🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 440
Само аз ли виждам режисурата на продукцията и в отношенията с харема на Краси, и в скандала с чиниите и изобщо навсякъде. Мисля, че само скандала с Дениз и Анчето си беше оригинален. Все пак знаем какво гледахме две седмици.

# 1 441
Аз не разбрах кое точно семейство на ШерминЪ е заможно? Т.е. майка ѝ в комбинация с кой мъж? И от кого е получила безупречното си възпитание?

# 1 442
Все още не мога да разбера тази пошла простотия с примати и нискочели същества защо още е в праймтайма на национална тв!!! Като ще правят нещо, ами да подберат каста особено при мъжете, мутри тъпоъгълни и сексисти-расисти с по две мозъчни клетки да не вземат. Толкова ли е трудно да изгледат една американска или бритиш версия като по-попупярни и да видят какви хора са там като визия и държание, дори лошите момчета там са класи над тези тук.
Като не могат да осигурят хубава вила и локация и по-нормални хора да не се хващат да правят поредният Балксански бъркоч. Сори Балканският ориент манталитет не е ЯК , а е кофти и първичен.
Или пеперуТки или мутри в БГ предаванията, не смятам, че това е извадката само в България.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:00 от Stine Jensen 729211

# 1 443
Stine Jensen, напълно се съгласявам, имах съвсем други очаквания! Ергените досега бяха доста по-свестни от мъжете вътре. А има и шоуто с по-нормални момичета - вторият сезон на Диви и Красиви. Там тези с операции бяха по-малко от тези без. Значи има как, но тук просто са подбрали такъв каст.

Наистина Орлин и Наталия за мен с всичките им кусури са най-нормалните вътре.

# 1 444
Тези кофти битови условия са 2 в 1 ефект, хем тънко за продукцията, хем предпоставка за конфликти, както видяхме

# 1 445
Аз не разбрах кое точно семейство на ШерминЪ е заможно? Т.е. майка ѝ в комбинация с кой мъж? И от кого е получила безупречното си възпитание?

Въображаемото...

# 1 446
  • София /Абсурдистан
Аз не мисля, че някоя мома там е дошла в предаването за да си търси мъж. Всички са дошли да стават известни. Нали са инфлуенсърки, трябват им последователи. Сякаш друга работа в БГ няма. Има, но трябва да се работи, а така е по-лесно. Няма лошо де.

# 1 447
Мъж ще намерят след това.

# 1 448
Аз не мисля, че някоя мома там е дошла в предаването за да си търси мъж. Всички са дошли да стават известни. Нали са инфлуенсърки, трябват им последователи. Сякаш друга работа в БГ няма. Има, но трябва да се работи, а така е по-лесно. Няма лошо де.
Междудругото четох, че Габа джуката е тип хостеса в някакво заведение. Защо я пишат като инфлуенсър ..

П.с: кажете моля, как скривате текстовете тук? Не искам чаршафи..

# 1 449
Най-вероятно от израелеца. Беше споменала, че имал огромна къща на няколко етажа и прислуга.

# 1 450
Най-вероятно от израелеца. Беше споменала, че имал огромна къща на няколко етажа и прислуга.

В един епизод обясни на Хени, че той е починал и там вече нямат нищо и затова са се прибрали в България.

# 1 451
  • Варна
Скрит текст:

В един епизод обясни на Хени, че той е починал и там вече нямат нищо и затова са се прибрали в България.
Преди да почине обаче "И той се оказал измамник".

А са се прибрали за да не вземат брат и в казармата.

# 1 452

Ако е бил богат, как така майка й и брат й са останали без нищо? Съмнява ми се да е бил богат. Поредната измислица на Шермин.

# 1 453
Евреите са пословично хитри, може нищо да не е оставил в завещанието на майка й.
Или да е оставил само дългове. Laughing

Тези кофти битови условия са 2 в 1 ефект, хем тънко за продукцията, хем предпоставка за конфликти, както видяхме
Ами и откъм тях ми е скучно. Като е гарга да е рошава, щеше да е хубаво да има повечете отпор срещу Шермин и Габа. Много си ги пазят тези двете кокошки от продукцията, обаче. И другите сякаш не смеят да се заяждат много с тях. А щеше да е толкова хубаво да ги подпукат двете. В предаване като Биг Брадър пиргите на Шермин можеха да хвърчат.

# 1 454
П.с: кажете моля, как скривате текстовете тук? Не искам чаршафи..
Слагаш текста между такива тагове изписани на латиница [spоiler]...текст...[/spоiler]

Теа днес в студиото на ПО каза, че брат и на Анка не говори български. Ма то... кой знае и майка и какъв български говори.

Общи условия

Активация на акаунт