🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 902
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 200
Те въпросите бяха някви супер общи. На мен 1 грам не ми приличаше Орлин да точи лиги по Шермилингото или Кристина. И после съвсем адекватно ѝ обясни на Натали. Която изглеждаше, че разбира какво ѝ се обяснява. И в следващия момент я дават как реве на Габриела. Странно ми се видя. Иначе тоз Джани съм сигурен, че в реалния живот не се държи така. Всеки, който е тренирал 2-3 години борба ще го размята като прани гащи.
Лиглата Натали се филмира, защото Орлин отговори на въпроса й(С коя там има най-много допирни точки?), че това е Шерми. Абе и двамата са от детската градина по акъл, но Нати го превъзхожда по обиграност във флирта ине на него, а на нея и шарят очите. Видяхме я с новодошлите мъже как мяука и се прави на лолитка. Киара си е много точна и ако забие някой от новите няма да сгреши. Да взима Радо на черната боа или Лъчо, че онзи фитнес тренер ми е още много дечко и да се спасява от Красьо тъпият, загорял, селски бег. Абе къде го бат Маке бре? Да не се е удавил в морето от мъка?!  Неговата Дулсинея пак нещо се включи доста екзалтирана и нахилена. Да не й се налага пак да се обяснява, че някой против волята й я бил пипал по гъ..а. Анка нали уж се къпа и Криса уж се къпа, пък косищата им пак мръсни, че само шапки нахлузват повечето. Моми, то само с гримирине по 1 час и попиване на пиргите не става, нещо така шампоанче, а ако няма поне сапунче ползвайте. Ама аз все забравям, че там сте заради любовта и мърлявщината ви няма никакво значение. То това да си почистиш къщата и да се изкъпеш си е битовизъм и не е за възвишени персони.

# 1 201
Абсолютно детинско и нелогично беше поведението на Натали.Слуша съвети от Джани😀Който продължава да псува и да заплашва.Силно се надявам, че все пак ще го изгонят.Наталка ревнува Орлин от Кристина 🤯 която заяви, че споменатия за нея е гей и няма нищо мъжествено в него.Изобщо всички са превъртели.

# 1 202
По темата "баня гейт" съм на страната на Шермин. Не можеш да си занесеш душа в хола, но можеш да си пренесеш един несесер гримове навсякъде. Каквато и да е Шермин, не е ок Дениз да я гони от банята по този начин. Освен това, докато двете се караха, а Кристина се обличаше в хола и се оглеждаше в огледалото, ясно се виждаше, че има доста място до нещата на Шермин, където Дениз да си сложи гримовете и да се оправи. Дениз загуби много време докато се опитваше да изкара Ана извън нерви, за което време Ана щеше да се изкъпе, вместо да се разправят. Ако бях на мястото на Ана, Дениз щях да я изхвърля през вратата. Всеки има правото да се изкъпе на спокойствие, дори и Ана. На Дениз не й беше толкова зор гримирането, просто искаше да се заяде с Ана и да я извади от равновесие. Която и друга да беше в банята, Дениз нямаше да се заяжда така.

# 1 203
Което показва що за ужас е тая Дениз.
Страшна мастия. Едва се сдържа да си покаже изцяло гадния характер.

# 1 204
Ако не беше "баня гейт" щеше да е "нещо друго гейт". Шармин си каза преди време, че винаги си връща, а сега е раздрусана от въпроса дали ще си гледа децата. Какъв ред са си създали по отношение на банята, огледалото и т.н. - не знаем и не знаем кой е нарушил неписаните правила, нито знаем дали тези разправии са инцидент или "традиция", ама повече клоня към второто. Май в тази посока изкоментираха Габи и Криси. Пак преди време ставаше дума и за някакви паник атаки от страна на Ана. Има си нещо не съвсем устойчиво в психиката и поведението. Аз не рабрах каква е драмата около името "Шермин" - кой го е измислил и защо преди държеше на него, а сега ѝ е неприятно. Като се сложи и профила "Бурачек", нещо съвсем се разклащат нещата. Не помня някоя приятелка или дори само позната да се е кичила с фамилията на гадже, та дори и на мъж, с който живее, без да е женена.

# 1 205
  • густо майна Филибето
Монтажът е добър, така извъртяха нещата, че Шермин започна да ми става симпатична  Grinning
Любопитно ми е ако дадат възможност на нея и Орлин да си говорят, на среща например, какви ще са темите, извън ИзраелЪ.
 Орлин е много интелигентен, Натали ми простее до него, но пък компенсира с красота. Не се иска много акъл да се сетиш, че въпросите са подбрани от продукцията с някакви очаквания за развитие на отношенията. Доколкото си спомням, Орлин смята, че с жената до него трябва да си поделят до някаква степен разходите, докато Шермин е на друго мнение. Оттук да се тръгне, е ясно колко са съвместими.
Изглежда, че неслучайно го комбинираха с Кристина, има нещо там, независимо от нейните подмятания, че се държи като гей.
 Аз съм друго поколение, но нищо гейско не забелязвам. И не разбирам защо мъж на 30г трябва непременно да живее отделно от родителите, за да се заяви като мъж.  Джани не знае ли, че в Италия много голямам част от мъжете живеят с родителите си, поне докато се задомят, а това там обикновено се случва след 30-та година? Това някаква нова привнесена мода ли е? Като говоренето на английски на Габи? Толкова добре го говори, че Калоян не разбра какво казва 😂
 Габи също преиграва с тази букетна драма, може да са я сръчкали от продукцията, че е в предаването с друга мисия, и има нужда да влезе в светлината на прожекторите най-после.Ако има поне малко искреност в претенциите ѝ, значи ѝ е много важно да се сравнява с останалите жени, и Шермин е права, че ѝ завижда.
 Аз много бих се зарадвала на креативността на Калоян, да поднесеш букет е най-лесното.

# 1 206
  • somewhere near the sea
Те въпросите бяха някви супер общи. На мен 1 грам не ми приличаше Орлин да точи лиги по Шермилингото или Кристина. И после съвсем адекватно ѝ обясни на Натали. Която изглеждаше, че разбира какво ѝ се обяснява. И в следващия момент я дават как реве на Габриела. Странно ми се видя. Иначе тоз Джани съм сигурен, че в реалния живот не се държи така. Всеки, който е тренирал 2-3 години борба ще го размята като прани гащи.
   Абсолютно съм съгласна- продукцията ги нагласи, за да заври манджата. Да бяха питали "В момента ден ли е?", "Слънцето грее ли?"; "Водата мокра ли е" щеше да има съвсем пълно съвпадение, Шашма щеше да е на върха от екстаз, а Наталийка щеше да напълни басейна веднага със сълзи.

Габриела е голямо клише. Всички плеймейтки, когато ги питат какъв мъж харесват, отговарят веднага: "с чувство за хумор" и "да ме разбира"..., че и тя така. Не може да го трае, ама нали трябва да влезе в праймтайма, иначе за какво да си губи времето. Колежките се отчетоха с по 1-2 скандала, тя не бива да изостава.

За крайно отблъскващите същества Лили и Хени нямам думи.

# 1 207
  • Be realistic - plan for a miracle.
Относно 60-годишния, става дума за Христо Сираков (Стоте манекенки), на когото Дениз беше една от държанките точно преди той да почине. Веднага след това тя влезе в първия Ерген и там обясняваше как загубила “любовта на живота си”, една “много нестандартна връзка” заради възрастовата разлика, но “уникален човек” който й липсва, защото чувствата били истински.

# 1 208
  • София
Аз пък съм на страната на Дениз в скандала. Тя е влязла първа, така че или Шермин чака малко или разчиства тоалетката, която са я оставили само тя да ползва, тъй като така я задръства, че няма място за друг. Те я показаха няколко пъти, няма място едно червило дори да се сложи там, беше купчина. За 10 секунди щеше да си събере малко нещата и да направи едно ъгълче място за Дениз. Ако ще изкарваш някого от банята и искаш да ти направи услуга, трябва и ти да му създадеш поне минимум комфорт.

# 1 209
Ако имаше ред в тази къща и участниците - и от двата пола - не бяха такива мърльовци, едва ли щеше да се стигне до тази драма. Доколкото съм останала с впечатление, дефицит на огледала няма. Ако гримовете им бяха подредени в несесер, както е нормално, такива дискусии нямаше да има, просто щяха да си вземат несесерите и да седнат някъде да се гримират.

Но ние виждаме в каква кочина живеят и не е реалистично да се очаква нещо такова от тях. Всичко е разпиляно, нахвърляно на камари, разхвърляно, отврат.

# 1 210
Учудих се как за 5 минуни Шермин щеше да се изкъпе тази дълга коса, да се насапуниса тялото и да го изплакне. То само измиването на тялото отнема 10-15 минута. Явно аз се къпя бавно. Joy
Натали е противна също. Не мога да понасям да говори глезено. Ужас. Много разглезено момиче.
Дениз вече избухва голямата злоба. Не може да се прикрива вече.
При следващия епизод какво Джани ще се развихри пак? Какво е това псуване? Ужас. Той е за изхвърляне от предаването. Показа какъв мачо е. Бях права. Този е насилник. Не знам Габриела как стои при него, ако наистина са двойка още от преди предаването, както подозирам. Тя е много красива, но умственият й капацитет е под всякаква критика.
Хахаха призна Шермин, че е безработна. Хареса ми разпита от страна на Хени към Шермин. Във всяко следващо предаване самата тя се разкрива какво работи. Това се казва сам да се закопаеш.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:10 от Анонимен_7

# 1 211
Аз пък съм на страната на Дениз в скандала. Тя е влязла първа, така че или Шермин чака малко или разчиства тоалетката, която са я оставили само тя да ползва, тъй като така я задръства, че няма място за друг. Те я показаха няколко пъти, няма място едно червило дори да се сложи там, беше купчина. За 10 секунди щеше да си събере малко нещата и да направи едно ъгълче място за Дениз. Ако ще изкарваш някого от банята и искаш да ти направи услуга, трябва и ти да му създадеш поне минимум комфорт.
Е, как ще си принесе гримовете....нали не била чистачка.
Дениз каза, че досега така се е къпала и е нямало проблем до тогава.
Шермито е нещастна жена на 27г., представя ни живот, на който никой не и вярва.
Казва, че владее руски език, което е добре за нея. Доста рускоговорящи блогерки се мяркат из нета да дават съвети- как да станеш трета съпруга на арабин от ОАЕ.

# 1 212
  • София
За скандала между Шермин и Дениз, според мен Шермин беше права. Има право на лично пространство - да е сама в банята поне за 10 минути, когато се къпе. Но, тъй като не я понасям, страшно се изкефих как Дениз, със спокоен тон, я изкара извън кожата до степен да крещи, като махленска циганка на някакъв пазар. Браво Дениз Joy

Забелязахте ли Хени как дискретно си подуши дясната мишница, да провери дали намирисва, докато Лили и Краси си говореха на шезлонга. Много се смях Joy

Връщам се да ви чета

# 1 213
Не мога да разбера защо хората нападат Дениз в ситуацията. Досега искахте Ана да я сложат на мястото й и когато другите почнаха с нейните камъни по нейната глава, хората взеха пък да я съжаляват. Че тя се държи арогантно през повечето време, с нея не може нормално да се комуникира. Даже Дениз доста я търпя.

# 1 214
Виктория е безумно жалка ,как пък не се усеща ,че Тихомир не я иска.
И наистина има нужда да си пооправи външния вид ,зле се облича ,зле се гримира ,зъбите и са покъртителни.

Дениз ми е по-неприятна от Шермин ,още не съм стигнала до скандала ,но да си кажа.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:43 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт