🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 506
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 635
Едвам го гледам този Ерген вече, скучен, едно и също, изпържиха ми се мозъчните клетки.
Краси тъпото продължава в типичния си стил : мухльо с голяма осанка и мускули, а с душица на мишка. Било го страх как щял да изглежда навън, Абе пич, ти знаеш ли въобще, че всички те наричат Краси тъпото и че отдавна вече си не само смешник, а и нещастник ?
Мъж на близо 40 да не може да вземе едно решение ? Да му е толкова слаб ангела, че да говори само за храна, за пране и пак за храна ? Той и Божинката е по-умен от него. Майко мила......
Не само Краси тъпото, а Краси мижитурката ще го кръстя. Повдига ми се от такива мъже.
Натали и тя е Натали тъпото. Не може да върже едно изречение, не може да защити, този, които трябва да защити, лети от цвят на цвят, може да си промени мнението само един разговор с други хора...
Джан-Микеле - джудже горянин, който не само е слязал от гората, но явно е и паднал от друга планета. Нито речник има, нито акъл. Прост, аграрен тип с мускули, кинта и  20.
Не се издържа вече.
Съсипаха Ергена, трябваше да е по-динамично, по интересно, а не толкова мудно..

# 1 636
  • София
Освен всичко друго, Краси явно е свикнал с жени тип Емили. Не изглежда да си е давал зор да спечели някоя жена, няма никакъв подход, според това, което показват. Или много се притеснява от камерите, но по-скоро си е такъв. Но то и таргетът му е кат него.

# 1 637
Много са ми смешни диалозите на срещите. Все едно съчинение по картинка на четвъртокласник.
Как си?
Добре съм, а ти?
И аз съм добре Grinning

Тази Бонбонова в кой сезон е била?

В първи.

# 1 638

Каква репутация си мисли, че има навън КрасимирЪ? Не каква има, как той си я представя, че се страхува да не я загуби? Инак знаем, че праща предложения наред на всяка по-известна мацка. За сериозен и надежден ли се има?

# 1 639
  • Варна
От самолет се вижда, че Киара играе роля обича мисия от продукцията пък и е ясно, че няма какво да търси с 60 годишния Красимир. За съжаление и Киара не блести с умствен багаж…

# 1 640
За мен нито Шермин, нито Киара реално харесват Краси, но все пак някой трябва да им даде роза, за да останат. Смятам, че това е стратегия, с цел да имат повече екранно време, като част от единствения любовен триъгълник.
Бонбонова многооо състарена ми се видя, особено около очите. Някой написа, че изглеждала като момиче. В първи сезон да, но в момента едвам я познах, като я дадоха в близък план. Със сигурност и тя като Киара, е пусната с мисия да открадне Тихомир от Виктория, за да има драма.

# 1 641
  • Пловдив
На Краси най му приляга Габи Бланко. Тя го и харесва. А как Краси отсича нещо и тропва по масата, че да замръзнат мъжете, остава загадката на сезона...
Някой беше казал, че Краси бил като умрял в кожата си. Ами така си е..

# 1 642
То много трудно да “открадне” Тихомир.

# 1 643
Виктория трябва да се държи повече на положение. Все едно живота и зависи от това предаване и Тихомир, че така се впряга. Щеше да е истинска драма ако тя успее да раздели някоя от сериозните двойки, за Виктория и Тихомир няма да е нищо ново, то им личи, е там няма привличане. Но ако примерно започне да се увърта около Градинското джудже и бижуто започне да агресира ще е друга бира. Аз пък искам да отиде при Орлин, че това Нати не се трае.

# 1 644
Още една дама трябва да влиза.Мис "Павел Баня",но кога?До Нова Година има време.

# 1 645
Въобще не е нерешителен КрасимирЪ. Всичката тая постановка е продиктувана от неговата суета. Чуди как изглежда с тая на екрана, па с оная как изглежда; пък това, което ще им каже, как ще прозвучи, как ще се разбере от публиката. Как ще изглежда той самия, да не вземе да изглежда глупаво или немъжки. Е от това е всичката тая боза, дето тече от екрана когато Красьо "разговаря" с булките си. Никой с никого връзка няма да осъществява, никой за никого няма да се жени. Някакви некадърни статисти се имат за големите артисти!
Нали ви казах как му викат на Касьо в квартала? Краси измамника...

# 1 646
Дано да изгонят 2. Примерно Хени и Киара.

Блажка, няма нужда да я рекламирате че е момиче на повикване. То си личи. Професия няма, мъж няма, какво и остава.

# 1 647
  • somewhere near the sea
Сега като ще влиза Бонбонова сигурно ще има море от сълзи(на церемониите тя всеки път беше пред припадък дали ще получи роза и сълзите й бликваха). Каква ли провокация е измислила този път? В първия сезон тя си събу гащите на една среща и ги подари на ВикторІ. Но Тихомир като че ли лапна въдицата, а Виктория остана на сухо.
     Красимир дори не си дава сметка колко се излага. Уважавал бил Шерминката. Да, бе! Затова ли я "храни" всеки път в мъжката къща? Решил е да си изгради образ на джентълмен, който държи на думата си, който е обран, достолепен мъжкар. Но няма потенциал да изгради такъв образ и прави своя пародия.
     Бай Джанко се излага до краен предел. Тоз чиляк мисли, че живее в 18 век. Никой нямал право да се обръща с въпрос към жената, с която е. Моляяяя!?!? Употребява ли нещо?
     Имаше като че ли преди време един спойлер, мина сцената бързо и звучеше гласът на шерминаторката-"Краси направи правилния избор". Тя беше със същата рокля. Ако й е дал роза сега, това значи, че след тази церемония, тя отново ще е яхнала метлата и Красьо ще е ЧАО на следващото розодаване. 
Ако утре вечер най-сетне има церемония Виктория, Киара и Хени ще отлетят от Родос.

# 1 648
Виктория изобщо не трябваше да влиза.

# 1 649
Според мен Красимир искрено харесва Шермин, но просто смята, че отношението й към него много му подбива имиджа и го излага пред хората. Не става въпрос само за прословутата среща с близнака, а за цялостното й държание с постоянното натякване пред камерите колко е ограничен, как не може да разговаря и т.н. Ако си бяха само двама щеше да си я търпи без проблем, но сега се притеснява, че навън всички ще го будалкат как го е използвала и въртяла на пръста си. Насочи се към Киара, само за да покаже, че винаги може да си хване друга мацка, а и да не излезе, че е натирен от Шермин, но пак не посмя да затвори напълно вратата към нея. В момента, в който Шермин го забаламоса, че си е осъзнала грешките и вече ще е добричка, Краси веднага забрави Киара. За него дилема няма никаква. Колебанието му беше само как да представи нещата така, че да не изглежда смешен. Дори съм склонна да повярвам на Шермин, че наистина е влязъл заради нея, защото той друг реален мотив няма да участва в такова реалити.

Общи условия

Активация на акаунт