🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 174
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 840
Джангозе е неприятен, но е прав, за разлика от мазняра Петър.

# 841
За мен Джани беше прав да избухне по този начин. Аз като човек, който много държи да има ред в една къща и много мразя хаоса, бих реагирала по същия начин, ако видя подобно нещо. Също много мразя да се прибират уж чисти и измисти прибори и чинии, а от тях капе мазнина. Повечето го приеха като скандал за битовизми, но на едно място за да обитават толкова много хора трябва да има ред.

За втори или трети път строява всички, все едно е с няколко чина над тях. Това е абсурдно. И е смешно. Независимо от темата, по която проповядва.

# 842
Интересно ИИ на "Гугъл" откъде вади информация, че Хени се казва Елена Димитрова:

# 843
  • София
Ние сме дошли да намерим любовта и да се въргаляме в кочина. Много е зле Петър. Още помня гадните чаршафи, в които се натискаха с Крисито.

# 844
  • В Града на липите
Петър бил дошъл да намери любовта, газейки в кочинката и изравяйки си прибори от пода. Примерно.
Патрул пред хладилника е добра идея. И с една прашка да го въоръжат.

# 845
Голяма кочина!

# 846
Добре де, сега като се гледат по телевизора, не ги ли хваща малко срам как са се излагали така грозно Хенка и Лилка?!
Как го гледат като извънземно Джани! 😂
А Петър е изключително незряло същество, не знам как съм го харесвала в началото! Ама са си лика-прилика с Криси-ПиСи, щото и тя преди малко каза, че не е там, за да се занимава с битовизми! 😆

# 847
Толкова отвратително поведение от Лили и Хени... тези жени не са надраснали пубертета- звучат ми като злобни момичета в училище на 15-16 год. Хени като е в компанията на Лили се озлобява повече и се показва в най-лошата си светлина. Също коментарите на Лили към Виктория са повече описание на самата нея.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 23:14 от BobbyDyl

# 848
За мен Джани беше прав да избухне по този начин. Аз като човек, който много държи да има ред в една къща и много мразя хаоса, бих реагирала по същия начин, ако видя подобно нещо. Също много мразя да се прибират уж чисти и измисти прибори и чинии, а от тях капе мазнина. Повечето го приеха като скандал за битовизми, но на едно място за да обитават толкова много хора трябва да има ред.

За втори или трети път строява всички, все едно е с няколко чина над тях. Това е абсурдно. И е смешно. Независимо от темата, по която проповядва.
Трябва да се преориентира политически. Роден е за ред в хаоса Joy

# 849
Не смятам, че това е сценарий, мисля, че Лили Естер наистина толкова си може.

Тя, че толкова си може , спор няма. Но е поставена задача, според мен. Изведнъж едната реве, та се къса - Ти мен уважавая ли ме, като във вица. Друг намила и яко псува, че ножовете, чашите и чиниите не му били на място и щял да ги строява. А трети джавкат и хапят без повод, при положение, че цял сезон мълчаха.
И накрая мъжете под строй се карат за чинии и прибори.
Въобще не е сценарий, вярвам им.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 23:06 от Diorela

# 850
Петър и Виктор са ми Бийвис и Бъдхед SatisfiedSatisfied

# 851
На Калоян му е скучно Joy

# 852
  • София
Ох, побеснях. Виктория не е цвете и може да се защити, но това беше изключително грозно! Хубаво е, че Фифи взе страна, макар че не успя да ги укроти.
Джани може и да е прав, но начинът е нелеп. Все да поучава, да размахва пръст и тн. Много е смешен. Популизъм.

# 853
Петър рекламира чаршафи в тикток. Ква просвета, кви 5 лева Joy

# 854
Джан малоумен ли е????
Направо се държи като за ниво детската градина!
Тия караници за битовизми са супер неадекватни...

Общи условия

Активация на акаунт