🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 776
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 455
Все още не мога да разбера тази пошла простотия с примати и нискочели същества защо още е в праймтайма на национална тв!!!
Не съм сигурна дали 22:00 ч. е прайм тайм в делничен ден за btv, както вярват и някои участниците. Laughing

# 1 456
По принцип Ергенът в Рая е доста по-пиперливо от класическия Ерген, така че не вярвам някъде да е в праймтайм. Иначе, аз доколкото съм гледала отрязъци, в американските версии се набляга доста повече на секс, еротика, флирт. Тук сме видяли няколко целувки само. Нещо продукцията има интерес да се карат, а не да се барат.  Grinning Ама то и на мен второто по-малко ми се гледа, честно казано.

# 1 457
Аз не разбрах кое точно семейство на ШерминЪ е заможно? Т.е. майка ѝ в комбинация с кой мъж? И от кого е получила безупречното си възпитание?
Най-вероятно от израелеца. Беше споменала, че имал огромна къща на няколко етажа и прислуга.
Абе глупости. Това са пълни измислици. За мен нищо от измисленият й живот не е вярно. Нито е живяла в лукс и във възвшено, богато семейство, нито е учила в частни училища, нито е възпитавана и с богата обща култура. Вижда се какво представлява - сигане от сиганско-турски произход, продаващо се за дрънкулки и евтини тоалетчета, без грам мозък.  Нали като беше нафиркана едната вечер пред Хени си призна колко са голи и боси, и че израелецът е бил поредният мошеник пре..л майка й и очивидно ги е натирил.

# 1 458
  • somewhere near the sea
Днес един от коментаторите по бтв изказа всеобщото мнение, че всички влизат в предаването за известност- някои от тях са със стотина последователи и само за една седмица стават десетки хиляди. Тогава брандовете ги търсят за реклами и така идват паричките.
За прословутите апартаменти, които Боклучек твърди че има по света, пак в коментарното студио казаха, че са само във въображението й и семейството  живело, каза Тея, в.....(нещо като квартира...тя го назова, но не разбрах)
Мисля, че  е крайно време да мине това розодаване, че на всички ни писна с простотиите им и нищо не се случва. 
Скрит текст:
Още повече, че вече знаем, че нито една двойка не се е запазила след предаването.

# 1 459
В гугъл видях, че има някаква фирма с има Габи Микеле ЕООД. Помислех, че са нашите герои, но после видях, че фамилията на тази Габи е друга. Но все пак ми се видя странно съвпадение.

# 1 460
Е, не е на квартира, а в гранд хотел Милениум. Grinning

# 1 461
То за какво друго може да влезеш освен за известност и последователи😀
На Филип Буков съм чувала историята как е влезнал Петър.И как казва, че той е извадил късмет да участва в няколко сериала и да стане известен, но Петър не е имал този шанс и затова му се налага да се популяризира през риалитита.Другите инфлуенсърки бъдещи и настоящи са ясни.

# 1 462
  • София /Абсурдистан
Само във фантазиите си Анифето е живяла в палати.

# 1 463
Ама те защо си мислят, че си правят услуга като се показват в риалити?! Петър ми е толкова бозав, че ако видя, че участва някъде по-скоро ще се откажа да гледам нещото, отколкото да го гледам заради Петър. Същото се отнася и за Кристина. По тоя параграф имат сходство. Както и който е гледал сезона едва ли ще иде при  джи пи доктор Пенко.

# 1 464
Вече има кастинг за Сезон 2.  Не знам кой прав и кой крив за рейтингите, ама реално някои от вас гледа ли нещо по телевизията, освен Риалитита и да кажем Новни?

# 1 465
Абе глупости. Това са пълни измислици. За мен нищо от измисленият й живот не е вярно. Нито е живяла в лукс и във възвшено, богато семейство, нито е учила в частни училища, нито е възпитавана и с богата обща култура.
Тя си манифестира това, за което мечтае. Нали  казват “мисли така, сякаш вече имаш желаното”. Та така, малко се е вживяла 😁

# 1 466
Коя е Джулия , която участва в скечовете на Петър?

# 1 467
Коя е Джулия , която участва в скечовете на Петър?

# 1 468
От Фейсбук 😂😂😂

# 1 469
От кого е получила безупречно възпитание Шермин ли? Как от кого - от майка си, която селд позвъняване в малките часове на нощта е събрала багажа ѝ, за да замине на Филипините с частния самолет на някого, с когото е запознала току-що. Ако е истина. Ама като ги виждаме заедно ухилени на инстаграма, няма причина да мисля, че конкретно в този случай Анито послъгва.

Общи условия

Активация на акаунт