🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 921
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 170
Джани все едно е на опиати. Не разбрах на кого говори докато яде да не го закача и кой беше в леглото завит през глава докато Джани играеше с боксова круша

# 1 171
Аз не разбрах какво  толкова е казал Орлин на Натали? Или може би е останало скрито и не са го излъчили?

# 1 172
На този му хлопа дъската... Това не е нормално. Някакво джудже да се пърчи и беснее все едно е змей горянин. А Габриела аз я отписах отдавна. Язък ѝ за хубостта като няма нищо в главата, на стойност е колкото другите патки!

# 1 173
Орлин мъжете го разклатиха емоционално и сега прави глупост след глупост. Нати не му е виновна. Не е лесно с аборигени като Джани.
Краси му се пере и ще се върне при Шермин. Киара е 100 пъти по-красива от нея.

# 1 174
Аз не разбрах какво  толкова е казал Орлин на Натали? Или може би е останало скрито и не са го излъчили?

Имаха нещо като "тест" колко са подходящи двойките. Него го сложиха с Шерминатора и с Кристина. С Шерминката имаха най-много съвпадения, а той после отиде да говори с нея, че са добър екип. С Кристина имаше въпрос "Възможно ли е да се влюбите един в друг?" и той отговори да. И с двете беше супер мазен. Нищо конкретно не е казал, но по езика на тялото и физиономиите се разбра, че си ги представя в някъв вариант как е с тях. "Шареха му очите", както се казва.

За някого може би това не е притеснително, но все пак тук е 30г. човек без нито една сериозна връзка. Така че съм по-склонна да си мисля, че наистина е женкарче.

# 1 175
Габриела Джанева е класическа мазохистка, очевидно я привличат точно такъв типаж мъже горили и изобщо не заслужава съчувствие. Харесват й садо мазо ролите, 50 нюанса бий ма, обичам та

# 1 176
Те въпросите бяха някви супер общи. На мен 1 грам не ми приличаше Орлин да точи лиги по Шермилингото или Кристина. И после съвсем адекватно ѝ обясни на Натали. Която изглеждаше, че разбира какво ѝ се обяснява. И в следващия момент я дават как реве на Габриела. Странно ми се видя. Иначе тоз Джани съм сигурен, че в реалния живот не се държи така. Всеки, който е тренирал 2-3 години борба ще го размята като прани гащи.

# 1 177
Киара е толкова хубава, естествена, коса като на русалка, кукла, много по-красива от Натали. Според мен тя е малко притеснителна. Вероятно заради това, че досега не е попадала на мъж, на който да може да вярва. Внимава какво казва, затова изглежда леко неразбираемо.
Направо не разбирам как някой може да я сравнява с Ана и да не може със седмици да вземе решение.
Вероятно Красимир не иска грам зор да си дава да сваля жени. Дава им да пипнат мускул и очаква да завият от страст и любов.
Той иначе изглежда мил и грижовен, но има проблеми с вземането на решения.
Киара има желязно самообладание и е много мека към него. На нейно място си представете Габито какво щеше да го направи, ако го усети, че се двоуми.
Напълно нагласена игра от предаването. Усетиха, че не са доразвили драмата с Орлин, създадена от мъжете. Усетиха и Натали, че лесно се плъзга и ето ти драма. Която не би станала, ако бяха играли и те заедно.
Трябваше да сложат хубавата Габи да играе с Петър и Орлин и щяхме да видим тогава вълк да вие и чупи чинии в глави.
Мъжете да вземат да решат дали е коцкар или гей Орлин.
Джани трябваше да се вземе с другата Габи - хем щеше да прави жестове, хем тя нямаше да му крещи, щото ще смее ли.

# 1 178
Джуджан на кого говореше, като изтрещя докато ядеше на масата? Кого заплашваше?

# 1 179
Те въпросите бяха някви супер общи. На мен 1 грам не ми приличаше Орлин да точи лиги по Шермилингото или Кристина. И после съвсем адекватно ѝ обясни на Натали. Която изглеждаше, че разбира какво ѝ се обяснява. И в следващия момент я дават как реве на Габриела. Странно ми се видя. Иначе тоз Джани съм сигурен, че в реалния живот не се държи така. Всеки, който е тренирал 2-3 години борба ще го размята като прани гащи.

Прав/а си, ама по принцип такива неща не се говорят ако сте нова двойка и то в предаване с конкуренция. "Ама ако не се бях запознал с теб, и тн. и тн."
Иначе нищо лошо човек да е искрен, но няма подход това "момче". И на мен няма да ми е ОК, трябва малко да си обигран.
Натали направи интрига с отиването при Габи бижутерката.

# 1 180
  • На морето!
Габи-Булито и Джани ако имат дете, то няма да се роди, то ще влезе взлом в този свят и вместо плач, ще псува на италианско-английски. Сакън!

# 1 181
  • Street of Dreams
На Дениз явно й преля чашата. Досега всички й мълчаха на Шермин, но то не се издържа.
Аз по-рано щях да съм я поставила на място.

Във ФБ са направили колаж за богатото детство и културната среда, в която е израснала Шермин и детските години на Киара, която си мълчи и не се изтъква

Тъжното в случая е, че до едно и също са я докарали. За Шермин имам оправдание за много неща и дори за комплексите й, като знам откъде е тръгнала - никой не избира къде и в какво семейство да се роди. Обаче Киара, дисциплинирана гимнастичка, дъщеря на оперна певица и ректор ли беше? Помня че родителите й са интелигентни и дейни хора. Да стои тази Киара пред Красун и да му се усмихва на "ще ми направиш ли шпагат, хоу хоу хоу" и какви ли не долнопробни "свалки" бяха - няма никакво оправдание за мен! Тя много правилно го усети в началото че е нерешителен и имах чувството, че не може да го понася, сега на синхрон взе да се обяснява колко хубаво им било заедно. Хайде-хайде. Дано играе роля и тя, както всеки в това "риалити".

# 1 182
Джани спомена, че са изпързаляли Стоян

# 1 183
Все си мисля, че ако питат 100 мъже коя жена е по-красива Шермин или Киара, 99 ще кажат Киара. За жалост Краси май е стотният. JoyJoy

# 1 184
Габриела Джанева е класическа мазохистка, очевидно я привличат точно такъв типаж мъже горили и изобщо не заслужава съчувствие. Харесват й садо мазо ролите, 50 нюанса бий ма, обичам та
Възможно е за първи път да е в такава ситуация и да подценява гнева му, защото обикновено е насочен към други хора, а не към нея, но монетата лесно може да се обърне. Възможно е да има баща, който лесно пали и вика много и затова може би е свикнала с такъв тип характер и не реагира. Чисто предположение.
Много коментари не успях да харесам Disappointed Relieved
Киара е много хубава и според мен и се държи много добре с Краси и в сутацията, даже много го търпи с тази 'нерешителност'. Не би следвало да е тоолкова труден избора- едната се държи с него като с човек, който иска да го опознае, другата се държи с него като с изтривалка и от време на време си пъха бюста в лицето му .. знам ли, може и да е труден избора Grinning Grinning зависи от човека.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 01:05 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт