са яко във филма.

# 666
  • В Града на липите
Джанката пак ще е в пмс. Ще коли, ще беси и ще чупи чинии.
КрасимирЪ е в потрес, че някой може да му откаже. Grinning
Казах ви аз, че тоя мазньоч, който ни сервираха беше затишие пред буря.
Има шанс и утре вечер да ни е интересно.

# 667
Джани Родари, колкото и отблъскващ да ми е, дано да ги запука братя Цър Пър, че и те са свръх дразнещи, агресивни и злобни мишоци 🐭🐭

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 00:01 от Catfish

# 668
Добре, де! Тези старите съквартиранти , докато вдигаха джангър и семейни скандали, къде бяха тримата тенори, новите, те какво обитават?
И защо не видяхме Тъпица как си тръгва от жена, която не я искал такава!?

# 669
Калоян е дърво, а Габи е тъпо парче (с извинение и без).
Боже, боже какви глупости ни показват по ТВ-то.

# 670
Джанкарло шъ ги избии в другия епизод, ни гу интирисува. Joy
Тоя олигофрен, ако не го изгонят след тия псувни, направо са за съд тия в продукцията. Б@си изрода! Без извинение.

И защо не видяхме Тъпица как си тръгва от жена, която не я искал такава!?
Е, тя не е такава, каквато да не я иска. Laughing

# 671
Много ми е трудно да приема, че Габа джуката е зодия Везни. Напълно невъзможно ми е дори.
Везните са доста суетни и изискващи към външният си вид, да не кажем и към околните. Естети. Не само омиротворители, но доста добре изглеждащи жени, които държат много на въшността си.
А за това, че както си седят могат да избеснеят и да те направят на гъ...също е вярно. Хаха
Имам си такива в семейството и в много близкия приятелски кръг.
Мъжете доста си падат по жени зодия Везни. Не виждам такова нещо към Габа. Е, не я познавам де, но , за да влиза в няколко реалитита явно все още търси, което ми е също непонятно за тази зодия, която може да има почти всеки мъж, която Тя прецени.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 00:06 от BlackCat12

# 672
На Киара и Красимир основните им теми за разговор са храната и любовницата.
Не е вярно, тя си търсеше книгата, Simple Smile
Ама на какъв език е тая книга? Щото на Шермин е на иврит 💅🏻

# 673
Тоз сезон стана пълна лудница.
Аз се чудя що не виждам много луди по улицата, че нали нямало място в психиатрии и домове, а те ги натикали в ЕргенинЪ.
Викторията - човека и казва, че грам не я харесва и не го привлича, че не иска да я опознава, но си играе според уговорката с отметката, че, ако има нови момичета и той си хареса някое, уговорката им отпада. Тя се прави на неразбрала и пита как да тълкува това. Wtf, бе Вики, уж не си съвсем глупава, а се правиш от глупава по глупава. Що и бил давал рози, ами щото имате уговорка, бе моме, ей затова. Не те харесва момъка и ти го каза, колко по ясно да стане.

Габа направи драма във ваза с вода, но без цветя, даже и порева. Калоян какъв мискинин, не го е срам да и подари две листа, а да няма цветя. УжасТ някакъв Срам и позор, на кладата веднага. Обици от листа, ай сиктир. Joy

ШерминЪ се натиска и съблазнява Красун, той па натиска Киара. Лудница.

Фифица лъготи на поразия.

Изобщо всички яко изтрещяха.
Да вземат да вкарват новите персонажи, че тия още малко и ще се избият.

Да! Интересно къде изчезнАха новичките трима персонажи? Обрали са ги в този епизод.

# 674
Аз очаквам да го изгонят Джани.Омръзна ми да го гледам как се перчи на хората и заплашва със саморазправа непрекъснато.Това не е нормално.Щял да счупи чиния в главата на някого, ако Габриела била на мястото на Филипа, от миналия епизод.В предишните беше как, ако някой покани Габриела ще го хвърли в басейна..Уж шеговитото му обяснение, ако някой му е легнал на леглото като се върнат, как ще трябва да му оказват първа помощ.Брат, брат гоУеми сме мъже...

Общи условия

Активация на акаунт