🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 530
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Be realistic - plan for a miracle.
Кога се е казало, че Габриела е биполярна? Според мен го е казал просто лаф да става, един вид епитет, обида...

# 1 426
Скрит текст:
Излезе криминалното досие на побойника Радослав Куцев от "Ергенът: Любов в рая"

Изгоненият за физическо нападение Радослав е бил арестуван два пъти, като настоящият му арест е трето провинение

Вчера стана ясно, че Радослав Куцев, който отбеляза най-краткото участие в риалити формат у нас - в "Ергенът: Любов в рая", сега е разследван за зверски побой над приятелката си и за домашно насилие. За това съобщават източници в Софийската районна прокуратура, която е начело на случая.

Радослав, който бе прогонен от любовното риалити "Ергенът" едва 30 минути след влизането си във формата, защото събори Габи Бланко от стола ѝ, се оказа стар познайник на органите на реда и на Темида. Той има криминално досие и е осъждан два пъти в миналото.

Едното му задържане е през 2016 г. и е за притежание на 37 грама марихуана. Тогава Радослав Куцев е сгащен в Бургас и погнат за разпространение на наркотици. Районният съд в морския град осъжда ергена на 7 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

През 2017 г. Куцев е спипан в Асеновград. Този път ергенът е арестуван заради хулигански прояви и буйстване на обществено място. Магистратите в Асеновград се оказват благосклонни към нарушителя на закона. Темида осъжда Куцев на 6 месеца пробация. Два пъти в седмицата рецидивистът се вижда с пробационен служител, който се опитва да му влее акъл в главата и да го вкара в правия път. Това очевидно не постига желания резултат, защото сега Куцев отново е под прожекторите на разследващите, но този път в София.

На 11 октомври ергенът е арестуван за нанасяне на побой над приятелката му, с която живеят заедно. Грозните сцени се разиграват в апартамент в София. Според разследващите рецидивистът пребива приятелката си, души я и я удря в главата. Материалите от разследването вече са предоставени на прокуратурата, която разследва случая. Куцев е оставен в ареста за 72 часа с прокурорско постановление и го грозят няколко години зад решетките. Ако съдим по криминалното му минало, то най-вероятно присъдата му ще бъде ефективна и този път ще види вътрешността на килията.

Радослав Куцев стана "известен" като най-бързо изгоненият участник в "Ергенът" - абсолютен рекорд, с който обаче не бива да се хвали. Той бе изхвърлен от екипа на продукцията, след като се държа арогантно и грубо, обиждайки участничките в романтичното предаване, и дори си позволи да прояви физическа агресия към едно от момичетата, без да се притеснява, че го прави пред няколко камери и цяла България ще гледа проявата му. Охранителите в предаването веднага се намесиха и показаха вратата на стария познайник на органите на реда. Тогава освен охранителите влезе и жена от продукцията, която каза на Габи, че не може да си обясни как това се е случило, защото всичките участници са проверени за криминално минало, а им е правен и психотест. Габи бе съкрушена от проявеното насилие срещу нея, както и останалите участници в шоуто.

Тук е важно да отбележим, че продуцентите на шоуто от bTV наистина е нямало как да знаят за предишни кримиизпълнения на здравеняка, както и за това, че е съден 2 пъти. Причината е, че е реабилитиран през 2023 година и при справка излиза, че има чисто съдебно минало, което е далеч от истината.

Радослав Куцев обаче твърди, че случилото се не е точно така, както е представено, и има предистория. Витаят и слухове, че ергенът е бил замерен със стъклена чаша. Това обаче никак не опровергава насилствените му тенденции, а последвалия инцидент през последните дни потвърждава, че изхвърлянето му от любовното шоу е било правилното решение за безопасността на всички.

Извън телевизионния формат Куцев се представя като модел, фитнес маниак и собственик на малък бизнес.

"Пред камерите играех роля - малко бохем, малко непукист. Истинският Радо е доста по-различен", коментира неотдавна той. Други обаче са категорични, че това не е първият случай, в който Куцев проявява агресия към представителки на нежния пол. По данни на "България Днес" няма такива официални оплаквания или жалби.

https://fakti.bg/life/1007358-izleze-kriminalnoto-dosie-na-poboi … genat-lubov-v-raa

За маниак,явно е маниак...и има здрав гръб,за да си позволи ..това лежерно правосъдие...
Може ли да не цитирате един километър безсмислен текст, който вече е обсъден, за да го коментирате с едно изречение!? Или, ако много държите, да го сложите в скрит текст.

И на мен не ми беше ясно, защо Габи се занимава с Джани, все пак интелигентна изглежда, но един минал епизод Джани сам обясни, в какво е врътката - тя е биполярна. Той е нарцист и заедно са перфектната двойка.
Скрит текст:
Доста скучно ми е вече.

Този Краси е направо плашещ с нерешителността си на тази възраст. Има тинейджъри, които по-бързо и твърдо вземат решения.

Джани не мога да го трая. Покрай него и Габриела почна да ме дразни. Какъв човек трябва да си, за да търпиш и харесваш такъв "мъжкар" около себе си.

Виктор и Петър и те са ми неприятни и дразнещи.

Лол, хареса ми Кристина как подреди Петър на въпроса с бройките на играта с кутията. Не знам за батки, ама редпил делулута определено са подбирали с черпак.

Честно казано, ми стана смешно същият този, като започна да обяснява, че бил човек на културата ли какво каза, а му се налагало да говори за чинии и чаши. Ама иначе с охота цитира заучени фрази на разни орангутани.

Виктор ми е супер лицемерен пък. Ако наистина е с Криси след предаването, смятайте как доказва на Орлин теорията. А колко ропта против него, че, не, как така ще си зарежеш избора за друг по-подходящ за теб човек.

Самият Орлин и той ми е странен. Но с Натали чисто физически са ми най-приятната двойка.

Габи и Калоян и още двайсет пъти да се скарат за ефирно време, все така безинтересни ще си останат.

Виктория не я разбирам защо сама се унижава така да се моли за внимание на този... забравих му името. Уж и двамата за играта, но май на него му излязоха криви сметките. Тя много обсесивно го преследва, така правеше и с Алек. Но този с приятелчето си й се подиграва направо. Тъжната му семейна история не го оправдава даесе държи така... А другият, Радо, и той, като го слушам как ръси глупости на килограм, докато си говорят само мъжете - ъгх. По-зле е от Виктория, Лили и Хени взети заедно.

А те и трите са си доказани грубиянки. В предаването делят една съдба, но вместо да се подкрепят, седнали да се обиждат.

Филипа много се оплете. Този пък Йовица, спасителят на честта й, го виждам отсега как се подготвя да е следващият чичо Марти и да я хвърли под влака в Преди обед и тем подобни, след като тя го зареже.

Иначе е забавно как Дениз и Кристина четоха конско на Шермин, че е разхвърляна, а после оправдаваха протежетата си за тяхната немарливост.
И за вас важи същото! Като се нанасяте в темата ей така, щото било много интересно, поне се научете на правилата при интернет общуване.

# 1 427
Такива като него винаги ще те обвинят, че си луда, истерична, биполярна и каквото от сорта се сетиш. Аз от момичето, като изключим, че много пуши, не съм видяла лошо. Мека е с всичко, когато я дават, изслушва ги. Не сме я чули да повиши тон, пък ако беше щяхме. Тая продукция рядко го спестява.

# 1 428
И на мен не ми беше ясно, защо Габи се занимава с Джани, все пак интелигентна изглежда
Ако става въпрос за Габи Бланко, те са си градски Джан Микеле (както и с близнаците). А другата Габи просто я наричаме Габриела (за да различаваме двете), а по паспорт май и двете се казват Габриела.  В реалния живот силно се съмнявам Джан Микеле и Габриела да са още заедно.

# 1 429
  • Пловдив
Твърди се, че всъщност Габи Бижу (това ми хареса на мен, не съм убедена, че "ние" всички пишещи тук я наричаме Габриела, нека не обобщаваме така) и Джани са заедно все още, тук неколкократно се е споменавало. А дали е така наистина, ще разберем около Нова година.

# 1 430
Ами то за някои да кажеш, че не са видели любимците им какви са ги вършили зад гърба им, но Габи Бижу си го вижда нейния хубостник в цялата му прелест, нищо не я задържаше и там да е с него, можеше да си пробва късмета с някои от новите, но тя като мафиотска съпруга вярно и чинно се държи за него. Склонна съм да вярвам, че си пада по такова поведение. Киара казвате огнена, страстна....за мен е такава флегма, че огънят нещо ми се губи, но определено е по- малкото зло от ШерминЪ. Изобщо лепнаха се за първите си избори и край...Женени с деца. В Диви и красиви се престрашиха да си нарушат спокойствието и се получи по- интересно и успешно. Тия тук нещо погрешно решиха да ни се доказват колко са верни и праведни. Но в другия формат много успешно ги насочиха един към друг, явно и тук се мъчат като Шермин с Орлин и Кристина пак с него /уж за гей набеден горкия/, но нищо не се случва, а явно те забелязват сигнали следейки камерите

# 1 431
Може би и Габи Бижу и Петър може нещо да се получи, но точно тази линия сигурно и самите продуценти ги е страх да я експлоатират...

# 1 432
Да, наистина настана такава скука, че трябваше да сложат подзаглавие на сезона "Женени с деца". Аз вече препускам през епизодите онлайн, толкова вече няма нищо ново за гледане. Даже в сериалите тип "Дързост и красота" имаше повече динамика и неочаквани моменти и обрати! Дано днес да дойде заветната церемония, че това вече на нищо не прилича.

# 1 433
Скучни епизоди, даже досадни. Колко време ще се точи всичко това. Защо толкова серии? В американския вариант са общо 110 серии за 10 сезона.

# 1 434
  • София
Дали ще ги съберат както предишния епизод, за да се види при кои са се развили отношение и при кои са се счупили и евентуално защо, това бих гледала.

# 1 435
Преди малко гледах на запис епизода. Само на мен ли ми направи ужасно впечатление как Джани хвърли един нож в кухнята тъкмо като Габриела минаваше пред него и уцели някаква дъска за рязане, сложена на стената?!? Ами малко, ако се беше забавила Габриела, щеше да я наръга направо нея…
Останах в потрес. Тя му се скара. Заради драмата с Орлин май беше агресирал. Не си представям какво би било съжителството с него. Вероятно всеки ден ще се яде бой, ако нещо не му хареса и ще обвинява жената до него, че тя го е предизвикала.

# 1 436
Bachelor in Paradise , по чийто тертип е създаден нашенският ерзац Ерген в рая се създаде преди 6- 7 години ,не помня точно като spin off на съответните Bachelor и Bachelorette. Идеята беше на участници и от двете реалити  както и на нови лица да се даде нищо като втори тото шанс да намерят тая пуста любов по телевизията. Затова и тук виждаме стари , втръснали муцуни. Но тук  досега са минали 4 ергена без женски вариант , затова и листата е къса.

Нямам идея когато се купуват права на някаква телевизионна продукция , доколко трябва да се следва линията на оригиналната продукция и какви права за промяна се дават.
На нашия освен името и това ,че участват мъже и жени приликите с оригинала свършват до тук.
Първите няколко години Bachelor in Paradise се снимаше в един доста луксозен курорт близо до Пуерто Ваярта на Бандерас бей в Мексико.
Обстановката разбира се нямаше нищо общо с low cost почивката на Родос. Но и на американския пазар парите са други.
Тази продукция има дълга история и е доста популярна тук. Гледала съм доста сезони.
Разликите с БГ варианта са много. Разбира се , пазарът тук е друг , но аз говоря за каста.
Не , че и тук не се включва някой или някоя по -така във всяко отношение. Я обича да си попийва , я с малко по- освободено поведение.
Но такъв вулгарен, просташки и понякога определено типична вербална агресия език никога ,ама никога не съм чула. А и някой да го е показал зад кадър моментално е изхвърчал.
Както бях писала преди аз лично престанах да го гледам след като преди няколко години заради буквално изсмукан от пръстите расистки скандал изгониха дългогодишния водещ , когото харесвах , а и много хора направиха това.
Освен това момичетата участнички във всеки един от трите формата сами купуват роклите си за участие, сами се гримират. След това споделят , че някои влизат в дългове от по 10К $ за да си осигурят рокли за целия сезон- това е условието. А може и да изхвърчат още на първата вечер.
Определено беше приятно , имаше интрига правеха се дискусии както тук , хората имаха фаворити.
Аз и затова започнах да гледам българският Ерген , но се ужасих и от каста и от коментарите на , които попадах.
Докато не намерих този форум.

# 1 437
Този Джани трябва да го изгонят.

# 1 438
Те пак заглеждали Габриела.Този е пълен психопат .Сега пък Орлин заглеждал, според промото за довечера.Да и слага фереджето.😄Петър, Орлин всички я гледат .Да гледат хубава жена е, теб какво те интересува джудже злобно...
И да на мен ми направи впечатление как забождаше ножове по стената, защото е ядосан.Пълно хахо.Държат го за сеир, после като пребие някоя в реалния живот продукцията ще се разграничи от него и ще каже, че нямало как да знае че е такъв човек🙄

# 1 439
Пак, че още не го е завъртял, че Габриела не е заглеждала някого. Тогава вече не ми се мисли какво ще ѝ се пише. Ужасно агресивен и първичен тип. Това е пример за мъж, от който жените трябва да бягат.

Общи условия

Активация на акаунт