🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 868
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 735
Най много ме забавлява Краси, голям образ е. Ако беше жена, щеше да е голяма въртиопашка. 😂 Горкия как се обясняваше на Киара, че Шермин го преследвала и накрая направо ѝ каза тя да се разбира с нея, вместо той като мъж да каже Не, типично като лисица се измъква от скандала. 😆

# 736
Мале, хора, неудобно ми е да гледам Виктория и Тихомир. Сериозно ли го пита защо ѝ дава рози като няма намерения?

# 737
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Боже, какъв мъж е само тоя Красимир, мечта! Мъжкар!! Joy
Как се опита да се скрие зад гърба на Киара: "Иди й кажи да ме остави на мира". Смяла съм се като луда.
С Шермин също беше много смешен. Голямо старание да не я обиди като й каже, че не иска да има общо с нея, та през цялото време се извиняваше с чантата си.
Личната пирамида на Маслоу на Краси: здраве -> храна -> сън -> спорт -> Чантата. JoyJoy

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 21:14 от Reinа

# 738
Красимир не че не искаше да перат, само,че искаше да е без камери. Нали и каза да отидели някъде навън и там да поговорят (разбирай перат). Шермин беше толкова пияна, че май съвсем забрави за камерите.
Краси и Киара са си лика прилика. И двамата еднакво тъпички, но пък идеално си се разбират в тъпотата си.

# 739
  • В Града на липите
Мале, хора, неудобно ми е да гледам Виктория и Тихомир. Сериозно ли го пита защо ѝ дава рози като няма намерения?

И на мен ми беше неудобно и ги превъртях. Flushed
Не съм виждала някой да се влюбва по-бързо от Виктория. На нея човек не трябва дори да й се усмихва, че иначе го приема, като предложение за годеж.

# 740
Боже, какъв мъж е само тоя Красимир, мечта! Мъжкар!! Joy
Как се опита да се скрие зад гърба на Киара: "Иди й кажи да ме остави на мира". Смяла съм се като луда.
С Шермин също беше много смешен. Голямо старание да не я обиди като й каже, че не иска да има общо с нея, та през цялото време се извиняваше с чантата си.
Личната пирамида на Маслоу на Краси: здраве -> храна -> Чантата. JoyJoy

И спане след храната...
Аз и днес се смея като прочета нещо за него SatisfiedSatisfiedSatisfied
По-тъпо извинение за отказ за секс не съм чувала, чантата та чантата. Накрая как вика да я бутне по стълбите LaughingLaughing тя с тия корекции ще бъде като във филма "Смъртта и отива", ще се размести и балкон и всичко.

# 741
А, тя щото Шермин пък не е тъпичка колкото тях двамата. Всички в триъгълника са на едно ниво, че даже и Габа с тях. Виждаме, че иска да е част от харема на султан Краси. 😂

# 742
  • Street of Dreams
Филипа изобщо не заслужава джентълменското отношение и твърдата заявка на Лъчезар. Мега много ме изкефи, освен вече споменатото запазване на достойнството й, и как пред Йовица централно закова с въпроси за предпочитанията й - къща или апартамент и сюблимното - осъзнаваш ли, колко си прекрасна?
Малко мъже са толкова смели и открити, без да са арогантни, на мен това ми е супер тригър и веднага щях да си падна, още повече е умен и никак не изглежда зле, а психо погледа за мен е само плюс.
Джентълменското отношение 😆😆😆пристига от засада.

Всъщност тя първа спаси неговото достойнство, като не му каза "махни си гадните ръце" пред цялата страна.

# 743
Джанкарло шъ ги избии в другия епизод, ни гу интирисува. Joy
Тоя олигофрен, ако не го изгонят след тия псувни, направо са за съд тия в продукцията. Б@си изрода! Без извинение.

И защо не видяхме Тъпица как си тръгва от жена, която не я искал такава!?
Е, тя не е такава, каквато да не я иска. Laughing
Рано е още. Това промо ни показва моменти, които ще се случат поне след Коледа. Шерми обаче за мен беше права поне за едно при разговора с двете си дружки. Защо изобщо тези "техни мъже" сутрин влизат в дамската къща и висят в кухнята да ядат и пушат докато има дами, които още не са станали или пък са по бельо, нощничка, не са се опривили и т.н. Ами не е възпитино и на мен също би ми било неприятно, още повече че помещенията са общи и нямат лично пространство. Криса пък чак дава акъл коя как да се съобразява и да се облича едва ли не в скафандър, когато тези селски бекове са налазили от заранта къщата йм. Виктор гнусара, чак пък щял да забрани на Анифето да влиза в тахната къщи да се къпе и да ходи при Красун. Викторе, я мойто момче си взимай парцалките и при мама в Троян да бъркаш и хапваш шоколадчета, че да си повдигнеш самочувствието, но и самолета, а и може още някой безумен татус да си спретнеш за самобичуване. Вземи и Пешо с магарешките зъбки да те успокоява, че от нерви ще ти изхвръкнат очите от орбитите. Тъкмо ще обсъдите кой от вас е по-истински гей.

Страхотен коментар , Фаталина . Много ме разсмя с последните изречения за Викито и Пепито , кикотя се като откачена , добре ,че съм сама в офиса . И си права 😉

# 744
Султан Краси пхахаххаха не могаааааааааа

# 745
Видяхме по реакцията на Натали, че не е нужна минута и половина, за да реагира някой, а и когато Лъчезар я прегърна след церемонията, специално я попита дали ръката му и прегръдката я притеснява и тя каза, че не и че я закача роклята...

# 746
Добре де, не следя толкова детайлни, но Тихомир защо не се преориентира към Хени ? Та си му беше навита. Не е чак толкова глупав и вижда с каква неадекватна пиявица се е захванал -каква е логиката да продължава с нея? А Виктория , горката, никаква връзка с реалността. Да беше инвестирала малко и в личностното си и емоционално развитие , не само пластични интервенции със съмнителен резултат.
Според мен са го вкарали в продукцията с уговорката да търпи Виктория. Направи някакъв вял опит за комуникация с Хени и до там. Няма друга логика, поради която да си причинява този душевен и физически мазохизъм. Измисли си за причина да я е избрал, че разговора им върви, обаче сигурно вече изчерпаха темите.

Натали определено се срамува, че е такъв тип танцьорка. Ако преди влизането в предаването все още е танцувала, няма смисъл да лъже. Истината винаги излиза наяве. Много по-подозрително е да започнеш да лъжеш, отколкото директно си кажеш всичко. Иначе дори и да е нещо невинно, подозрението си остава. Но тя си е лисичка. Не харесвам такъв тип жени. Хубава е, но го осъзнава и използва много умело. Мъжете си умират за типаж "невинно момиченце" което да защитават.

к.к. Красимир, заслужава вече да го наричаме КрасимирА. И аз съм бягала през прозореца от нахалник, знам какво е да ти се лепне някой, когото не искаш Grinning Обаче ако имах неговото телосложение, едва ли щеше да ми се наложи. Ами искаш да те приемат за мъжкар, дръж се като такъв, не като мишка.

Не мишка , а МИШОК 😄😆

# 747
Следващият епизод вече ще е втори сезон на Ергенът: Любов в рая със заглавие Ергенът: Бой в рая Bowtie
Мда, а аз всеки път си се смея сама, като докато в края на поредния епизод на Любов в рая се появява реклама: Следва Убийства в Рая. То как с такива участници и плосък сценарии накрая някой да не прибегне до убийства.Satisfied

# 748
Я и Габа имала onlyfans

# 749
Много странен монтаж. Два дни ги гледахме в две седмици влачене на епизоди и нищо не се случваше. Сега за два епизода ни завъртяха 10 сюжета на интриги.  От скандал в скандал влизат- Йовица, Фифа и техните семейни проблеми, Виктория пък е като обсебена, любовния триъгълник, истериите на Габи. Довечера пък се очаква и екшън нотка да вкарат.

Общи условия

Активация на акаунт