🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 963
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 185
Бат Красьо ( известен явно в средите на бръмчалките , Лили, Габа, Емили си го познават )  си пада точно по такива , като Шармин . С много по-изплезен език беше в ухажването на Шармин.
Киара е хубава  , но наистина е доста глуповата . Тя просто изречение не може да формулира  и тук Шермин е права.
Наталито се е поддало на манипулациите на Джани , Лили, …. ( още двама изреди , които й обърнали внимание   , че на Орлин му шарели очите ) и удобно забрави флирта си с новите момчета.
Не мога са повярвам , че на тая земя стъпват такива примати, като Джани -  агресивен,  малоумник , изявяващ се като последна инстанция по всички теми., той дебилът вече е определил и кой за кого е подходящ Simple Smile А на мен ми е и очеваден грозник-ръбест , с малоумна физиономия, нисък , а той бил някога си модел Simple Smile

# 1 186
Виктория няма милост...За вечерята, в която ще задава въпрос какво мислиш за красотата и какво мислиш за моя външен вид е избрала жабешко-зелен сет, дънково яке и цикламено-розова фльонга, вързана абсурдно на върха на главата...

# 1 187
Бат Красьо ( известен явно в средите на бръмчалките , Лили, Габа, Емили си го познават )  си пада точно по такива , като Шармин . С много по-изплезен език беше в ухажването на Шармин.
Киара е хубава  , но наистина е доста глуповата . Тя просто изречение не може да формулира  и тук Шермин е права.
Наталито се е поддало на манипулациите на Джани , Лили, …. ( още двама изреди , които й обърнали внимание   , че на Орлин му шарели очите ) и удобно забрави флирта си с новите момчета.
Не мога са повярвам , че на тая земя стъпват такива примати, като Джани -  агресивен,  малоумник , изявяващ се като последна инстанция по всички теми., той дебилът вече е определил и кой за кого е подходящ Simple Smile А на мен ми е и очеваден грозник-ръбест , с малоумна физиономия, нисък , а той бил някога си модел Simple Smile
Модел беше на 12-13 и оттогава други постижения няма, ако това въобще го броим за постижение.

# 1 188
В промото са с официално облекло, идва ли вече церемония?

За свадата Дениз/Шермин, склонна съм да взема страна на втората. Щом им е отстъпила на лела Криси и Дениз да се гримират там, поне могат да я оставят да се изкъпе спокойно. Дали 5 или 15 минути, нейна си работа. Очаквах Шермина да я нареди на турски, нали са си етнически посестрими...Даже общи клиенти имат.

Натали започна да осъзнава, че с мяукане не се стига далече, за това пусна сълзите. Обиграна е. Но тук е сред хиени.

Киара не спря да си пипа косата, какви са тези тикове, да се лекува.
Бат Краси му се пере, че не е прал скоро, минаха 3-4 седмици. Ще припадна ако даде роза на Шермин.

Айде вече Ц-Е-Р-Е-М-О-Н-И-Я!!!!

# 1 189
За мен Киара звучи по-добре от Шармин, тя сиправи добре изреченията , разбира се какво иска да каже. Шармин казва несвързани неща, които изобщо не са по темата. А английският ѝ беше на нивото на първокласничка, но тя твърди, че го говори перфектно. Когато в една къща има 11 души, е нормално банята да се използва от повече от един човек, особено ако някой се къпе повече от 5 минути.

# 1 190
Хуан Пабло е високорисков и никак няма да се учудя, ако стигне до затвор, преди да го удари андропаузата и се кротне. Или най-малкото да си има проблеми със закона. Габриела е напълно оперирана от инстинкт за самосъхранение.

# 1 191
И не мога да си обясня как са допуснали този безмозъчен индивид вътре. Може би, както някой спомена, той и Габриела са били двойка, преди да влязат, което не я прави по-нормална.
Между другото, няма ли глоби за излъчване на агресивно поведение по телевизията? Трябва да бъдат глобени за обидите, които Джани и Шармин изсипват към останалите ученици.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 05:23 от Zara73

# 1 192
Да, докторът го строиха в три редици за думите към Лили. Оттам насетне всеки обижда както си иска и няма последствия...

# 1 193
# 1 194
Хуан Пабло е високорисков и никак няма да се учудя, ако стигне до затвор, преди да го удари андропаузата и се кротне. Или най-малкото да си има проблеми със закона. Габриела е напълно оперирана от инстинкт за самосъхранение.
Високорисков е по телевизията. Въобще не го виждам да се петляви така в реалността. Обаче как включва на диалект като почне да се прави на лют и да псува! 🤣 Мяк-мяк-мяк майкъ ви шъ ивъ..

# 1 195
Абсолютно всеки един от тези хора вътре не са ок. Как ги избраха такива , направо не знам. Честно

# 1 196
Анна: Всички знаят, че ходиш с 60-годишен.
Дениз: Този 60-годишен не те ли покани да се возиш в неговата яхта?
Анна: Да, но аз не отидох.
Дениз: Да, защото умря!🫢
Номер едно са!!! Бардака е пълен!

# 1 197
Пенко нямаше как да не го строят, коментарът му беше расистки. В някои държави се засягат, ако дадеш банан на афро и тем подобни. Та е модерно да се внимава и не засяга тази тема…
Другите си се обиждат на професии 😂

Да, докторът го строиха в три редици за думите към Лили. Оттам насетне всеки обижда както си иска и няма последствия...

# 1 198
Какъвто и да му е коментарът, никой не ги кара насила да излъчват точно това. Ако не бяха го излъчили, ние дори нямаше да знаем, че е изкоментирал нещо. Те можеха и зад камера да го скастрят, ама не.

# 1 199
  • София
Анна: Всички знаят, че ходиш с 60-годишен.
Дениз: Този 60-годишен не те ли покани да се возиш в неговата яхта?
Анна: Да, но аз не отидох.
Дениз: Да, защото умря!🫢
Номер едно са!!! Бардака е пълен!

Е това вече е страшно дъно. БТВ много се излагат с излъчването на това нещо, а ще има и още един сезон. Спрях да го гледам, само ви чета Вас. То цялата простотия в страната на едно място са я събрали. За мен въпросната дубайска вместо да си вдигне цената, доста даже я занижи. Дъно, пишман психоложката и тя - както с грим и без грим са две различни жени, такава си е и в отношения - то се вижда. Радвам се, че подобен тип хора са много далеч от моето обкръжение.

Общи условия

Активация на акаунт